Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

 Κοινωνίαπριν από 14 ώρες

Short Url:
indobserver.gr/.mHk

 Ο π. Εισαγγελέας Πρωτοδικών και επικεφαλής στο Κίνημα Δικαιοσύνης Ιωάννης Σακκάς χαρακτηρίζει τη ΝΔ ως Νέα Δικτατορία και καταφέρεται κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία με όπλο τον κορωνοϊό συνέθλιψε τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Η συνέντευξη δόθηκε στον Μάκη Βραχιολιδη στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ που εκπέμπει στο νέο σταθμό grdiscovery/radio

Ακούστε από το 1.10'.45'' ως το τέλος κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα.

κ 3

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του δικαστικού λειτουργού είναι:

 Από το πρώτο του διάγγελμα ο Μητσοτάκης έδειξε ότι φέρνει μέτρα δικτατορίας τέτοια ώστε να υποσκάπτονται θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα. Και τα επόμενα διαγγέλματά του, αλλά και τα κρυφο-διαγγέλματα της επιτροπής των κρατικών λοιμωξιολόγων, έδειξαν ότι το φαινόμενο αυτό της νέας μορφής δικτατορίας , δεν ήταν μόνο για την Ελλάδα αλλά και για άλλα κράτη. Φαίνεται πως ο κίνδυνος που δημιούργησαν οι κομμουνιστές κινέζοι, όπως έχει διασπαρεί, διευκόλυνε πολλά οικονομικά συμφέροντα, που τα ονόματά τους βρίσκονται μέσα στην τάξη της παγκοσμιοποίησης και όλως περιέργως κινήθηκαν όλοι συντονισμένα να εκμεταλλευτούν τον κορωνοϊό ως ένα πολιτικό εργαλείο. Από τον Μάρτιο του 2020 φαινόταν ξεκάθαρα η εργαλειοποίηση αυτής της ασθένειας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει την κομμουνιστική Κίνα στο διεθνές εμπόριο, όπως επίσης και τους παγκοσμιοποιητές στη Δύση όσον αφορά την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Διότι στη Δύση, όπου οι παγκοσμιοποιητές ήθελαν να επιτύχουν τη μακρόθεν εργασία, τη συμπίεση εργατικών αποδοχών κλπ, είτε για να διευκολυνθεί η πρόοδος του κινέζικου εμπορίου διεθνώς , διαπίστωναν ότι ουσιαστικά άρχισε συντονισμένη πίεση των συνταγματικών δικαιωμάτων.
Ειδικότερα στην Ελλάδα παραβιάστηκε το άρθρο 5 §1 του Συντάγματος που λέει ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας , αρκεί να μην προσβάλλει το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη. Αυτό το βασικό συνταγματικό δικαίωμα που απαγορεύεται να αναθεωρηθεί , με τις πονηρές τακτικές που ακολούθησαν οι κατεστημένοι πολιτικοί, προχώρησαν ανοιχτά και ξεδιάντροπα σε παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων.
Από τότε που ψήφισαν τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού έδειξαν ότι ερχόταν μια δικτατορία επεξεργασμένη επιστημονικά, όχι δικτατορία όπως του Παπαδόπουλου και άλλων καθεστώτων με τανκς. Προβλεπόταν μια δικτατορία προχωρημένη- επιστημονικά στημένη. Γι'΄αυτό και χρησιμοποιήθηκαν οι κρατικοί λοιμωξιολόγοι, ενώ το δικτατορικό -ξεκάθαρα πλέον-καθεστώς της ΝΔ τρομοκράτησε τον λαό με τον φόβο του θανάτου. Σε όλα τα καθεστώτα, και από την αρχαία εποχή, όπως τη στρατοκρατούμενη ρωμαϊκή εποχή, οι ρωμαίοι αυτοκράτορες χρησιμοποιούσαν τους «στρατευμένους ποιητάς» για να ακούγονται και να παρασύρουν το πλήθος. Αυτό το φαινόμενο της αρχαίας Ρώμης επαναλαμβάνεται τώρα και μάλιστα έδωσαν εντολή κανένας γιατρός να μην βγαίνει που να διατυπώνει αντίλογο. Και όλως περιέργως όλοι αυτοί μιλούσαν και μιλάνε για εμβόλιο. Η ιατρική δεν είναι μόνο εμβόλια, είναι και φάρμακα. Και ενώ έβγαιναν ασθενείς από τις εντατικές και τα νοσοκομεία με παροχή φαρμάκων, η Νέα Δικτατορία δεν άφηνε να ακουστούν τα φάρμακα που χρησιμοποιύνταν .
Αυτό που βιώνουμε θα διαρκέσει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια, διότι αυτή η πολιτική υπουλότητα στην Ελλάδα υποστηρίζεται και από ξένα οικονομικά συμφέροντα. Είναι τα συμφέροντα της λεγόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους