Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

 

Ανεπανάληπτος Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Μια κυβέρνηση παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι..... Κράτος και ειδικοί,είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μεγαλύτερο υποκριτή και φαρισαίο και θεομπαίχτη”

20 Νοεμβρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 38 προβολές ( Μέτρηση έως 18:07:54 )

 

 

Τέλος, αναφορικά με το «κλείσιμο» του διαγγέλματος και την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη «εμβολιαστείτε» εις τριπλούν ο κ. Βαθιώτης απαντά «Α, να χαθείτε, επίσης εις τριπλούν».


Μόνον ένας Έντιμος, Σκεπτόμενος και Ψύχραιμος ΕΛΛΗΝΑΣ, θα μπορούσε με τόση ικανότητα και τόση απόλυτη ακρίβεια, να εκφράσει αυτό που ζούμε τα δυο τελευταία χρόνια.

Η επιστημονική του γνώμη, η γενναιότητα και  η καθαρότητα της ψυχής του, εκφράζει κάθε νοήμονα πολίτη της Πατρίδας μας, αποδίδοντας το πραγματικό συναίσθημα για λογαριασμό του πραγματικού Ελληνικού λαού, στην απόλυτη καθεστωτική δικτατορία που έχει επιβληθεί.

Πάμε ένα στοίχημα, πως κανένας εισαγγελέας δεν θα συλλήψει τον ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ;;;

Και ξέρετε γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ “ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΙ” ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΡΩΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ … ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ… κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Αυτό που σας γράφω, λάβετέ το πολύ σοβαρά υπόψη…

 

Καλλιόπη Σουφλή




Ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη το οποίο χαρακτήρισε «εμετικό» ενώ τα όσα πρόσθεσε ήταν κόλαφος για τα όσα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Επικαλείται την επιστήμη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να δικαιολογήσει τη συνέχεια της πανδημίας -το τέλος της οποίας ευαγγελιζόταν με τον εμβολιασμό. Είπε ότι το εμβόλιο παντού δίνει τη νίκη στον άνθρωπο και όχι στην ασθένεια, στην ελευθερία και όχι στους περιορισμούς. Που την είδε την καθολική νίκη; Όταν κάθε μέρα μας τρομοκρατούν με την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων; Όταν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Που είδε τη νίκη της ελευθερίας; Όταν η καθημερινότητά μας έχει γίνει κόλαση;».

Για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη όσον αφορά την «άρτια εκστρατεία εμβολιασμού που οργάνωσε η κυβέρνηση» ο κ. Βαθιώτης σημείωσε:

«Μια κυβέρνηση παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι, πως μπορεί να οργανώσει άρτια μια εκστρατεία. Ας μάθουν πρώτα να διακρίνουν την προσφορά προνομίων, από την εκτόξευση απειλών και ας κάνουν μετά απολογισμό δεξιοτήτων. Ας μάθουν να χειρίζονται πρώτα τους πολίτες σαν ανθρώπους και όχι σαν πειραματόζωα και ας κοκορευτούν μετά ότι οργάνωσαν άρτια την εκστρατεία τους».

Για την αναφορά του πρωθυπουργού στο «συμβόλαιο τιμής που έχει συνυπογράψει με την κοινωνία και την αναγκαιότητα τήρησης των όρων της συμφωνίας», ο κ. Βαθιώτης υπογράμμισε:

«Η πολιτική μαριονέτα είχε στο μυαλό της το συμβόλαιο που έκανε μόνο με εκείνους που έχαψαν το παραμύθι του και πήγαν και εμβολιάστηκαν νομίζοντας έτσι πως θα πάρουν πίσω την ελευθερία τους. Τους μόνους που παραπλάνησε επικαλούμενος την προοπτική της δήθεν επιστροφής στην κανονικότητα, είναι οι εμβολιασμένοι».

Χαρακτήρισε δε, «μέρος σχεδίου» την απόφαση του πρωθυπουργού να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τέστ στις εκκλησίες οι πιστοί που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Έλυσε το ελεγκτικό πρόβλημα που του κρατούσε δεμένα τα χέρια; Και διασφάλισε ότι στις εισόδους των ναών θα υπάρχει ένας αντίχριστος γκεσταπίτης που θα διενεργεί το βλάστημο έλεγχο; Όχι δεν είμαστε τόσο αφελείς. Το πρόβλημά του ήταν ότι η κυβέρνηση ήθελε να πάει όσο πιο ομαλά γίνεται στους περιορισμούς σε βάρος των πιστών και σε συνεννόηση με τον Αρχιεπίσκοπο και τον κο Τσίπρα που δεν έχει τσίπα. Όλα είναι μελετημένα τίποτα δε γίνεται τυχαία», ανέφερε ο κ. Βαθιώτης.

«Κράτος και ειδικοί», είπε, «είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας» ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό «να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει ποιος είναι ο τσαρλατάνος».

«Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μεγαλύτερο υποκριτή και φαρισαίο και θεομπαίχτη. Αυτός και η κυβέρνησή του είναι που προκάλεσαν ένα τερατώδη διχασμό ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και δεν αισχύνθηκε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν διέποντας από πνεύμα αντιπαράθεσης που γεννά διχασμούς. Αυτός που έφερε ξανά τον εμφύλιο στην Ελλάδα», σημείωσε.

 

Τέλος, αναφορικά με το «κλείσιμο» του διαγγέλματος και την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη «εμβολιαστείτε» εις τριπλούν ο κ. Βαθιώτης απαντά «Α, να χαθείτε, επίσης εις τριπλούν».

 

Πηγή


Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΥΦΑΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΕΣΤ

ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

 

Εκεί θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι!

19 Νοεμβρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 539 προβολές ( Μέτρηση έως 13:20:24 )

 

Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και κομμωτήρια

 

 

Το σχέδιο, προχωράει όπως ακριβώς θέλουν οι έξωθεν εντολείς του Μητσοτάκη…

Σταθερά αποκόπτονται οι ανεμβολίαστοι από όλες σχεδόν τις προσβάσεις.

Αν ήμασταν λαός, αν ήμασταν ενωμένοι έστω οι ανεμβολίαστοι, ξέρατε τι θα κάναμε;

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Μην χαίρεστε οι μπολιασμένοι… σε λίγο, αν δεν κάνετε το τρίτο… το τέταρτο… το δέκατο… το εικοστό μπόλι, στην ίδια κατάσταση θα είστε κι εσείς… αφήστε που στο τρίτο με τέταρτο μπόλιασμα, θα έχετε ήδη πεθάνει… αλλά ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

 

Υ.Γ.2. Μου είναι αδιάφορο αν δεν πάω ταβέρνα… μου είναι αδιάφορο αν δεν πάω κομμωτήριο… κουρεύομαι και μόνη μου… κι ας πετάνε ποντικοουρές… χαχαχα


Σε αποκλεισμό από περισσότερους κλειστούς χώρους τίθενται από την Δευτέρα οι ενήλικες μη εμβολιασμένοι πολίτες, όπως ανακοίνωσε στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς όμως να διευκρινήσεις τι εννοεί.

Τελικά, αφού άφησαν τον κόσμο να τρομοκρατηθεί λιγάκι, δημοσίευσαν πίνακα με το που θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι και που όχι.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να διαπιστώσετε πώς ακριβώς θα λειτουργούν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας από την ερχόμενη Δευτέρα, με βάση και το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

 

Ελεύθερα σε super market και φαρμακεία

Όπως φαίνεται, ελεύθερη είναι η πρόσβαση εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων -πάντοτε με τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης και χρήση μάσκας- σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και μέσα μεταφοράς.

Την ίδια ώρα, οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα του λιανεμπορίου και τα κομμωτήρια, να πάνε στην δουλειά τους και να καθίσουν σε ανοιχτούς χώρους εστίασης με την υποχρέωση επίδειξης αρνητικού τεστ.

Για τους εμβολιασμένους, αυτές οι δραστηριότητες απαιτούν την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

 

«Μπλόκο» σε ανεμβολίαστους σε εστιατόρια, γυμναστήρια και γήπεδα

Τέλος, απαγορεύεται πλήρως η πρόσβαση σε ανεμβολίαστους πολίτες σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα και κινηματογράφους, μουσεία, εκθέσεις και συνέδρια, αλλά και γυμναστήρια και γήπεδα.

 

 

 

 

 

Πηγή


Ετικέτες: SUPER MARKETΕΜΒΟΛΙΟΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ