Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Λιγνάδης: Έδινε ναρκωτικά σε παιδιά και τους ζητούσε ομαδικό σeξ – Νέα κατάθεση φωτιά – Hairt.gr


Λιγνάδης: Έδινε ναρκωτικά σε παιδιά και τους ζητούσε ομαδικό σeξ – Νέα κατάθεση φωτιά

Ο μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου, ο οποίος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010

Ένας νέος μάρτυρας κατέθεσε χθες τα μεσάνυχτα με απόλυτη μυστικότητα στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση με καταγγελόμενο γνωστό ηθοποιό -σκηνοθέτη.

Ο μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου, ο οποίος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010.

Τον νεαρό άντρα επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος, υποστηρίζοντας ότι ήταν στην παρέα των παιδιών που ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη , μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε εpωτικές πράξεις.

Ό νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

 

Μήπως εμβολιαστήκατε; Η Pfizer σας έχει άσχημα νέα!

Εργαστηριακή μελέτη υποδεικνύει ότι η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του νέου κορωνοϊού ίσως μειώνει κατά δύο τρίτα την προστασία ανισωμάτων από το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech

και παραμένει ασαφές αν το εμβόλιο θα είναι αποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής αυτής, ανέφεραν χθες οι δύο εταιρείες.

Η μελέτη διεπίστωσε ότι το εμβόλιο μπορεί ακόμη να εξουδετερώνει τον κορωνοϊό και δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις από δοκιμές σε ανθρώπους ότι η μετάλλαξη αυτή μειώνει την προστασία από τα εμβόλια, είπαν οι εταιρείες. Ωστόσο, προχωρούν σε επενδύσεις και συζητούν με τις αρμόδιες εποπτικές Αρχές για την ανάπτυξη μιας αναβαθμισμένης εκδοχής του εμβολίου τους mRNA ή μιας ενισχυτικής δόσης, αν χρειαστεί.


Επιστήμονες των Pfizer / BioNTech και του Πανεπιστημίου του Τέξας (UTMB) ανέπτυξαν για τις ανάγκες της μελέτης έναν τεχνητό ιό, που περιέχει τις ίδιες μεταλλάξεις στην πρωτεϊνη ακίδα με την λίαν λοιμογόνο νοτιοαφρικανική παραλλαγή B.1.351. Η πρωτεϊνη ακίδα, που χρησιμοποιεί ο κορωνοϊός για να εισβάλλει στα ανθρώπινα κύτταρα, αποτελεί τον κύριο στόχο πολλών εμβολίων για την Covid-19.

Οι ερευνητές δοκίμασαν τον τεχνητό ιό σε δείγματα αίματος που ελήφθησαν από εμβολιασθέντες και διαπίστωσαν μια μείωση κατά 2/3 του ποσοστού των εξουδετερωτικών αντισωμάτων σε σύγκριση με την επίδρασή του στην πιο κοινή παραλλαγή του κορωνοϊού, που χρησιμοποιείται σε κλινικές δοκιμές στις ΗΠΑ. Τα ευρήματά τους δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση New England Journal of Medicine.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο καθορισμένο όριο που θα προσδιορίζει το επίπεδο των αντισωμάτων που χρειάζεται για να παρέχει προστασία έναντι του κορωνοϊού, παραμένει ασαφές κατά πόσον η μείωση κατά δύο τρίτα των εξουδετερωτικών αντισωμάτων θα καταστήσει αναποτελεσματικό το εμβόλιο έναντι της παραλλαγής που εξαπλώνεται ανά την υφήλιο. Ωστόσο, ο καθηγητής του UTBM και εκ των συντακτών της μελέτης, Πέι Γιονγκ Σι πιστεύει ότι το εμβόλιο της Pfizer πιθανώς παρέχει προστασία έναντι της συγκεκριμένης νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Κι αυτό γιατί σε κλινικές δοκιμές τόσο το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech όσο και εκείνο της Moderna, που βασίζεται στην ίδια τεχνολογία mRNA, παρείχαν κάποιο βαθμό προστασίας μετά από μία μόνον δόση με μια χαμηλότερη απόκριση αντισωμάτων από τα μειωμένα επίπεδα που προκάλεσε η νοτιοαφρικανική παραλλαγή στην εργαστηριακή μελέτη. Ακόμη κι αν η παραλλαγή αυτή μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα, το εμβόλιο θεωρητικά θα πρέπει να παρέχει προστασία έναντι σοβαρής λοίμωξης και θανάτου, επεσήμανε ο καθηγητής – προστασία υπεραπαραίτητη για να μην γονατίσουν τα εθνικά συστήματα υγείας.

Ο καθηγητής Σι επεσήμανε ότι χρειάζονται κι άλλες έρευνες για να διαπιστωθεί αν όντως το εμβόλιο παρέχει προστασία κατά της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης αλλά και να καθοριστεί το επίπεδο των αντισωμάτων που απαιτείται γι’ αυτό.

Η Pfizer και η BioNTech είπαν ότι κάνουν παρόμοιες εργαστηριακές αναλύσεις για να διαπιστώσουν αν το εμβόλιό τους είναι αποτελεσματικό έναντι μιας άλλης παραλλαγής που πρωτοεντοπίστηκε στη Βραζιλία.

Αλλά και η Μoderna προσπαθεί να διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα του δικού της εμβολίου έναντι της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής, μετά από έρευνα που έδειξε σημαντική πτώση του ποσοστού των αντισωμάτων έναντι της συγκεκριμένης μετάλλαξης.

(iefimerida)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

 “Πίστευαν πως μπορούσαν να  φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του. Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην “! (βίντεο)

“Πίστευαν πως μπορούσαν να φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του. Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην “! (βίντεο)

16 Φεβρουαρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 531 προβολές ( Μέτρηση έως 16:07:23 )

 

“Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν.”

“Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν.” ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

“Πίστευαν πως μπορούσαν να  φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του. Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην “! (βίντεο)

 

Λόγος ευθύς και ακέραιος, παραδίδει μαθήματα ήθους όχι μόνον στον ελληνικό λαό, αλλά και στους συναδέλφους του πανεπιστημιακούς, που ουδείς έχει την δική του τόλμη και το θάρρος να ακολουθήσει το μοναδικό παράδειγμα της παραίτησης του Κυρίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το ρηθέν του μεγάλου ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, μας αφορά όλους… κι αυτούς που υποτάχθηκαν – και ο πανεπιστημιακός χώρος έχει πολλούς υποταγμένους –  κι εμάς που αντιστεκόμαστε.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.

Ο Καθηγητής Κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μας έδειξε με την θαρραλέα παραίτησή του, τον δρόμο.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

Δεν πρέπει να μείνει μόνος του.

Πίστευαν κάποιοι ότι θα μπορούσαν να φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του.
Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην, αφού τα ίδια ακριβώς που (θα) έλεγε υπό εκείνη την ιδιότητά του, τα είπε και τώρα ως διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου (ακόμη και εκεί έκαναν λάθος: διότι δεν είναι διδάκτωρ αλλά μεταδιδάκτωρ). Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, cucullus non facit monachum.
Ό,τι θα ακούσετε εδώ, είναι αυτά που έλεγε και στις παραδόσεις του, όταν δίδασκε τα εγκλήματα κατά της ζωής και της υγείας.
Ο “ανένταχτος φοιτητής Νομικής” ενοχλήθηκε και κατήγγειλε την αλήθεια ως προπαγάνδα και διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Το μόνο που κατάφερε λοιπόν είναι ότι στέρησε τους φοιτητές από την διασπορά της αλήθειας, συμβάλλοντας όμως στην ακόμη μεγαλύτερη διασπορά της προς αόριστο αριθμό προσώπων…

Βαθιώτης – Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας

 

Σημαντικά σχόλια

 

Δάσκαλε η απόφαση, η μαχητικοτητα και το θάρρος που έδειξες και δείχνεις δεν κάνει να το σκιαζει η απογοήτευση που εκφράζεις όσον αφορά την ανατροπή της εγκληματικής αυτής κατάστασης που ζούμε…
Όσοι κι αν είμαστε οι μη-τηλε-υπνωτισμενοι, λίγοι η πολλοί δεν έχει σημασία…
Έχουμε το δίκαιο μαζί μας και την Αλήθεια σύμμαχο… Και το δίκαιο δεν είναι υπόθεση κάποιων δοσίλογων… Είναι Συμπαντικος Νόμος…
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι συντονισμός…
Δεν μας νοιάζει ούτε πόσοι είναι οι εχθροί ούτε τα όπλα τους…
Μας νοιάζει μόνο πως θα τους βγάλουμε από την κρυψώνα τους…
Και με φωνές όπως η δική σου θα τα καταφέρουμε…
Μην εγκαταληψεις το Δίκαιο Δάσκαλε μου…
Είμαστε έτοιμοι…
Ή ταν ή επί τας…
Με απεριόριστο σεβασμό και τιμή προς το πρόσωπο σου…

 

Μιχαήλ Μέλλιος

Η παραίτησή του κ.Βαθειώτη προκάλεσε όλον τον πνευματικό-πανεπιστημιακό κόσμο και τον απέδειξε πολύ χλωμό, πολύ άνευρο, πολύ εκτραπέντα από την υπηρεσία της Αλήθειας και της αυθεντικής Επιστημονικής Γνώσης.

Ειδικά τους Συνδέλφους του Δημοκριτείου (όχι λιγότερο όμως και τους λοιπούς των ελληνικών Πανεπιστημίων) τους αποκαθηλωσε, διότι η συμπεριφορά τους να ευθυγραμμισθούν με μια ανώνυμη επιστολή (και κάποιες άνωθεν, βεβαίως, κρατικές εντολές) και να στραφούν εντελώς αδίκως, παρατύπωςκαι αντιδεοντολογικώς εναντίον συναδέλφου τους και εναντίον της επιστημονικής ερεύνης και ελεύθερης επιστημονικής έκφρασης και σοβαρού διαλόγου, τους παρουσίασε πολύ μικρούς, αντιδεοντολογικούς, μετέωρους, εκτεθειμένους σε κάθε συνάδελφό τους αν την Υφήλιο, αλλά και στα μάτια των ίδιων των φοιτητών τους και της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας.

Έτσι συμπεριφέρονται σ’ένα Καθηγητή Πανεπιστημίου εγνωσμένου κύρους, αξίας και προπαντός ψυχικού σθένους και αξιοπρεπείας;;

Θα έπρεπε σύσσωμοι να σταθούν κοντά του.

Να πω ένα τολμηρό; Θα έπρεπε να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους όλοι!.

Και να μην κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του Καθηγητού Βαθειώτη.

Και με κάθε τρόπο να επανορθώσουν την προσωπική, και όχι μόνο, προσβολή Πανεπιστημιακού Διδασκάλου, και να συνετίσουν τους όποιους αναιδείς φοιτητές, που ακόμη δε βγήκαν από το αυγό τους και θέλουν να κάνουν το δάσκαλο..

Και να ενημέρωναν την σύνολη φοιτητική κοινότητα (και το Υπουργείο και τις λοιπές Σχολές Νομικής) και να έδιναν (εξ αφορμής αυτού) γραμμή πορείας για την φοίτηση στη Σχολή, την οποία οι ίδιοι με μια τέτοια ενέργεια θα κατοχύρωναν και ευεργετούσαν, καθώς θα επιβεβαίωναν το κύρος και το υψηλό επίπεδό της..

Θα τολμήσω να πω κάτι: είναι υποθετικό αλλά όχι απίθανο.

Κάποιοι καθηγητάδες από τους συμβιβασμένους με τα ευτελή ατομικιστικά συμφέροντα και παράλληλα με τη δουλικότητα απέναντι στους κρατούντες, θα σκέφθηκαν: περίφημα. αδειάζει μια θέση. έχω έναν δικό μου να τον προωθήσω.. τί ευκαιρία!..

Η δε φοιτήτρια θα σκέφθηκε τυχοδιωκτικά: ε, αυτό σύντομα σίγουρα θα μου το εξαργυρώσουν οι κομματικοί.. όπως έγινε με τους αντιστασιακούς του Πολυτεχνείου..

Λησμονεί όμως ότι ο τυχοδιωκτισμός είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει προς τη μία ή την άλλη ροπή..

 

 

Με αρτιότητα αναλύσατε την τραγική μας κατάσταση στην πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή συνάντηση των σπουδαίων Επιστημόνων μας και αποτυπώσατε άριστα τον ζόφο που βιώνουμε, τονίζοντας τα επίμαχα σημεία της εφαρμοζόμενης πειθαρχίας μέσω της “ασφάλειας” για την υγεία μας!…
Οι δηλητηριώδεις εμβολιασμοί που διενεργούνται με δόλο( το αντιλαμβανόμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι )και όπως θαυμάσια το αποδείξατε, καταδεικνύουν τις εγκληματικές ενέργειες των υγιεινομικών διαχειριστών, αλλά και την ε υ θ ύ ν η όσων εξακολουθούν να ενημερώνονται από τα Μ.Μαζικής Εξόντωσης,αγνοώντας ή αρνούμενοι οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση βασισμένη σε έγκυρες μελέτες και διασταυρωμένες πληροφορίες!!!
Εχει σημάνει πλέον η ώρα της ουσιαστικής μας αντίστασης, γιατί απλά ΔΕΝ θα υπάρξει για όλους μας ζωή παρακάτω, συνυπολογίζοντας και άλλα μέτρα που έρχονται ως ο δ ο σ τ ρ ω τ ή ρ α ς της ζωής μας, όπως ο πτωχευτικός κώδικας που ξεκινά την 1η Μαρτίου 2021!!!……

Πηγή

 


Ετικέτες: 

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

 H AΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

H AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Για ποιό Άρθρο 120 και ... “ιερές δηλώσεις”, μου μιλάτε;;; ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

17 Φεβρουαρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 60 προβολές ( Μέτρηση έως 18:05:06 )

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ

 

 

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση που έγινε πριν ένδεκα χρόνια, και την δημοσίευσα στο παλιό μου καταργηθέν ιστολόγιο, θα αποκαλύψω όσα αγνοεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, και τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που έχουν γίνει σε βάρος του.

Όταν ζήτησα τον λόγο στην πρώτη μέρα της πρόσφατης τηλεδιάσκεψης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στις 14 Φεβρουαρίου 2021, να απευθύνω ερώτημα στον συνταγματολόγο κ. Γιώργο Κασιμάτη, για την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Η ερώτηση ετέθη στην συνέχεια από τον πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. Γιώργο Παύλο, στον κ. Κασιμάτη, αλλά εκεί ο γνωστός συνταγματολόγος, τα… “ψιλομπάλωσε και τα μπουρδούκλωσε”… χωρίς στην ουσία να δώσει απάντηση.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ;;;

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 2001, ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ (2007);;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Θα καταδικάσω την απουσία του κ. Κασιμάτη και όλων των συνταγματολόγων στις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, αλλά θα επικροτήσω έστω και την τελευταία στιγμή, την πρότασή του για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, κάτι που το φωνάζω και το γράφω χρόνια.

Αν από την πρώτη στιγμή είχε βγεί ο κ. Κασιμάτης και όλοι οι συνταγματολόγοι, είχαν ενημερώσει για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και είχαν ζητήσει από τον Ελληνικό Λαό, να πράξει τα αυτονόητα, ούτε ΑΡΘΡΟ 28 θα υπήρχε, ούτε ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ.

Διαβάστε εδώ  εδώ εδώ και εδώ τι σημαίνει το Άρθρο 28 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Καταλάβατε τώρα γιατί λέω πως η … “ιερή δήλωση”,  για την ενεργοποίηση του Άρθρου 120, είναι μια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, και ότι στην ουσία είναι ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ η όποια νομικίστικη τροποποίησή της;

Και είναι ηλιθιότητα, γιατί ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

Υ.Γ.2. Ο διοργανωτής της τηλεδιημερίδας, καθηγητής κ. Γιώργος Πούλος και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, “θεοποίησαν” (ας μου επιτραπεί η έκφραση δημοσιογραφική αδεία) τον κ. Αποστολόπουλο και την … περίφημη “ιερή δήλωση του”.

Ως δημοσιογράφος, θα κρατώ κάθε τι καλό που γίνεται και λέγεται από διάφορα πρόσωπα, αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑ ΠΟΤΕ.

H AΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

Το θέμα είναι ότι οι προδότες είναι εντός των τειχών, και μάλιστα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατέβασα την τελευταία τροποποίηση του Συντάγματος που βρήκα στην ιστοσελίδα της Βουλής, δηλαδή το Σύνταγμα όπως το κατάντησαν μερικοί και όπως ισχύει αυτήν την στιγμή. 

Σας το επισυνάπτω αυτούσιο.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. 
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ …ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΏΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ; KAI AN TO ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ;


Ειρήνη Β.

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Πηγή


Ετικέτες: