Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

 

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

 Μπαίνοντας πλέον ο Σεπτέμβριος και επειδή δεν έχουν φτάσει στο σημείο να μην έχει μείνει πίσω κανένας χωρίς τρύπημα, όπως υπολόγιζαν, αναγκαστικά σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να ενταθεί η πίεση αφ’ενός μεν εκβιάζοντας όλο και περισσότερους εργαζόμενους αν δεν μπολιαστούν να χάσουν τη δουλειά τους αφετέρου δε να ασκηθούν οι απαιτούμενες πιέσεις οι γονείς να δεχθούν αυτό το έγκλημα για τα παιδιά τους με αντάλλαγμα να μπορούν τα τελευταία να παρακολουθούν τα σπουδαία μαθήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης που αφορούν τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του φοβερού ιού, την ενημέρωση για το πόσο πολύ επικίνδυνο έχει γίνει το περιβάλλον και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Άλλωστε τα σχολεία δεν θα μπορούσαν φέτος να κλείσουν γιατί τότε δεν θα υπήρχε και σοβαρός λόγος να οδηγηθούν οι νεοι εκεί που το αφεντικό ποθεί, έτσι δεν είναι;

Τα περιθώρια, λοιπόν, στενεύουν καθώς κανονικά θα έπρεπε σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για την επόμενη 3η δόση όπως στο πείραμα που μας ενημέρωσαν ότι διεξάγουν στο Ισραήλ το οποίο την προσφέρει πλέον σε νεους άνω των 12 ετών. Και όχι μόνο αυτό αλλά πλέον έχουν οι πολίτες εκεί ενημερωθεί ότι το πιστοποιητικό λήγει μετά από 6 μήνες συνεπώς για να το ανανεώσουν θα πρέπει να περάσουν να πάρουν την 4η! Βλέπεις φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον ιό και θα τον αντιμετωπίζουμε κατα κύματα.

Και για να συμβεί λοιπόν το παραπάνω θα πρέπει να παίρνουμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα αυτά τα σκευάσματα τα οποία οι ίδιοι αποκαλούν γονιδιακές θεραπείες. Μιας και λοιπόν είναι και τα μοναδικά μας όπλα επιβίωσης απέναντι σε αυτόν τον τρομερά θανατηφόρο ιό συνάγουμε πως το πιστοποιητικό σφραγίζει το γεγονός ότι υπάρχει κάποιο φυσικό ελάττωμα στο γονίδιο του θεραπευόμενου που μόνο αυτή η συνεχιζόμενη αγωγή μπορεί να τον κάνει να επιβιώνει.

Όμως διακρίνουμε πως εκεί που φαίνεται πως πάνε να μας τα πάρουν όλα, εκεί είναι και που γίνεται φανερότερο πως τα διλήμματα που μας βάζουν είναι ψευδή. Ποτέ δεν μας έδωσαν κάτι για το καλό μας αντίθετα μας πότιζαν μοναχά δηλητήρια και παγίδες για τα οποία μας πολεμούν ακόμα και που δεν συναινούμε. Παρόλα αυτά και πάλι γνωρίζουμε πως συχνά ο δρόμος του διωγμού είναι και ο δρόμος που σώζει τον άνθρωπο, τον οδηγεί στην αλήθεια και στις διεξόδους που συχνά είναι απελευθερωτικές.

 

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Έτσι «μαγειρεύουν» τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 – «Να γίνουμε τρομακτικοί – Να τους πούμε ότι θα πεθάνουν»


 Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη διαρροή τηλεδιάσκεψης μεταξύ  ανώτατων στελεχών του ιατρικού ομίλου Novant Heath ο οποίος περιλαμβάνει 20 νοσοκομεία στη βόρεια και νότια Καρολίνα.

Σε αυτή η Dr. Mary Rudyk και απευθυνόμενη στην διευθυντήρια μάρκετινγκ Carolyn Fisher και σε ένα ακόμη στέλεχος του νοσοκομείου ζητά το προσωπικό να εκφοβίζει πιο πολύ το κοινό, να φουσκώνει τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 και να χρησιμοποιούν στις επαφές τους με το κοινό τη φράση ότι «εάν δεν εμβολιαστείτε θα πεθάνετε».

Το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη διέρρευσε, όπως αποκαλύπτει το nationalfile.com από μια εσωτερική πηγή στον όμιλο του Novant Health και η σύσκεψη είχε γίνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Μετά την πρώτη ομιλήτρια την Fisher αναφορικά με το πώς πρέπει να μετρούν του ασθενείς COVID και πως πρέπει να καταμετρούνται η Rudyk παιρνει το λόγο λέγοντας:

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνουμε λίγο πιο πολύ τρομακτικοί στο κοινό» και στη συνέχεια εισάγει την ιδέα να φουσκώνουν τον αριθμό των σθενών από COVID μετρώντας και αυτούς που έχουν ήδη θεραπευτεί.

«Υπάρχουν πολλοί ακόμη που νοσηλεύονται αλλά τους θεωρούμε θεραπευμένους (post-COVID) και δεν τους υπολογίζουμε στους ασθενείς. Οπότε το ερώτημα είναι πως θα συμπεριλάβουμε τους αριθμούς αυτούς στους ήδη νοσηλευόμενους;» συμπλήρωσε, εννοώντας και στους διασωληνωμένους..

Στο σημείο αυτό η Fisher, προφανώς μπερδεμένη ρωτά το νοσοκομείο θα δώσει στη δημοσιότητα το συνολικό αριθμό των ασθενών από την αρχή της επιδημίας, για να απαντήσει η Rudyk:

«Αυτό είναι καλό να γίνει, παρ΄ όλα αυτά οι αριθμοί είναι σημαντικοί. Υπάρχουν ασθενείς εκτός μονάδας COVID αλλά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο για άλλες αιτίες», πριν ένας γιατρός την διακόψει: «Αυτοί θεωρούνται ήδη θεραπευμένοι», αλλά η Rudyk επιμένει:

«Νομίζω ότι αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί, επίσης, γιατί όταν βγαίνεις από την εντατική σε βγάζουν από τους αριθμούς των ασθενών».

Σε εκείνο το σημείο ο  γιατρός την διακόψει απευθυνόμενος στη Fisher λέγοντας να συζητήσουν το θέμα αυτό εκτός σύνδεσης, πριν η Rudyk, λάβει ξανά το λόγο:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να γίνουμε πιο ωμοί. Πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικοί και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι “Εα΄ν δεν εμβολιαστείς πρέπει να ξέρεις ότι θα πεθάνεις”», είπε η γιατρός γελώντας για να σμυπληρώσει:

«Εννοώ ας γίνουμε ωμοί με αυτούς του ανθρώπους», εννοώντας τα 80 εκατ. Αμερικανών που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Όμιλος εξηέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι γιατορί είναι ήδη στρεσαροισμένοι με την όλκη κατάσταση και αυτό που εννοούσαν είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπολογίζονταν  οι θεραπευμένοι από COVID στους αριθμούς των ασθενών οι οποίοι όμως πρέπει να υπολογίζονται καθώς πολλοί εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε άλλες τμήματα από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

 

 

ΒΙΝΤΕΟ «Μαχαιριά»!!! Μέγα «Ξεμπρόστιασμα» Των «Ειδικών»: «Γιατί Να Τους Ξαναεμπιστευτούμε;;;»



 Με όλα αυτά που φανερώνονται και βλέπει ο κόσμος, σε λίγο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

«Και γιατί θα ‘πρεπε ειλικρινά να ξαναεμπιστευτούμε τα CDC από δω και στο εξής;»


Αυτό αναρωτιέται γνωστή δημοσιογράφος στο κανάλι Foxnews για τα περιβόητα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών» με τους διορισμένους «ειδικούς» να ακυρώνουν πλέον ανοιχτά, όσα παλαιότερα τόνιζαν, φαινόμενο που παρατηρείται εντόνως και στην Ελλάδα!

Τα ψέματα, οι ανακρίβειες, η αντιεπιστημονικότητα, όπως θέλετε πείτε το, των CDC, τα οποιά συμβουλεύουν νυχθημερόν τους κρατικούς «ειδήμονες» της χώρας μας, σε ένα βίντεο «μαχαιριά»!!!


Δείτε:


ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (ΝΔ)

 

Άλματα Λογικής Από Τον Κ.Μητσοτάκη: Θα Βάλουμε Παντού Ανεμογεννήτριες Για Να Μην Έχουμε Φυσικές Καταστροφές



Αποφασισμένος να γεμίσει τη χώρα απ΄ άκρου εις άκρον με ανεμογεννήτριες καταστρέφοντας το περιβάλλον όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό είναι το συμπέρασμα από όσα δήλωσε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Και όλα αυτά για ποιο λόγο;

Επειδή αυθαίρετα και χωρίς καμία μελέτη ή άλλο σχεδιασμό ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει ότι η καταχρεωμένη και παραπαίουσα οικονομικά Ελλάδα θα πρέπει να καταργήσει στρατηγικές ενεργειακές υποδομές, όπως του λιγνίτη και να ηγηθεί παγκόσμια στην προσπάθεια για την επιβράδυνση υποτίθεται της κλιματικής «κρίσης»!

Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να δικαιολογήσει την εγκατάσταση ανεμογεννητριών με μια σειρά ανερμάτιστων επιχειρημάτων:

Οι φωτιές που κατέκαψαν 1,2 εκατ. στρέμματα δάσους ήταν λόγω της κλιματικής κρίσης.

Η κλιματική κρίση προέρχεται από τους ρύπους

Αν βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες θα μηδενιστούν οι ρύποι και η κλιματική κρίση θα τερματιστεί.

Εάν η κλιματική κρίση τερματιστεί δεν θα έχουμε πλέον φωτιές στα δάση, γιατί δεν θα έχουμε κλιματική κρίση!

Αυτά τα ανερμάτιστα ανέφερε για να δικαιολογήσει, υποτίθεται, τη μαζική εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Εγκατάσταση η οποία φέρει κλείσιμο της παραγωγής του λιγνίτη και την ενεργειακή ομηρεία της χώρας από εισαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος, όταν οι ανεμογεννήτριας δεν θα παράγουν τίποτα.

Η ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» να ελέγξει τις πυρκαγιές εν τη γενέσει τους, φαίνεται πως δεν τον απασχολούν. Μια καταστροφή που ξεκίνησε τον Ιούνιο με την πρωτοφανή καταστροφή στα Γεράνεια Όρη.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός έδωσε και τίτλο «πράσινη» στην ανάπτυξη αυτή (μόνο που οι ανεμογεννήτριες έχουν χρώμα γκρίζο) βάζοντας την Ελλάδα αυτόκλητο σωτήρα του κλίματος του πλανήτη μας!

Σύμφωνα με τα όσα είπε

«η κλιματική κρίση είναι εδώ επιδρώντας σε κάθε όψη της ζωής μας, από την ασφάλεια στις φυσικές καταστροφές έως την ενέργεια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται πολύ συχνότερα και πολύ εντονότερα.

Αυτή η τραγωδία μπορεί να αποσοβηθεί μόνον εάν έως το 2050 μηδενιστούν οι ρύποι.

Πρόκειται για ένα υπαρξιακό ζήτημα. Η Ελλάδα ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική με πολλές εκφάνσεις, όπως οι πράσινες επενδύσεις, (βλ. εγκατάστασης εισαγόμενων ανεμογεννητριών οπουδήποτε χωρίς κανένα επιστρεφόμενο βιομηχανικό έργο για την Ελλάδα) ύψους 24 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ».

Και συνέχισε: «Πρώτος εγώ ανέλαβα την ευθύνη, ζητώντας συγγνώμη για τις αδυναμίες του κράτους στο φόντο των πυρκαγιών. Οι πυρκαγιές του Αυγούστου ανέδειξαν την ανάγκη να δημιουργηθεί το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με εξασφαλισμένους πόρους 2,5 δισ. ευρώ και για την πολιτική του ηγεσία επέλεξα θεωρώ τους καλύτερους, τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Ευάγγελο Τουρνά. Η κλιματική κρίση προβάλλει ως η νέα πρόκληση της εποχής».

Τέλος τα ψέματα! Τους τίναξε στον αέρα! Ο δικηγόρος που κατέθεσε μήνυση ...

«ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ» ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Εφιάλτης στο Μέγαρο Μάξιμου! Τωρα αρχίζ...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

«ΈΓΙΝΑ ΠΕΙΡ@ΜΑΤΟΖΩΟ» για πάρτι σου! Πάγωσε ο Μητσοτάκης όταν το έμαθε! ...

 

Το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΟΣ!

2 Σεπτεμβρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 355 προβολές ( Μέτρηση έως 10:12:02 )

 

 

Παραιτήθηκε ο Γεν. Δ/ντης του ΝΙΜΤΣ Υπτγος (YI) Σ.Γκιζάρης λόγω εμβολίων – Ακέφαλη η περίθαλψη των στρατιωτικών

Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά και ούτε  να «λερώσει τα χέρια του» υπογράφοντας τον οικονομικό θάνατο των υφισταμένων του που δεν θέλουν τον εμποτισμό τους με το πειραματικό σκεύασμα.




 

ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχει ούτε ένας λοχίας, να σώσει την Ελλάδα;

Σήμερα ο Γκιζάρης, αύριο κάποιοι άλλοι στρατιωτικοί που θα αρνηθούν να κάνουν το μπόλι ή να το επιβάλουν στους κατωτέρους τους των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, με τα εκατομμύρια των λάθροτζιχαντιστών εντός της Πατρίδας και τους Τούρκους να περιμένουν την στιγμή να μας επιτεθούν ταυτόχρονα;;; 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 



Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα επειδή δεν ήθελε να προχωρήσει στην εμπότιση στον οργανισμό του, του πειραματικού ιατρικού σκευάσματος που η κυβέρνηση αποκαλεί «εμβόλιο», ο γενικός διευθυντής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ), ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης! 

Ο διορισμός του ήταν σχετικά πρόσφατος -μόλις προ 18 μηνών – και φαίνεται ότι η παραίτηση ήταν μονόδρομος για τον στρατηγό μετά με την κυβερνητική εντολή να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλα τα στελέχη του χώρου της υγείας, η οποία εντολή εξειδικεύτηκε με την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλου για τα στελέχη του χώρου της υγείας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων μόλις προ τριών ημερών.

Ο ίδιος αντιδρούσε στην υλοποίηση τέτοιας εντολής και δεν ήθελε να «λερώσει τα χέρια του» υπογράφοντας τον οικονομικό θάνατο των υφισταμένων του που δεν θέλουν τον εμποτισμό τους με το πειραματικό σκεύασμα.

Μέχρι στιγμής 7.395 υγειονομικοί των πολιτικών νοσοκομείων απέρριψαν την κυβερνητική απειλή να τους αφήσει άεργους ουσιαστικά, διαλύοντας το ήδη ημιδιαλυμένο σύστημα υγείας.

Μία ημιδιάλυση που χρεώθηκε στον πρώην υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος βέβαια, το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθεί πιστά τις κυβερνητικές εντολές.

Η υποχρεωτικότητα των στελεχών του χώρου της υγείας με ποινή την αναγκαστική αργία άνευ αποδοχών, αν και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εν τούτοις εγκρίθηκε από τα δικαστήρια της χώρας σε όλες τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τους, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης, είναι ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της στρατιωτικής ιατρικής κοινότητας (είχε διατελέσει και διευθυντής του 401 ΣΝ) και διαδέχθηκε στην θέση αυτή τον εμβληματικό Υπτγο (YI) Γιώργο Γιαννακό, ο οποίος αν και επιδημιολόγος απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση αρνούμενος να συμβιβαστεί με τις αντιεπιστημονικές θέσεις στο όλο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας όπως αυτές διατυπώνονταν ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

Η παραίτηση Γκιζάρη είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» στις αναταράξεις στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από την ολοκληρωτικού χαρακτήρα απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άλλωσε η «απόλυση» του, κατά γενική ομολογία επιτυχημένου υφυπουργού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Α.Στεφανή στον πρόσφατο ανασχηματισμό, έγινε ακριβώς γιατί είχε προειδοποιήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στο χώρο των ενόπλων Δυνάμεων, όπου υπάρχει κίνδυνος να τεθεί σε αργία ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού που αρνούνται τον εμποτισμό με το πειραματικό σκεύασμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση μέρους της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

 

 

Πηγή


Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΥΦΑΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ