Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

 

Εκβιάζονται γιατροί για να μην μιλήσουν;;;

20 Δεκεμβρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 431 προβολές ( Μέτρηση έως 18:45:01 )

 

Σε βίντεο «ΦΩΤΙΑ» φέρονται να ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ υγειονομικοί για να μην μιλήσουν – ΣΙΩΠΗ στα κανάλια!

Η ανθρωπότητα σε παράνοια, από έναν… κατασκευασμένο ιο και ένα κατασκευασμένο θανατηφόρο εμβόλιο.

Τα νοσοκομεία μετατράπηκαν σε ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ και σε προθαλάμους που εκτελούνται ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Συγγενείς ασθενών και υγειονομικοί, διαρρέουν καταστάσεις που δεν τους χωρά ο νους του ανθρώπου.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ.

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη της πλανητικής ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΑΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

Το ίδιο και όλοι οι θεσμοί εκάστου κράτους και της Ελλάδας.

Λυπάμαι… δεν πέφτουν με συλλαλητήρια… και κυρίως όχι με στημένα συλλαλητηρια.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εκβιάζονται γιατροί για να μην μιλήσουν;;;
Ισχύουν όλα αυτά;;; Κάποιος να απαντήσει!!!

Γιατροί και νοσηλευτές ανά τον κόσμο χάνουν την δουλειά τους, είτε επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο είτε επειδή μιλούσαν για όσα έβλεπαν! Οι υπόλοιποι εκβιάζονται για να μην μιλήσουν, όπως ισχυρίζεται ρεπορτάζ.


Στην Ελλάδα έχουν θέσει σε αναστολή αμέτρητους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πλέον δεν μαθαίνεται τίποτα, παρά ήρθε ξαφνικά το ξέσπασμα Κουρουμπλή για «δολοφονίες ανθρώπων», όπως χαρακτηριστικά είπε, μέσα στα νοσοκομεία.




Στο παρακάτω βίντεο, γιατροί που δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, φέρονται να μιλάνε για σοκαριστικά περιστατικά, τα οποία σχετίζουν με το εμβόλιο, ισχυριζόμενοι πως δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν για όσα βλέπουν!


Το λινκ του βίντεο εδώ

Μάλιστα εκτός Ελλάδας, άλλες χώρες ζητούν πια από τους παρόχους υγείας να κάνουν καλύτερη δουλειά, προειδοποιώντας τους ανθρώπους για πιθανές σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου Covid 19!

Στην Ελλάδα όλοι σιωπούν! Ούτε καν υπόνοια για τα εμβόλια! Θεωρούν πως είναι ασφαλή! Ποιος έχει τελικά δίκιο;;;


Στην Ελλάδα από τους κατέχοντες κάποια θέση, μίλησαν ο Τσιόδρας, ο Λύτρας και ο Κουρουμπλής και βέβαια χιλιάδες επιστήμονες και μη, που όμως τους αποκαλούν ψεκασμένους.

 

 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


το λινκ του βίντεο εδώ

 


Ετικέτες: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΕΜΒΟΛΙΟ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΥΦΑΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

O ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟ...

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

 

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Κατάφορη ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!

17 Δεκεμβρίου, 2021 13  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 643 προβολές ( Μέτρηση έως 19:43:53 )

Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται αποζημιώσεις λόγω παρενεργειών -Οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται

Αντιθέτως οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται καμία αποζημίωση και οι κυβερνήσεις, μαζί με τις εταιρείες, μπορούν εύκολα να πιέζουν για εμβολιασμούς, χωρίς να φοβούνται για πιθανές αποζημιώσεις!

Ταυτόχρονα οι «πρόσφυγες» παραμένουν ανεμβολίαστοι, η πανδημία συνεχίζεται και οι εταιρείες μπορούν να πιέζουν για περισσότερες δόσεις! 


Καταλάβατε τι υπέγραψε “ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΦΟΝΙΑΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΜ ΕΝΩ ΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ… ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ… ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ “ΚΑΡΙΟΛΗ”, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΘΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

ΕΔΩ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ… “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΡΟΦΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ!

ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ;;;

 

Υ.Γ.2. Ο Κίσσιγκερ, αυτό το ο@ριο$ιω#ιστικό κάθαρμα, ήξερε τι έλεγε…


Οι Big Pharma δεν εμβολιάζουν τους «πρόσφυγες» γιατί φοβούνται μηνύσεις που θα προκληθούν από τυχόν παρενέργειες των εμβολίων, αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το Reuters

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Δεκάδες εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες δεν μπορούν να εμβολιαστούν παρά την ύπαρξη του διεθνούς προγράμματος Gavi, καθώς κάποιες από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν επιτρέπουν τη χρήση των εμβολίων τους, για τον φόβο των μηνύσεων που μπορούν να προκληθούν από τυχόν παρενέργειες.

Αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα του διεθνούς προγράμματος Gavi που είδε το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με τα οποία όπου οι κυβερνήσεις δεν έχουν τον έλεγχο του εμβολιαστικού προγράμματος, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και οι εκτοπισμένοι δεν έχουν πρόσβαση στα κρίσιμα για την υγεία τους και τη δημόσια υγεία εμβόλια».

Παράλληλα το δημοσίευμα αποκαλύπτει: «Οι φαρμακοβιομηχανίες Pfizer, AstraZeneca και Moderna έχουν υποσχεθεί παρέχουν τα δύο τρίτα των εμβολίων στον μηχανισμό COVAX, ωστόσο λιγότερες από 2 εκατομμύρια δόσεις έχουν φτάσει στον προορισμό τους, και σύμφωνα με τον Gavi γίνονται διαπραγματεύσεις με τις φαρμακοβιομηχανίες ώστε να αποδεχθούν τη νομική τους ευθύνη. 

Ωστόσο, οι τρεις φαρμακοβιομηχανίες είναι διστακτικές να αναλάβουν τους κινδύνους αυτούς, σε αντίθεση με τις κινεζικές που έχουν δεχθεί».

Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο, γιατί 

έρχεται την ώρα που ο καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, αποκάλυψε ότι οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται αποζημιώσεις εάν πάθουν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο, γιατί έχουν υπογράψει σχετικές συμφωνίες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις! 

Σύμφωνα με έκθεση της ίδιας της Pfizer, οι σοβαρές παρενέργειες φαίνεται να αφορούν έναν στους 8.000. Αν λοιπόν εμβολιάσουν 800.000 «πρόσφυγες», μπορεί να έχουν πχ. 100 μηνύσεις που μπορεί να αξιώσουν όσο θέλουν!

Αντιθέτως οι Ευρωπαίοι δεν δικαιούνται καμία αποζημίωση και οι κυβερνήσεις, μαζί με τις εταιρείες, μπορούν εύκολα να πιέζουν για εμβολιασμούς, χωρίς να φοβούνται για πιθανές αποζημιώσεις!

Ταυτόχρονα οι «πρόσφυγες» παραμένουν ανεμβολίαστοι, η πανδημία συνεχίζεται και οι εταιρείες μπορούν να πιέζουν για περισσότερες δόσεις! 

Μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί κάτι λιγότερο από τον μισό πληθυσμό του πλανήτη (44,95%), με βάση στοιχεία των διεθνών οργανισμών.

Όμως οι ανισότητες είναι τεράστιες, αφού το ποσοστό των εμβολιασμένων στις πλούσιες χώρες φτάνει το 67,45% και στις φτωχές, ιδίως στην Αφρική, το 4,36%.

 

Πηγή


Ετικέτες: ASTRAZENECAMODERNAPFIZERΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΕΜΒΟΛΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΥΦΑΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ