Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

 Ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μήπως αυτά που αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά πειράματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Μητσοτάκη – Χαρδαλιά – Τσιόρδα κ.α.;;; (βίντεο)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μήπως αυτά που αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά πειράματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Μητσοτάκη – Χαρδαλιά – Τσιόρδα κ.α.;;; (βίντεο)

Απρίλιος 15, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 657 προβολές ( Μέτρηση έως 20:25:20 )

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, και… η ζωή μας σε … αξονική τομογραφία.

Ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μήπως αυτά που αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά πειράματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Μητσοτάκη – Χαρδαλιά – Τσιόρδα κ.α.;;; (βίντεο)

 

Έχουμε μπλέξει με ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, κυριολεκτικά.

Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, μόνον σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας μπορούσαμε να τα δούμε.

Από τα σύνορα και τα αεροδρόμια και όλες τις πύλες εισόδου της χώρας που δοκιμάστηκε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ το σατανικό σχέδιο, σε πολύ λίγο και σε όλη την χώρα, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης.

Σε λίγο, θα το δούμε και στα καταστήματα, και στα σχολεία, και … έξω από την πόρτα μας… και γιατί όχι και μέσα στα σπίτια μας. 

Και μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ επιπλέον αποκάλυψη ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διαβάστε τα σχετικά δημοσιεύματα των αποκαλύψεων του δημοσιογράφου Θάνου Κόκκαλη, εδώ και εδώ

Σοκάρει! ΤΙ δοκιμάστηκε στην ΕΛΛΑΔΑ με “ευλογίες” Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά κ.α

 


Ετικέτες: 

 

«Βόθρος» της Α.Πελώνη κατά των Ελλήνων: «Ντρέπομαι για όσους δηλώνουν περήφανοι που είναι Έλληνες»!

Σε ύβρεις κατά των Ελλήνων και κατά των προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετών υπουργών της νυν κυβέρνησης αναλωνόταν η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη πριν ακόμα περιθάλψει το «εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ» και το Ποτάμι στο κόμμα το οποίο ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της υποστήριζε ότι «ντρέπεται» για όσους δηλώνουν «περήφανοι που είναι Έλληνες», ενώ σε άλλη ανάρτηση της υποστήριζε πως «οι Έλληνες ψηφίζουν με τον τρόπο που πηγαίνουν στους οίκους ανοχής».

Ενώ είχε κάνει και ένα μπαράζ τιτιβισμάτων κατά πολλών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Σκληρή κριτική και στον ελληνικό λαό επειδή εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά το 2012, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα ψηφοφόρο, ως «θαμώνα οίκου ανοχής»! Όπως την μεταγραφή του Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Δημοκρατία, την περιέγραψε ως τον «γάμο του Καραγκιόζη»!

Εξέχουσα θέση έχουν και τα απαξιωτικά της σχόλια, για την ορθοδοξία, την Ελλάδα και τον ελληνισμό! Ακόμα και για τον Κώστα Καραμανλή και το ιστορικό βέτο στο Βουκουρέστι.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένες από τις αναρτήσεις της που ήδη προκαλούν γκρίνια στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Παρά το θεσμικό ρόλο που έχει αναλάβει, μέχρι στιγμής η κυρία Πελώνη δεν έχει διαγράψει τα σχόλιά της από το Twitter, παρ’ ότι το Trend #Πελώνη_Σβήνε είναι πρώτο στο ελληνικό Twitter με χιλιάδες σχόλια χρηστών.

Άραγε η κυβερνητική εκπρόσωπος εξακολουθεί να ειρωνεύ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

 

Μ.Φουρθιώτης: Απειλούσε… και τον Χ.Σταϊκούρα! – Συχνές εισβολές σε υπουργεία – Εκβίαζε την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη;

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης να θεωρείται ως μια γραφική φιγούρα της trash τηλεόρασης, όμως οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών μόνο κάτι τέτοιο δεν δείχνουν.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε ως συνοδεία πάνοπλους αστυνομικούς για να «προστατεύεται» από την 17 Νοέμβρη είχε εισβάλει στο υπουργείο Εργασίας, απειλώντας τον τότε υπουργό, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος του είχε «κόψει» την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΣΥΝεργασία.

Μέχρι τότε ο Μ.Φουρθιώτης είχε πάρει -σύμφωνα με τον Γ.Βρούτση- περισσότερα από 200.000 ευρώ δημοσίου χρήματος, χρήματα τα οποία η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δεν του τα έχει ζητήσει μέχρι σήμερα πίσω.

Παρόλα αυτά ο πρώην ατζέντης της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν απειλούσε μόνο τον Γιάννη Βρούτση, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Όπως αναφέρει το «Documento» ο Φουρθιώτης άφηνε μηνύματα στο υπουργικό γραφείο που άλλοτε ήταν παρακλητικά και άλλοτε απειλητικά. Ο Φουρθιώτης φαίνεται πως εκτός από την είσπραξη μεγάλων ποσών µέσω της κοµπίνας στο πρόγραμμα ΣΥΝεργασία του ΕΦΚΑ (δήλωνε μισθό 80.000 ευρώ για τον ίδιο και για συνεργάτες του µε σκοπό να καλύψει το 60% των μισθών το κράτος), επεκτάθηκε σύμφωνα µε πληροφορίες και σε κόλπο µε την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ εταιρείες της οποίες είχε τον έλεγχο φέρονται να έκαναν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος για προηγούμενα έτη, ώστε να εμφανίζεται πτώση του τζίρου τους το 2021, λόγω της πανδημίας και να εξασφαλίζουν μεγάλη επιστρεπτέα προκαταβολή.

Όταν τον Ιανουάριο υπήρξε εμπλοκή στην είσπραξη ο Φουρθιώτης άρχισε τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα στο υπουργικό γραφείο ζητώντας να ρυθµιστεί η υπόθεσή του, «γιατί αδικήθηκε».

Τα μηνύματα δεν περιορίστηκαν στο υπουργικό γραφείο αλλά επεκτάθηκαν και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, δημιουργώντας μεγάλη πίεση στο υπουργείο. Ο υπουργός Χρ. Σταϊκούρας έδωσε εντολή στα στελέχη του γραφείου του να µην απαντούν στον Φουρθιώτη.

Ο παρουσιαστής προθυμοποιήθηκε να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο του υπουργού στην εκπομπή του, αλλά ο Σταϊκούρας δεν ενέδωσε στο να εμφανιστεί στην εκπομπή, πράγμα που όμως δεν έγινε με άλλους υπουργούς του Κ.Μητσοτάκη, ανάμεσα τους ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόµου, του υπουργείου που διέθεσε προκλητικά φρουρά στον Μ. Φουρθιώτη.

Η σχέση με την Άννα Στρατινάκη

Εκτός από τους υπουργούς ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επαφές και με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

Αμέσως μετά τις απειλές του παρουσιαστή στον Γιάννη Βρούτση ότι θα τον αποπέμψει (κάτι που τελικά έγινε λίγο καιρό αργότερα από τον Κ.Μητσοτάκη) ο Μένιος Φουρθιώτης άρχισε να κάνει πιεστικά αφιερώματα εναντίον της γενικής γραμματέα.

Στις 23 Ιανουαρίου 2021, σε ζωντανή σύνδεση, παρουσίασε «τη χολιγουντιανή βίλα της Στρατινάκη» µε πολλά υπονοούμενα για το πού βρήκε τα λεφτά. Στις 30 Ιανουαρίου στην εκπομπή του συνεχίζει παρουσιάζοντας «όλο το σκοτεινό αμαρτωλό παρελθόν αλλά και το παρόν µε νέα στοιχεία, µε σκάνδαλα που τη βαραίνουν». Ο Φουρθιώτης υποστήριζε πως ΙΕΚ του αδερφού µετακλητής υπαλλήλου της κ. Στρατινάκη είχε εισπράξει 35 εκατομμύρια ευρώ από τα προγράμματα που έγιναν γνωστά ως «Σκόιλ ελικικού».

Μάλιστα η Στρατινάκη δεν προέβη σε νομικά μέτρα, δεν διέψευσε, ούτε ζήτησε από τον Φουρθιώτη να ανακατασκευάσει, αντιθέτως στις 6 Φεβρουαρίου εμφανίστηκε σε εκπομπή του με τον παρουσιαστή να την αποκαλεί «κούκλα».

Όλο αυτό μας δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις του Φουρθιώτη με το υπουργείο και για το με τι κρατάει ο παρουσιαστής την κυβέρνηση Μητσοτάκης.

 ΕΜΒΟΛΙΟ = Ξεκαθάρισμα ηλικιωμένων και άλλων άχρηστων

ΕΜΒΟΛΙΟ = Ξεκαθάρισμα ηλικιωμένων και άλλων άχρηστων

Απρίλιος 14, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 366 προβολές ( Μέτρηση έως 10:37:24 )

Στην αρχή όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά μετά τον εμβολιασμό, έως ότου ήρθαν σε επαφή με τον πραγματικό ιό και πέθαναν.

Στις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα με το παραπάνω εμβόλιο, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στους ηλικιωμένους.

Επομένως, δεν είναι χωρίς λόγο ότι το Συμβούλιο Υγείας συμβουλεύει τη χρήση του εμβολίου Pfizer ιδίως στους ηλικιωμένους.

 

 

 

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν… και είναι οι πρώτοι στην λίστα. Ετοιμαστείτε για εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια νεκρούς.

Ο τελικός και μεγάλος τους στόχος είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το εμβόλιο mRNA παράγει ορισμένα αντισώματα που μπορούν να οδηγήσουν σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτό γίνεται αισθητό όταν το εν λόγω άτομο αντιμετωπίζει τον πραγματικό άγριο ιό μετά τον εμβολιασμό.
Προηγούμενες μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, ειδικά σε γάτες.

Στην αρχή όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά μετά τον εμβολιασμό, έως ότου ήρθαν σε επαφή με τον πραγματικό ιό και πέθαναν.

Στις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα με το παραπάνω εμβόλιο, αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στους ηλικιωμένους.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι αποκαλεί αυτό το «παθογόνο αστάρωμα», κάτι που θα μπορούσατε να περιγράψετε: το εμβόλιο λειτουργεί για να προετοιμαστεί για τις επιπτώσεις του πραγματικού ιού.

Όχι όμως μια θετική προετοιμασία που σας κάνει πιο δυνατούς, αλλά αυτό που διασφαλίζει ότι όταν έρθετε σε επαφή με τον πραγματικό ιό μετά τον εμβολιασμό, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή.

Ή θα μπορούσατε να το περιγράψετε ως έναν τρόπο για να (ξεκινάτε) τον καθαρισμό των ηλικιωμένων.

Επομένως, δεν είναι χωρίς λόγο ότι το Συμβούλιο Υγείας συμβουλεύει τη χρήση του εμβολίου Pfizer ιδίως στους ηλικιωμένους.

Ακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο η καθηγητής Doloris Cahill εξηγεί τα παραπάνω λεπτομερώς. (Η Doloris Cahill είναι μοριακός βιολόγος και ανοσολόγος, διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός σε αυτόν τον τομέα και καθηγητής στο University College Dublin).

Δείτε το βίντεο

https://www.bitchute.com/video/G7NPmKYdfmRA/

 

 

Πηγή


Ετικέτες: 

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ❓❓

 

Γιώργος Καραϊβάζ: Το περσινό του άρθρο που έλεγε πως θα τον δολοφονήσουν! Αποκάλυψε τους δολοφόνους του

Ποιοι τον ήθελαν νεκρό; Αυτά αποκάλυπτε ο ίδιος.

Τι έγραφε, όμως, τότε ο αστυνομικός συντάκτης; «(…)Επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχόμενου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη διαπλοκή του Π. με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει. Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως, για να μην… κουράζονται».

Είναι, βέβαια, πως το συγκεκριμένο κείμενο και ιδιαίτερα το απόσπασμα που παρουσιάζουμε βρίσκεται υπό εξέταση από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. Για να δοθούν απαντήσεις, όμως, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να απαντηθεί το ποιος είναι «η καρδιά της κοιτίδας», για την οποία έκανε λόγο ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον δημοσιογράφο; Αποκάλυψη φωτιά

Τότε ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε αναρτήσει στο site bloko.gr και την ακόλουθη ανακοίνωση

«Γνωρίζουμε πως εδώ και πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια, με την αξιοποίηση των επισυνδέσεων της ΕΥΠ στην προσπάθεια διαλεύκανσης του όποιου εισοδισμού του Δημήτρη Μάλαμα στην αστυνομία και αλλαχού, το δικό μου όνομα “σέρνεται” τα τελευταία χρόνια ένθεν κακείθεν με την υπόνοια της υποβοήθειας του Δημήτρη σε επίπεδο πληροφόρησης.

Το έχουμε γράψει πολλαπλώς. Απέναντι στον αναγνώστη που μας εμπιστεύεται την ενημέρωση του θέλουμε να είμαστε διαυγείς. Δεν έχουμε λάβει το περιεχόμενο και το λόγο την κλήσης μας στην εισαγγελέα πταισμοδικών για ανωμοτί εξέταση, πλην όμως υπάρχει μίνιμουμ σχετική ενημέρωση. Και πάνω σε αυτή τοποθετούμαστε, αφού προηγουμένως σας θυμίσουμε το ακόλουθο απόσπασμα σε ρεπορτάζ μας για τη δολοφονία του Μάλαμα με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2019 (ΕΔΩ).

Γράφαμε σε μορφή υστερόγραφων:

ΥΓ: Όποιον κι αν ρωτήσεις και τοποθετείται στο γεωμετρικό σχήμα που προαναφέραμε, θα σας πει ότι δεν γνώριζε τον Δημήτρη Μάλαμα. Ο υποφαινόμενος τον γνώριζε, και μάλιστα τον γνώρισε μετά από σκληρή κριτική σχετική με την εμπλοκή του ονόματος του σε υποθέσεις διαφθοράς αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Η γνώμη μας άλλαξε με την πάροδο του χρόνου. Μας βοήθησε να μάθουμε πολλά τα οποία αγνοούσαμε ως συμβαίνοντα και συμβεβηκότα και με ασύγνωστη επιπολαιότητα -δημοσιογραφική και κοινωνική- αντιπαρερχόμασταν. Μικρό καιρό πριν από το έκβας της ζωής του, τον καταχωρήσαμε στην χωρία των φίλων.

Γιώργος Καραϊβάζ ποιοι τον σκότωσαν

ΥΓ 2: Στο πλαίσιο αυτό, ας μας επιτραπεί ο συναισθηματισμός και η προσωπική αναφορά. Δημήτρη μου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”

Στο δια ταύτα θα μπούμε όταν θα έρθει η ώρα. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν κρύψαμε -πέραν των δεοντολογικών συμβατικών μας δεσμεύσεων- απολύτως τίποτα. Όταν όλοι ανασήκωναν τους ώμους με απορία ακόμη και για την ύπαρξη του Δημήτρη, εμείς αποδώσαμε στη μνήμη του αυτό που η ηθική μας επέβαλε.

Στην έρευνα ωστόσο, επισπεύδουσα εμφανίζεται η εισαγγελέας κ. Ξένη Δημητρίου. Δεν ξέρουμε και ούτε θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτό που θα διαβάσετε διαδραμάτισε κάποιο ρόλο ώστε να μας κάνει τη τιμή να μας συγκαταλέξει στο πάνθεον της αστυνομικής διαφθοράς. Ευπρόσδεκτη η πρόσκληση-πρόκληση και όλα θα απαντηθούν, καθώς είναι μία καλή ευκαιρία να διερευνηθούν στην ουσία τους όλα όσα γράφαμε για το δίκτυο αστυνομικής διαφθοράς από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Επαναλαμβάνουμε πως η στάση μας, ηθικής και αξιοπρέπειας, δεν επηρέασε την κρίση της κ. Δημητρίου, σε κλήση μας στις εσωτερικές υποθέσεις για ένα διαβαθμισμένο έγγραφο και συνακόλουθα την απάντηση μας στις 29 Ιανουαρίου του 2019.

Χθες, κληθήκαμε για ανωμοτί εξέταση μετά από εντολή της εισαγγελέα Ξένης Δημητρίου, αναφορικά με ρεπορτάζ του bloko.gr με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου 2018 και με τίτλο: “Ο Άρης κάνει πόλεμο… Ποιοι κορυφαίοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ καλούνται να… μετανοήσουν!”

Πρόκειται για ρεπορτάζ αναφορικά με τις συνδικαλιστικές διώξεις που ακολούθησαν τα δραματικά για το κύρος της αστυνομίας γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν σχετικά με την εντολή για μη συλλήψεις, απότοκο προϊόν της οποίας υπήρξαν οι δηλώσεις κορυφαίων συνδικαλιστών οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία, με διαταγή ενός αρχηγού που υπήρξε συνδικαλιστής και με παρελθόν σε δηλώσεις για συνδικαλιστικές διώξεις. Αλλάζουν όμως οι καιροί. Κι επειδή αλλάζουν, ουδείς δεν πρέπει να λησμονεί πως καιροί ου μενετοί.

Το bloko.gr παραθέτει το περιεχόμενο της εξέτασης και της απάντησής μας μέσω δύο εντεταλμένων προς τούτο απάντηση μας τόσο στον κ. αρχηγό, όσο και και κυρίως στην κ. Δημητρίου, αφού προηγουμένως επισημάνουμε πως η κ. εισαγγελέας, ουδόλως ενοχλήθηκε από τις διώξεις, για τις μη συλλήψεις, ή για οτιδήποτε άλλο σχετικό που πλήγωσε επαναλαμβάνουμε το κύρος της ΕΛΑΣ. Στόχος υπήρξε η συνταγματικά κατοχυρωμένη φίμωση της ελευθερίας του Τύπου και του κ. αρχηγού, για μία ακόμη φορά ο εκφοβισμός μας, με απώτερο στόχο την παύση της κριτικής. Στην κριτική όμως απαντάς με επιχειρήματα κ. Ανδρικόπουλε. Δεν απαντάς με διώξεις, ούτε με εκφοβισμούς, καθώς αυτό συνιστά το αυτονόητο. Ένδεια επιχειρημάτων, παραδοχή της κριτικής, αλλά μη ανοχής της. Κάτι που αναμφίβολα δεν συμβαδίζει με αρχέγονες αρχές και αναπαλλοτρίωτες αξίες περί Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, που αποτελεί τον οργανικό θεμέλιο λίθο της.

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της ανωμοτί εξέτασής μας.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον δημοσιογράφο; Αποκάλυψη φωτιά

Παραθέτουμε επίσης το έγγραφο της ΓΑΔΑ με τη διαβάθμιση Εμπιστευτικό, η δημοσίευση του οποίου ενόχλησε εν αγαστή σύμπνοια αρχηγό και εισαγγελέα.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον δημοσιογράφο; Αποκάλυψη φωτιά

Παραθέτουμε, τέλος, το ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί με τίτλο: “Παροξυσμός στην ηγεσία της ΕΛΑΣ- ΕΔΕ σε συνδικαλιστές που είπαν τα αυτονόητα- Φίμωση, ανελευθερία και λογοκρισία”».

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον δημοσιογράφο; Αποκάλυψη φωτιά

 

 ΜΕΡΚΕΛ “ΕΚΒΙΑΖΕΙ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ;;;

ΜΕΡΚΕΛ “ΕΚΒΙΑΖΕΙ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ;;;

Απρίλιος 14, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 20 προβολές ( Μέτρηση έως 18:15:12 )

Συγκεκριμένα με χθεσινό της ρεπορτάζ με τίτλο «Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;» το γερμανικό πρακτορείο αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Καραιβάζ ερευνούσε τις σχέσεις κράτους και μαφίας

 «Ο Καραϊβάζ θεωρούνταν έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ (…) Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ερευνητικός δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί πρόσφατα πολύ με αθέμιτες μηχανορραφίες διεφθαρμένων αξιωματούχων.

 

 

Ο δημοσιογράφος, ερευνούσε ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΜΑΦΙΑΣ!

Αυτό δηλαδή, που όλοι υποψιαζόμαστε με την παρούσα κυβέρνηση του Μητσοτάκη, και απλά θα περιμέναμε τα στοιχεία να τα βγάλει στην δημοσιότητα και να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας.

Πίσω από τους “εκβιασμούς” ΜΕΡΚΕΛ και γερμανικών ΜΜΕ, μήπως όμως κρύβεται και κάτι πολύ χειρότερο;

Μήπως ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ κυβέρνηση, αξιωματούχους και ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ παρακράτος, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;;

Πολύ φοβάμαι, πως αυτό είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Ο Μητσοτάκης, πιέζεται και από την εσωτερική αντιπολίτευση, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Και θα συμφωνήσω με ότι ακούγεται τον τελευταίο καιρό: Ότι δηλαδή, αυτή η Λαμπρή, θα είναι η πιο αιματηρή.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Όσοι ψηφίσατε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΜΕΡΚΕΛ “ΕΚΒΙΑΖΕΙ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ;;;

Με ανταποκρίσεις-φωτιά που βρίθουν υπονοούμενων και «μπηχτών» (κατά το λαϊκώς λεγόμενο) κατά της ελληνικής κυβέρνησης η «φωνή» του Βερολίνου, η κρατική DW μετέδωσε δύο ρεπορτάζ που από μόνα τους δημιουργούν πολιτικό θέμα για το Μαξίμου.  

Συγκεκριμένα και τα δύο περιγράφουν ένα «κράτος-Κολομβία» κι ένα παρακράτος με απολήξεις στην κυβέρνηση τα οποία βρίσκονται πίσω (και) από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ 

Συγκεκριμένα με χθεσινό της ρεπορτάζ με τίτλο «Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;» το γερμανικό πρακτορείο αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Καραιβάζ ερευνούσε τις σχέσεις κράτους και μαφίας

 «Ο Καραϊβάζ θεωρούνταν έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ (…) Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ερευνητικός δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί πρόσφατα πολύ με αθέμιτες μηχανορραφίες διεφθαρμένων αξιωματούχων. Μεταξύ άλλων είχε κάνει αποκαλύψεις για εκβιασμούς για παροχή προστασίας από αστυνομικούς.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καραϊβάζ ανέφερε αρκετές φορές ότι εγκληματικές συμμορίες κερδίζουν ολοένα μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα και επηρεάζουν ακόμη και αποφάσεις για επιλογή προσωπικού στην αστυνομία.»

Η DW επανήλθε με σημερινό της άρθρο πριν από λίγη ώρα με τίτλο «Κινδυνεύουν οι δημοσιογράφοι που ενοχλούν» λέγοντας πως «Όλοι γνωρίζουν ότι και ο Έλληνας δημοσιογράφος διερευνούσε πιθανές επαφές κρατικών αξιωματούχων με το οργανωμένο έγκλημα».

«Όταν οι δημοσιογράφοι ερευνούν θέματα διαφθοράς και ιδιαίτερα τις πιθανές διασυνδέσεις του οργανωμένου εγκλήματος με την πολιτική και τη δημόσια διοίκηση, διατρέχουν κίνδυνο. Είναι ίσως το πιο επικίνδυνο κομμάτι της δημοσιογραφίας. Και όταν αυτά γίνονται σε μία χώρα η οποία ούτως ή άλλως μαστίζεται από διαφθορά, με το οργανωμένο έγκλημα να ασκεί επιρροή στην πολιτική, τότε είναι πιο δύσκολο να λειτουργήσουν και οι όποιοι μηχανισμοί προστασίας των δημοσιογράφων, οι οποίοι ενδεχομένως δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες».

Σε αντίθεση με την Liberation η DW είναι κρατική που σημαίνει ότι όταν «μιλάει», είναι σαν να «μιλάει» το Βερολίνο το οποίο έχει θορυβηθεί και ξέρει, μέσω των μυστικών υπηρεσιών το ποιοι και το πως κρύβονται πίσω από τη δολοφονία Καραϊβάζ αλλά και τις υπόλοιπες δολοφονίες. 

Και όταν λέμε «ποιοι και πως» εννοούμε ότι ξέρουν ακριβώς περί ποιων κυβερνητικών αξιωματούχων πρόκειται και ρίχνουν προειδοποιητικά πυρά στην «κορυφή του παγόβουνου» για να σταματήσουν αυτού του είδους οι πρακτικές.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στη δολοφονία Καραϊβάζ και στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου, αλλά και στους λοιπούς φόνους οι οποίοι έχουν έντονη την οσμή του παρακράτους, το οποίοι κινείται ανάμεσα στον υπόκοσμο και τις κρατικές – κυβερνητικές αρχές.

Αυτό και πολλά άλλα αποκάλυψε χθες μιλώντας στην εκπομπή PRONEWS ο διευθυντής του Pronews.gr Τάσος Γκουριώτης για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης τριών σταδίων υπόκοσμος-παρακράτος και κρατικοί αξιωματούχοι. 

Δείτε από το 1:00 έως το 20:00

Πηγή


Ετικέτες: 

 

«Τέλος» στο SMS 13033 – Πότε σταματάμε να στέλνουμε τα μηνύματα

Ποιοι θα έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό
Προς κατάργηση οδεύει το SMS 13033 καθώς το άνοιγμα της εστίασης την Τρίτη στις 4 Μαΐου, αρχικά σε εξωτερικούς χώρους και ο τουρισμός όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, την Παρασκευή στις 14 Μαΐου, το καθιστά αχρείαστο.

Συνεπώς, φαίνεται πως στόχος της κυβέρνησης είναι μαζί με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού να καταργηθεί και το SMS στο 13033.
Στην Ελλάδα φέτος αναμένονται από τον Μαΐου εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι και θα κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, και όπως είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είναι δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες.

Τέλος μαζί με την κατάργηση του SMS στο 13033 αναμένεται να καταργηθεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ποιοι θα έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό
Το πλάνο είναι Πάσχα στο χωριό με self test και μία μόνο μετακίνηση αποκλειστικά για το χωριό.

Οι τρεις ομάδες πληθυσμού που ενδεχομένως λάβουν το πράσινο φως για πέρασμα από τα διόδια για Πάσχα
α) Αυτοί που έχουν υποβληθεί σε self test και έχουν αρνητική βεβαίωση από την πλατφόρμα.

β)Αυτοί που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και έχουν πάρει τη σχετική πιστοποίηση.

γ)Αυτοί που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν αναρρώσει.