Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

 


Επειδή τα γεγονότα τρέχουν με τρομακτική ταχύτητα, σε βάρος μας και σε βάρος της Πατρίδας μας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΟΜΑΔΙΚΑ (προτιμώ την ομαδική αντίσταση, γιατί φέρνει καλλίτερα αποτελέσματα) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Ο/Η Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Kα Σουφλή,

Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

Σήμερα αργά το απόγευμα φίλος (στην Κέρκυρα) έλαβε το εξής μήνυμα στο κινητό του:

”Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες.

Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση.

Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Ειδοποιούμε αμέσως την πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς”

Το μήνυμα αυτό στάλθηκε στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Το περίεργο (για μένα) είναι ότι αυτό το μήνυμα στάλθηκε στην Κέρκυρα που δεν έχει καμία πυρκαγιά και μάλιστα τώρα που αρχίζει και η πτώση της θερμοκρασίας!

Επίσης, υπάρχει μία πληροφορία (επειδή δεν μπορώ να τη διασταυρώσω τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη) ότι ενώ υπήρχε κλήση για κάποια εστία (στην Κέρκυρα) δεν δινόταν η εντολή στους πυροσβέστες να επέμβουν και ξεκίνησαν μόνοι τους και έτσι πρόλαβαν και την έσβησαν!!!

Ίσως φανεί χρήσιμη αυτή η πληροφορία αν διασταυρωθεί με αντίστοιχα γεγονότα καθώς από ό,τι φαίνεται παντού υπάρχουν καταγγελίες για μη έγκαιρη επέμβαση…

Επίσης χθες άκουγα την εκπομπή του κου Κυρανάκη (προχθεσινή) που έλεγε ότι κάποιοι όμιλοι στη Βαρυμπόμπη είχαν ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ για φωτιά και τους είχε ειπωθεί να ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ το πρωτόκολλο…

Μάλιστα έλεγε ότι υπάρχουν αποδείξεις!!!

Το δεύτερο περίεργο με αυτό το μήνυμα είναι ότι τις προηγούμενες μέρες που οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλότερες κανένα αντίστοιχο μήνυμα δεν εστάλη.

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (που θα το έκανε πιο περίεργο) και αν είναι το σχέδιο τους να μην αφήσουν τίποτα όρθιο…

Επίσης κάτι άλλο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το σύστημα του Κούλη να καίγονται τεράστιες ημιαστικές περιοχές και η όλη δουλειά να είναι η εκκένωση των περιοχών από τους κατοίκους τους με το αλλοπρόσαλλο μήνυμα “κατευθυνθείτε προς τα εκεί…”

Χωρίς καμία λογική ζητάνε από τον κόσμο να πάει που;

Εννοώ τι θα πει φύγετε από το Κρυονέρι π.χ. και πηγαίνετε προς Αθήνα;

Και αν δεν μπορεί να μετακινηθεί;

Αν δεν έχει ούτε χρήματα γιατί έφυγε τρέχοντας να γλιτώσει;

Αν δεν έχει όχημα ή είναι ηλικιωμένος;

Και ωραία ξεκινάει για Αθήνα…

Να πάει πού;

Στο Σύνταγμα;

Από ότι είδα δεν υπάρχει καν κάποια λογική του στυλ κατευθυνθείτε στο χ-ψ ξενοδοχείο η χώρο που έχει οργανωθεί για να υποδεχτεί πυρόπληκτους…

Νομίζετε ότι είναι απλά ανοργανωσιά;

Και αν είναι τόσο άσχετοι δεν είναι εξίσου επικίνδυνοι;

Νομίζω ότι κινούνται βάσει σχεδίου κανονικότατα και ελπίζω να μη δούμε φωτιές σε όλη την Ελλάδα όπου πιθανά στάλθηκε ένα αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα…

Επίσης αυτό το “εγκαταλείψτε αμέσως τις εστίες σας” υποκρύπτει δύο κακά: Να μην είναι κανείς μάρτυρας του τι γίνεται και να μη μπορεί σε συνεργασία με τους λιγοστούς πυροσβέστες να σώσει ό,τι μπορεί και να συνηθίζει στην ιδέα της υπακοής στις διαταγές εκκένωσης για την προώθηση του σχεδίου της “ατζέντας 21” και του “Great Reset”.

Σε κάποιο από τα δύο (ίσως και στα δύο) προβλέπεται αυτό όπως και η δημιουργία “Νο Ηuman Zones”!!!

Βέβαια καλόπιστα (που λειτουργεί και ως κάλυψη;) θα μπορούσε να πει κάποιος ότι γίνεται επειδή νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές!

Αυτές που θα τους πάρουν το σπίτι με τον πτωχευτικό νόμο, που θα οδηγήσουν στην αυτοκτονία λόγω εξαθλίωσης ή που ίσως και να σκοτώσουν με τα επικίνδυνα δηλητήρια!!!

Προσέξτε τι ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή… Φταίει η “κλιματική αλλαγή”!

Το ότι καίγονται δεκάδες σπίτια ( ή αφήνονται να καούν ΣΚΟΠΙΜΑ) έχει να κάνει και με το δόγμα του ΣΟΚ αλλά και με τα μελλοντικά σχέδια “ανάπτυξης” κατά το δόγμα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ…

Αν και τώρα δεν τους συλλάβουμε να τους τιμωρήσουμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Θα πρότεινα λοιπόν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ως πυρόπληκτοι και σε αλληλεγγύη με αυτούς που καταστρέφονται αλλά και για να προλάβουμε τα επόμενα κακά που μας ετοιμάζει η συμμορία θα πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε την επίθεση σε κάθε μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που σφετερίστηκε την εξουσία αλλά και στις υπόλοιπες εγκληματικές οργανώσεις που συμμετέχουν σε όλο αυτό που έχει στηθεί… και όταν λέω σε κάθε μέλος εννοώ σε ΚΑΘΕ έναν που συμμετέχει ως μέρος του κομματικού μηχανισμού σε κάθε επίπεδο.

Έτσι είναι και πιο εύκολο να πάρουν το μήνυμα αφού σε όλη την επικράτεια υπάρχουν αυτά τα ρεμάλια.

Ας περάσουμε στην επίθεση για να σωθούμε και να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!

 

Υγ. Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση που ό,που και να πιάσει φωτιά δεν έχει καεί σπίτι πολιτικού;

 

Yγ2. Αυτά τα μηνύματα που στέλνονται και στα αγγλικά δεν επηρεάζουν τον τουρισμό και το όποιο μικρό εισόδημα των κατοίκων;

Μήπως παίζουν και αυτό το ρόλο ώστε να οδηγηθεί ο κόσμος σε απελπισία;

Είπαμε χωρίς καταστροφή της οικονομίας “great reset” ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Χωρίς αποπληθυσμό επίσης…

Χωρίς φόβο με τίποτα…

 

 

Πηγή


Ετικέτες: 

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

 

Εκκενώνεται η Ιπποκράτειος Πολιτεία. Ορατός κίνδυνος η φωτιά να κατευθυνθεί προς τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας

5 Αυγούστου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 172 προβολές ( Μέτρηση έως 09:26:00 )

 

 

Εάν μπει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά αραιό, στενό και δύσκολα προσπελάσιμο από τις χερσαίες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

 

 

 

 

 

 

Το ότι κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την καταστροφή, οργανωμένο σχέδιο πλήρους καταστροφής της Ελλάδας, είναι δεδομένο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ:
1. Η ΕΥΠ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΛΕΟΝΤΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;
2. ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥΣ.
3. ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ;
4. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
5. ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΡΟ Σ’ ΑΥΤΑ;
6. ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΙΟΣΤΑΣΙΑ;

7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;

8. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΜΑΚ;

9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ  ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ,  ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΑΚίτες ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.

10. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ;

Γνωρίζω πως δεν θα πάρω απάντηση, αλλά … ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εκκενώνεται η Ιπποκράτειος Πολιτεία. Ορατός κίνδυνος η φωτιά να κατευθυνθεί προς τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η μία εκδηλώθηκε στις Αδάμες και η άλλη στο Κρυονέρι. Στη δεύτερη αναζωπύρωση που σημειώθηκε η φωτιά κατευθύνεται προς τα πρώην βασιλικά κτήματα.

Έχει σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία να απομακρυνθούν από τα σπίτια προς την εθνική οδό, ενώ οι κάτοικοι της Δροσοπηγής προς Αφίδνες.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ορατός κίνδυνος η φωτιά να κατευθυνθεί προς τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, ενώ εάν μπει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά αραιό, στενό και δύσκολα προσπελάσιμο από τις χερσαίες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονται εναέριες και επίγειες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 4 ελικόπτερα, ένα αεροπλάνο και οχήματα της πυροσβεστικής που βρίσκονταν ήδη στην ευρύτερη περιοχή. 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, έχει ζητήσει ενίσχυση των δυνάμεων από τις Αρχές.

To zougla.gr ήρθε σε επικοινωνία με επαγγελματία της περιοχής ο οποίος ανέφερε: «Έχει πολλή αστυνομία στον κόμβο. Διώχνουν όλους τους κατοίκους της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Ωστόσο, οι φλόγες δεν φαίνονται ακόμα».

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 και σε όσους βρίσκονται στο Κρυονέρι να κλείσουν όλες τις καμινάδες, τα παράθυρα, τις πόρτες ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού και να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στο Κρυονέρι, κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα & ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

 

Δείτε τα βίντεο εδώ

 

Πηγή


Ετικέτες: 




Διαβάστε Ακόμα

Στο κενό και το τρίτο αίτημα για κακουργηματικές διώξεις στο Μάτι παρά τα σοκαριστικά στοιχεία του ανακριτή


Δολοφονικές ευθύνες στελεχών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας στο αίτημα του ανακριτή για κακουργηματικές διώξεις για το Μάτι


Παραίτηση με βαριά σκιά και πλήθος ερωτηματικών για την κυβέρνηση
Μία παραίτηση που μπορεί να αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά έχει σημαντικές προεκτάσεις και παρασκήνιο σημειώθηκε την Τρίτη, καθώς ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης, εκ των πραγματογνώμων οικογενειών στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, αφήνει σοβαρές αιχμές για την πολιτική διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησης.

Menelaos Myrillas / SOOC


«Αίρω την εμπιστοσύνη μου προς την κυβέρνησή σας, γιατί θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση είναι ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις κρίσεις» αναφέρει στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης, προκαλώντας αίσθηση.

Το εν λόγω πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Πυροσβεστικής ήταν ο πρώτος που ως πραγματογνώμονας οικογενειών στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είχε βάλει στο κάδρο των ευθυνών τους αρμόδιους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που διαχειρίστηκαν την φωτιά στο Μάτι.

Σημειώνεται πως ο Ανδρ. Γκουρμπάτσης δεν ήταν ο μόνος που έδειξε τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής του καλοκαιριού του 2018 για τις εγκληματικές τους ευθύνες στη διαχείριση της πυρκαγιάς, καθώς ακολούθησε ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση, που ζήτησε τρεις φορές την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε κακούργημα για δέκα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, και την Εισαγγελία να το αρνείται ισάριθμες φορές.

Το τρίτο κατά σειρά αίτημα του ανακριτή, καθώς τα δύο προηγούμενα απορρίφθηκαν, περιλάμβανε σοκαριστικές αλλά και αποκαλυπτικές αναφορές σε εγκληματικές ευθύνες με «ενδεχόμενο δόλο» που οδήγησε «αιτιακά» σε θανάτους και σωματικές βλάβες, σε «στήσιμο παγίδων» μεταξύ «αντιπάλων» στην Υπηρεσία της Πυροσβεστικής και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σε υπηρεσιακά οφέλη από αρμόδιους, σε ψευδή ή πλαστογραφημένα στοιχεία, ακόμα και στην πιθανότητα τοποθέτησης θυμάτων από ασφαλή σε μη ασφαλή τοποθεσία που τα κατέστησε αβοήθητα.

Διαβάστε περισσότερα:



Στην επιστολή παραίτησής του, ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκφράζει τη θλίψη του και την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε μία σειρά κρίσεις που κλήθηκε ως κυβέρνηση να διαχειριστεί, βάζοντας στο κάδρο και τις φυσικές καταστροφές, μαζί με περιπτώσεις όπως η υγειονομική κρίση και τα ελληνοτουρκικά.

Ο ίδιος αναφέρει για την κυβέρνηση πως «υπάρχει έλλειμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των κρίσεων από μέλη της κυβέρνησης» τα οποία είναι «αρεστά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον» αλλά όχι «άριστοι». Παράλληλα, την χαρακτηρίζει ως «ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις άνω κρίσεις για το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου» ενώ σημειώνει ότι διαφωνεί κάθετα και με άλλες πολιτικές σε κρίσιμα ζητήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή παραίτησης του Ανδρ. Γκουρμπάτση:


«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Ως μέλος της ΝΔ αλλά και ως πολίτης νιώθω απέραντο θυμό και πλήρη απογοήτευση για τις αποτυχημένες και ατελέσφορες πολιτικές στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις σημαντικότερες κρίσεις λχ ελληνοτουρκική, υγειονομική, οικονομική, φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Θεωρώ λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των ως άνω κρίσεων από μέλη της Κυβέρνησης που είναι «ΑΡΕΣΤΟΙ» σε εσάς προσωπικά και στο πρωθυπουργικό σας περιβάλλον και όχι οι «ΑΡΙΣΤΟΙ», οι οποίοι σήμερα, που η κοινωνία βιώνει ένα γενικότερο κλίμα κρίσης θεσμών και αξιών είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητοι.

Αίρω λοιπόν την εμπιστοσύνη μου προς την Κυβέρνησή σας, γιατί θεωρώ ότι με την παρούσα σύνθεση είναι ανίκανη στο να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις άνω κρίσεις για το καλό του τόπου και του κοινωνικού συνόλου, ενώ διαφωνώ κάθετα και με άλλες πολιτικές σε κρίσιμα ζητήματα.

Κατόπιν τούτου και επειδή δεν προτίθεμαι στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω τη ΝΔ, ζητώ τη διαγραφή μου από μέλος της παράταξης, την οποία υπηρέτησα πιστά ενστερνιζόμενος τις αρχές και αξίες της και στηρίζοντάς την με την ψήφο μου αδιάλειπτα σε όλες τις εκλογές από τα 18 μου μέχρι και σήμερα.

Με σεβασμό
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α.

Υ.Γ. Διαβλέπω μια δυσκολία να αφουγκράζεστε τη φωνή μας, – επανειλημμένα σας έχω ενημερώσει για τις συνεχιζόμενες μέχρι και σήμερα δυσλειτουργίες και παθογένειες της Πολιτικής Προστασίας – γιατί δεν σας επιτρέπει το αισθητήριο των προσωπικών επιλογών σας, που τις στηρίζετε σθεναρά κι ας έχουν πολιτικό κόστος γιατί σας εκθέτουν. Οι ΑΡΕΣΤΟΙ αυτοί, με τις εσφαλμένες πολιτικές, την έπαρση και ανικανότητά τους θα σας στερήσει στις επόμενες εκλογές την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, και μοιραία θα οδηγήσει την ΝΔ στην αντιπολίτευση. Βέβαια τότε θα ναι πολύ αργά για να επανορθώσετε τα τραγικά λάθη ως προς τις επιλογές σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

 

Ο εφιάλτης με τα εμβόλια και τότε και τώρα... Από το 1918 μέχρι σήμερα, τα εμβόλια ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

3 Αυγούστου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 12 προβολές ( Μέτρηση έως 21:05:57 )

Πανδημία Γρίπης: Τι δε μας λένε!

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.

Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια», Robert McNamara, πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην Υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση.

 


Αυτό που δεν θα σου πουν ποτέ, είναι ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό άρθρο είναι του 2009, τότε που όλη η ανθρωπότητα, χόρευε στον χορό της … γρίπης και στην Ελλάδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  στα εκατομμύρια που φαγώθηκαν από τα εμβόλια ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑ(Α)ΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ.

«Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δε χρησιμοποιείται ποτέ», James R. Shannon, πρώην Διευθυντής Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Υγείας.

«Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη» (Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…).

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνο από ελονοσία 3.000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ η «πανδημία», με τα ελάχιστα θύματα, μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;

1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα από αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1.170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης, που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000.

2. Time Μagazine, June 11, 2009, ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμιά θεραπεία.

3. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations (και έπονται…) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι:

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (https://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE).

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

Το 1918-19, στη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνο οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν.
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο, για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.

Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς.

Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων, οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων (Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak).

Από τους 145 θανάτους της σημερινής «πανδημίας» οι 128 είναι στο Μεξικό, στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

Οι εταιρείες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών.

Δείτε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιρειών για να προωθήσουν το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων το 1976 (στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου).

Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρείας συμφερόντων πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, του Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά, γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες, ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρεία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνο της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D, η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο (η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο). Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.

Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων, η Baxter, έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το «εμβόλιο» σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δε θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους, οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του «εμβολίου».

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.

Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο «σφάλμα» και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (ούτε στην Ελλάδα, φυσικά – οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα «φραπελιά»).

Πρόσφατα Αυστραλή Δημοσιογράφος-Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών (Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder).

 

Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι


 

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.

Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια», Robert McNamara, πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην Υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση.

 

1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers), https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1.


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές): Συνδέεται άμεσα με τη νόσο Αλτσχάιμερ.


ΘΕΪΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ:
 Ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στους νεφρούς και στο ήπαρ και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β: «Αντιμυκητιασικό απολυμαντικό», προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, στα έντερα και στις καρδιακές λειτουργίες.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά): Τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων.

ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ: «Συντηρητικό & απολυμαντικό», είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθεται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

MSG: Γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο.

ΦΑΙΝΟΛΕΣ: Ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφήςπροκαλεί βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά και στο αναπνευστικό.

ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ: «Αντιψυκτικό», αποδεδειγμένα έχει ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες.

THYMEROSAL (Υδράργυρος): Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν από τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού κ.λπ.


To 2001 o Jock Doubleday, Διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιρειών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια, προσέφερε χρηματική αμοιβή σε όποιο γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας έπινε δημόσια ένα μείγμα που θα περιείχε τα παραπάνω έκδοχα (δε θα περιέχονταν τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες με αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.

Το μείγμα θα παρασκευαζόταν από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα πρότεινε ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολάρια.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί; (https://www.Spontaneous Creation.org).

Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών

 

Α. TO OIKONOMIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ


1. Σύγκριση κόστους συστατικών και τελικής τιμής φαρμάκων ευρείας κυκλοφορίας.

Xanax 1 mg, Τιμή (100 tablets): 136,79 δολ., Κόστος συστατικών: 0,024 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 569.958%.


Prozac 20 mg, Τιμή (100 tablets): 247,47 δολ., Κόστος συστατικών: 0,11 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 224.973%.

Norvasec 10 mg, Τιμή (100 tablets): 188,29 δολ., Κόστος συστατικών: 0,14 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 134.493%.

Tenormin 50 mg, Τιμή (100 tablets): 104,47 δολ., Κόστος συστατικών: 0,13 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 80.362%.

 

2. Η υψηλή τιμή οφείλεται στο υψηλό κόστος της έρευνας; Όχι.

Στο μεγαλύτερο μέρος τους οι έρευνες γίνονται με κρατική χρηματοδότηση.

Οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν και παίρνουν τα αποτελέσματα από τους κρατικούς οργανισμούς έρευνας και τα πανεπιστήμια.

Στην ουσία οι φαρμακοβιομηχανίες, αντίθετα απ’ ό,τι ισχυρίζονται, είναι εταιρείες παραγωγής και marketing και όχι δημιουργίας (έρευνας). Τα τρία τέταρτα του κόστους τους πηγαίνουν στo marketing (Dr. Marcia Angell).

 

3. Αυξάνουν αυθαίρετα τις τιμές ακόμη και πάνω από 100%.

Eρευνητές στο Πανεπιστήμιο της Mινεσότα εντόπισαν, π.χ., ότι η τιμή του φαρμάκου Acthar (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σπασμών σε βρέφη) αυξήθηκε 1.424%, από 1.650 σε 23.000 δολ.

Η εξήγηση; «Απλά φαίνεται ότι κανείς δεν τις ελέγχει», λέει ο Stephen Schondelmeyer του Πανεπιστημίου της Μινεσότα (Big Pharma Quietly Hikes Drug Prices 100 Percent or More).

 

ΒΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ


1. Καταδικάζεσαι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και όταν αποφυλακίζεσαι, γίνεσαι Πρόεδρος της ισχυρότερης φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Fritz ter Meer καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για διενέργεια πειραμάτων σε κρατούμενους στο Άουσβιτς.

Μόλις αποφυλακίστηκε, 7 χρόνια μετά, το 1956, έγινε Πρόεδρος της Bayer (Bayercrimes against humanityBayer).

 

2. Προώθηση ναρκωτικών σε παιδιά.

Πριν από 100 χρόνια η Bayer διαφήμισε την ηρωίνη σαν ένα μη εθιστικό φάρμακο για το βήχα των παιδιών (το όνομα «ηρωίνη» προκύπτει από τη γερμανική λέξη heroisch, που σημαίνει ηρωικός).

Το απέσυρε το 1910, ενώ το Αμερικανικό Κογκρέσο το 1914 επέτρεψε να συνεχίζει να συνταγογραφείται ως φάρμακο μέχρι το 1924, που το απαγόρευσε (https://en.wikipedia.org/wiki/Heroin).

 

3. Προώθηση Αμφεταμινών σε Παιδιά.

Σήμερα, 85 χρόνια μετά, τα ναρκωτικά (αμφεταμίνες) συνεχίζουν να συνταγογραφούνται σε παιδιά για μια νέα εφευρεμένη νόσο, τη λεγόμενη ADHD (διαταραχή προσοχής), ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε από την FDA να δίνονται σε παιδιά μέχρι και 10 ετών αντιψυχωτικά όπως το Serequel και το Zyprexa (τα οποία τους προκαλούν τρομακτική εμπειρία ψευδαισθήσεων).

 

4. Όλα τα ναρκωτικά έχουν παρασκευαστεί από φαρμακοβιομηχανίες

(www.naturalnews.com/021768_meth_heroin_drug_companies.html).

 

5. Προώθηση φαρμάκων που γνωρίζουν ότι δε δρουν.

Πρόσφατα παραδείγματα:

– Σε δίκη της εταιρείας Eli Lilly & Co. για οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκε ότι προωθούσε το αντιψυχωτικό φάρμακο Zyprexa για την άνοια των ηλικιωμένων, ενώ γνώριζε τα αποτελέσματα έρευνας ότι είναι αναποτελεσματικό και αυξάνει τους θανάτουςΠαρά την αποκάλυψη αυτή, πήρε έγκριση από την FDA (τον αμερικανικό ΕΟΦ).

– Η FDA ενέκρινε το αντικαταθλιπτικό Lexapro (escitalopram) της εταιρείας Forest Laboratories για χρήση σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχουν γίνει αγωγές σε 11 Πολιτείες για δωροδοκία παιδιάτρων για την προώθηση του φαρμάκου κι ενώ η εταιρεία γνώριζε ότι είναι αναποτελεσματικό για τη θεραπεία της κατάθλιψης σε παιδιά, ακόμη και αν η χρήση αυτή δεν είχε εγκριθεί από την FDA.

6. Προώθηση στο λεγόμενο Τρίτο Κόσμο φαρμάκων που γνωρίζουν ότι προκαλούν Μοιραίες Ασθένειες και τα οποία έχουν απαγορευτεί στον «Πρώτο» Κόσμο.
Για παράδειγμα:

Η αμερικανική Bayer πούλησε ενέσεις πήξης του αίματος αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Ασία, Λατινική Αμερική, καθώς και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αν και γνώριζε ότι είχαν μολυνθεί με τον ιό του AIDS και είχαν απαγορευτεί στην Αμερική.
Όχι μόνο δεν απέσυρε τα αποθέματά της, αλλά συνέχισε να παράγει την ίδια μολυσμένη σειρά γιατί τη συνέφερε οικονομικά (YouTube.com April 2, 2006 New York Times May 22, 2003).

7. Απάνθρωποι Πειραματισμοί σε Αδύναμους Ανθρώπους εν αγνοία τους στο λεγόμενο Τρίτο Κόσμο αλλά και στην Αμερική.

Πειραματισμοί σε νεογέννητα στα οποία έχουν εγχυθεί ραδιενεργές ουσίες, σε ψυχικά ασθενείς εγκλεισμένους σε γιγάντια ψυγεία, σε στρατιώτες που εκτίθενται σε χημικά όπλα από την κυβέρνηση που υπηρετούν, σε παιδιά που μολύνονται με ηπατίτιδα, σε μεταλλωρύχους που τους βάζουν και πίνουν εν αγνοία τους μοιραία δηλητήρια, σε ασθενείς σε πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που τους εκχύεται πλουτώνιο και άλλα αδιανόητα για κάθε φαντασία.

8. Απάνθρωπα, απίστευτα βάναυσα πειράματα σε ζώα (πολλά για τα καλλυντικά), GREENPAGE – Εγκλήματα Επιστήμης.

 

Γ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

 

1. Επί Προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν νόμοι που τους επιτρέπουν να πατεντάρουν την έρευνα που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH). Έρευνα που πληρώνεται από το δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, σφετερίζεται και πατεντάρεται από τις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές (Dr. Marcia Angell).

 

Σε αντάλλαγμα οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς.

Είναι το πιο ισχυρό λόμπι της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσινγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από 91 εκατομμύρια δολ..

Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών (Dr. Marcia Angelllargest political lobby in Congress).

2. Η Αμερικανική Πολιτεία λειτούργησε σχεδόν πάντα συγκαλύπτοντας τις φρικαλεότητες και τα σκάνδαλα των φαρμακοβιομηχανιών.

Παράδειγμα:

Στην περίπτωση της Bayer που αναφέρεται παραπάνω, ενώ η γαλλική κυβέρνηση ανακάλυψε τη συγκάλυψη της εταιρείας και έστειλε στη φυλακή τους υπαλλήλους που ευθύνονταν γι’ αυτό, στην Αμερική η Bayer δεν έχει ποτέ υποστεί επίσημη διερεύνηση (ούτε και η Βαxter με τα μολυσμένα εμβόλια, βλ. Πανδημία Γρίπης πιο κάτω). Αντίθετα, κατά καιρούς ψηφίζει νόμους ασυλίας των φαρμακοβιομηχανιών. Στην πραγματικότητα η FDA (οργανισμός προστασίας της υγείας) επέτρεψε στις εταιρείες τις φρικαλεότητές τους και δεν έκανε τίποτα για να τις αποτρέψει.

Χάρη στις αλλαγές της νομοθεσίας τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η FDA στην πραγματικότητα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που υποτίθεται ότι ελέγχει.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο πραγματικός σκοπός της FDA είναι να θέσει τη σφραγίδα της έγκρισης για τα φάρμακα, ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;


Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.


Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία – αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!


Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Ρότσεστερ
 της Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης… Γιατί;


Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!


Η Πολωνία δήλωσε ότι «θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της».


Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιρειών.


Παραθέτουμε σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Ρότσεστερ 
της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους-πειραματόζωα εν προκειμένω των φαρμακευτικών καρτέλ…


Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων…

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.


Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ.

 

Είναι θανατηφόρα.

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής:

Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized) θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται έως και για δέκα ημέρες!

Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο και μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας πριν από τη στιγμή εκείνη.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ!

Η Φαρμακοτεχνική Εταιρεία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί.

Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι«θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από τους πολίτες της».

Έχω ακούσει ότι έχουν «πετάξει» ακόμη και τον Αμερικανό Πρέσβη, αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δε θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους.

Καλό γι ‘αυτούς!

 

 

Πηγή


Ετικέτες: