Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και γένι
Chrysta Meli προς Ορθόδοξη Ομολογία
ρυξε τον Σατανα ισοθεο ! Δεν είπε κάτι καινούριο αλλά ΑΡΝΗΘΗΚΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ όπως δογματισαν οι Άγιοι Πατέρες εν Αγιω Πνευματι ! ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ (εκκλησία οι προτεσταντες που βρίζουν την Παναγία )ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ! Αναγνωρίζοντας τα καταδικασμένα έργα του Διαβολου τις αιρέσεις ως Άγιες εκκλησιες ανακήρυξε τον σατανα ισοθεο αφού εξομοίωσε την εκκλησία του Χριστού με τις εκκλησιες πονηρευομενων του ΠΟΝΗΡΟΥ ! Λατρεία του Σατανα παράλληλη με την λατρεία του Θεου όπως επι ιεζαβελ και αχααβ ! Η συνοδος Κρήτης είναι η προφητευμενη ιεζαβελ της εκκλησιας θυατειρων που πλανα τους δούλους του Κυρίου να φάνε ειδωλοθυτα και στους λοιπούς των θυατειρων που δεν πλανηθηκαν από την ιεζαβελ ο Κυριος είπε : Αποκ.Ιω.2, 24 ὑμῖν δὲ λέγω τοῖς λοιποῖς τοῖς ἐν Θυατείροις, ὅσοι οὐκ ἔχουσι τὴν διδαχὴν ταύτην, οἵτινες οὐκ ἔγνωσαν τὰ βαθέα τοῦ σατανᾶ, ὡς λέγουσιν· οὐ βάλλω ἐφ᾿ ὑμᾶς ἄλλο βάρος·
25 πλὴν ὃ ἔχετε κρατήσατε ἄχρις οὗ ἂν ἥξω.....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ! Ζουμε στην γενια της δευτερας και ένδοξης παρουσίας του Κυρίου ! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ !

Παρλάπιπας: Ισπανία: Πολίτες ξυλοκοπούν άγρια παράνομο μετανάσ...

Παρλάπιπας: Ισπανία: Πολίτες ξυλοκοπούν άγρια παράνομο μετανάσ...: Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, δείχνει παράνομο μετανάστη αφρικανικής καταγωγής στην Ισπανία,σε έξαλλη κατάσταση, αφού πετάει

Κορονοϊός κυκλώματα παιδοφιλίας και το Αδρενοχρώμιο. Τι μας κρύβουν

Κορονοϊός κυκλώματα παιδοφιλίας και το Αδρενοχρώμιο. Τι μας κρύβουν: Ο κορονοϊός και η κλίκα της οργανωμένης παιδοφιλίας σε όλο τον κόσμο. Γιατί φωνάζουν για καραντίνα ? Αδρενοχρώμιο - το χρυσό ελιξίριο της ΕΛΙΤ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020


/Η κυβέρνηση πλέον δίνει αυθαίρετα και αντισυνταγματικά εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.
Μάλιστα αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στη Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων από τα μαγαζιά εστίασης,
Μάλιστα ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους, ειδικά τώρα που παρατηρείται αυξητική τάση των κρουσμάτων.
Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πάρτι σε σπίτια του νησιού, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με αμείωτη ένταση.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού νεαρά άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, κάτι που όμως δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια όπου διεξάγονταν πάρτι ή μαζώξεις παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, οι οποίες έχουν Σύνταγμα.
Πλέον αυτό θα πάψει να ισχύει. Όποιοι πολίτες επιλέγουν να διασκεδάσουν στο σπίτι τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πάνοπλους αστυνομικούς και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ.
Φυσικά το παρόν μέτρο δεν θα ισχύσει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την επικράτεια.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο θα συναντηθεί με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και της διασκέδασης με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που αφορούν στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Η κυβέρνηση έχει βάλει εκ νέου «στο μάτι» την ήδη κατεστραμμένη εστίαση στην οποία αναμένεται να επιβάλλει νέα τιμωρητικά μέτρα που θα οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρηματίες.
Η Γάτα σχολιάζει

Ο απόλυτος εμπαιγμός με την «υποχρεωτική χρήση μάσκας στη Βουλή»

Τόσοι και λιγότεροι τις περισσότερες φορές...

«Υποχρεωτική η χρήση της μάσκας» για υπουργούς και βουλευτές σε όλες τις συνεδριάσεις, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, μόνο που… μας δουλεύουν ψιλό γαζί για μια ακόμα φορά!

Τώρα που η Βουλή ετοιμάζεται να κλείσει για τις θερινές της διακοπές, αποφασίστηκε να είναι «υποχρεωτική χρήση μάσκας», για να μας δώσουν -λένε- το «καλό παράδειγμα».
Αλλά… υπάρχουν πολλά «αλλά»!:
  1. Πρώτον ο αριθμός: Θα είναι υποχρεωτική όταν στην Ολομέλεια βρίσκονται περισσότεροι από 100 άτομα, που ορίζει ως ασφαλές το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μπαρδόν, αλλά τους έχετε ποτέ δει να είναι πάνω από 100, εκτός όταν ψηφίζουν αντιλαϊκά νομοσχέδια; Υπάρχουν μέρες – πολλές – που ούτε ποδοσφαιρική ομάδα δεν βγάζουν! Και τι θα γίνεται μόλις από τους 100 βγουν κάποιοι (και βγαίνουν συχνά) να πάνε για τσιγάρο ή κους κους ή κατούρημα; Θα βγάζουν οι υπόλοιποι τη μάσκα; Κι αν ξεκινήσει η συνεδρίαση με λιγότερους των 100 και πλακώσουν κάποιοι μαζεμένοι, θα χτυπάει συναγερμός;
  2. Δεύτερον θα προσφέρεται δωρεάν: Οι βουλευτές που δεν διαθέτουν μάσκα θα την προμηθεύονται δωρεάν από το ιατρείο της Βουλής. Ναι, γιατί μεγάλες οικονομικές ανάγκες έχουν οι βουλευτές με τους χαμηλούς μισθούς και πρέπει να τους προσφέρονται δωρεάν! Οι υπόλοιποι πολίτες που είναι όλοι μεγαλομέτοχοι, πρέπει να τις πληρώνουν από την τσεπούλα τους και να χρησιμοποιούν και πολλές μέσα στη μέρα ή να έχουν πολλές για μπουγάδα στους 60° εκεί που κανείς δεν πλένει τα ρούχα του γιατί θα διαλυθούν. Βάζεις λοιπόν 3-4 μάσκες σε ένα 8κιλο πλυντήριο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, και πλένεις τις μάσκες. Και ο λογαριασμός ηλεκτρικού; Στη Βουλή!
  3. Τρίτον δεν ακούσαμε για “πρόστιμο”: Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε πως η Βουλή όχι μόνο θα πρέπει να ακολουθεί πρώτη τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και να εκπέμπει το ανάλογο μήνυμα στην κοινωνία. Μάλιστα. Κι αν ένας βουλευτής δεν το “εκπέμψει”; Τι θα του κάνουν; Ντα ή σύσταση; Θα τον πετάξουν εκτός κοινοβουλίου; Ή θα του βάλουν 150 € πρόστιμο που θα το πληρώσει το ταμείο της Βουλής;
Δεν μου λέτε, κύριοι και κυρίες της Βουλής; Άι σιχτίρ είπαμε σήμερα; Άι σιχτίρ, λοιπόν, για το κακής ποιότητας θέατρο που παίζετε!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ:
Όλα τα στοιχεία, έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα για τους βασικούς υπόπτους για την απόπειρα δολοφονίας, είναι σε ασφαλή σημεία. Και όχι σε ένα μόνο. Οι κινήσεις έγιναν χωρίς να το γνωρίζετε. Κανένας από σας. Είστε έξυπνοι εσείς, αλλά εμείς είμαστε εξυπνότεροι.
Αν συμβεί κάτι σε μένα και στον Στέφανο μέχρι τη φύλαξή μας, αλλά και μετά απ' αυτήν, και μέχρι να αποκαλυφθούν οι δολοφόνοι, την άλλη στιγμή όλα τα στοιχεία θα πάνε εκεί που πρέπει. Έχουν δοθεί οδηγίες.
Να παρακαλάτε τον Θεό να μη πάθουμε τίποτα κατά λάθος.
Τα κίνητρα των δολοφόνων δεν έχουν να κάνουν με αυτά που έχουν γίνει.
Έχουν να κάνουν πρωτίστως με αυτά που πρόκειται να γίνουν.
Και θα γίνουν.
Διαβάστε τι χορός δισεκατομμυρίων κρύβεται πίσω από τον κορωνοϊό!
Απ' ότι αποδεικνύεται, "ο θάνατος μας είναι η ζωή τους".
Καιρός είναι να ξυπνήσουν οι κοιμώμενοι...

Νίκος Αντωνιάδης

Νίκος Αντωνιάδης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ,ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ν. Χαρδαλιάς: Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με ...

ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ,ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ν. Χαρδαλιάς: Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με ...: Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν την φορούν! «Θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με τη χρήση μάσκας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Π...

Παρλάπιπας: Εφάπαξ η καταβολή των κομμένων δώρων - Το βασικό σ...

Παρλάπιπας: Εφάπαξ η καταβολή των κομμένων δώρων - Το βασικό σ...: Νέο σχέδιο για την εφάπαξ επιστροφή των κομμένων δώρων σε συνταξιούχους επεξεργάζεται η κυβέρνηση, μετά την απόφαση που έλαβε το ΣτΕ.

Γιατί δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Γιατί δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών-Η Ελλάδα ψηλά

Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών-Η Ελλάδα ψηλά

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Παρλάπιπας: AYTO TO BINTEO TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ XIOY TOYΣ ΧΑΛΑΣΕ; ΓΙΑ ...

Παρλάπιπας: AYTO TO BINTEO TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ XIOY TOYΣ ΧΑΛΑΣΕ; ΓΙΑ ...: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Κυβέρνηση: «Θα επιβάλλουμε μάσκες παντού ακόμη και στις εκκλησίες – Έτσι μας λένε οι λοιμωξιολόγοι»

Κυβέρνηση: «Θα επιβάλλουμε μάσκες παντού ακόμη και στις εκκλησίες – Έτσι μας λένε οι λοιμωξιολόγοι»
Antonis Kryzlis
Σοκ! 25.000 € δάνειο σε κάθε παράνομο μετανάστη που δε θα πληρώσουν ποτέ και οι τράπεζες θα τα φορτώνουν πάλι στους Έλληνες φορολογούμενους.
Έγκλημα !!!
ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ 2 ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤ!