Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Εγκεφαλικά στον αέρα όταν άκουσαν το όνομα μου! Βράζουν με τον δικηγόρο ...

 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μετά από 9 μήνες και εκατοντάδες εκατ. εμβόλια οι Pfizer/Biontech ενημερώνουν για... μυοκαρδίτιδες!

17 Ιουλίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 100 προβολές ( Μέτρηση έως 17:43:50 )

 

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει βάλει ως στόχο να εμβολιάσει ακόμα και τις “πέτρες” σαν να μην βλέπει νομοθετεί συνεχώς για τα προνόμια των εμβολιασμένων ενώ χαρίζει 150ρια στα νέα παιδιά για να εμβολιαστούν ενώ πλέον υπάρχουν πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA σκευάσματα.

 


ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

Τι έχουν να πουν τώρα οι ΗΛΙΘΙΟΙ που έτρεξαν να γίνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ του οβριού;;;

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ.

 

Υ.Γ.2. Να πω πως δεν είχαν προειδοποιηθεί… αλλά έκαναν του κεφαλιού τους…

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ –  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ… ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.


Με ένα έγγραφο ντοκουμέντο αποκαλύπτεται ή μάλλον καλύτερα έρχεται να επιβεβαιωθεί αυτό ήταν γνωστό στην ιατρική κοινότητα σχετικά με τα mRNA εμβόλια των Bionetch/Pfizer και Moderna για την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ενώ εγκληματικές είναι οι ευθύνες και της ευρωπαικής ΕΜΑ.

Έτσι εννέα μήνες μετά την έναρξη εμπότισης σε εκατοντάδες εκατομμύρια του σκευάσματος των άνω εταιρειών τώρα γίνεται η παραδοχή με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσω των ίδιων εταιρειών που πλέον ζητούν να ενημερωθούν οι επιστήμονες υγείας και μάλιστα πρωτοκολλημένο με καθυστέρηση αν σκεφτούμε ότι η ΕΜΑ είχε κάνει την τελική της αναφορά αρχές Ιουλίου.

Ένα πείραμα εις βάρος των ανθρώπων τεραστίων διαστάσεων.

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:

 

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει βάλει ως στόχο να εμβολιάσει ακόμα και τις “πέτρες” σαν να μην βλέπει νομοθετεί συνεχώς για τα προνόμια των εμβολιασμένων ενώ χαρίζει 150ρια στα νέα παιδιά για να εμβολιαστούν ενώ πλέον υπάρχουν πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA σκευάσματα. 

Προφανώς και ήξερε και η ΕΜΑ (Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων Φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων) που ζήτησε να γίνει ένταξη της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στις  παρενέργειες των mRNA εμβολίων κατά του κορωνοϊού (Pfizer/BioNTech και Moderna) στις αρχές Ιουλίου μετά τα αποτελέσματα των ερευνών και στο Ισραήλ, που έτσι θέλησε να “καλύψει” τις ετιαρείες.

Η Επιτροπή πρότεινε την καταχώρηση των συγκεκριμένων παρενεργειών στις πληροφορίες των συγκεκριμένων εμβολίων, μαζί με μια προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες υγείας αλλά και τους ασθενείς που τα λαμβάνουν.

Να σημειώσουμε ότι ήδη από τις 2 Ιουνίου το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε μικρό αριθμό περιπτώσεων φλεγμονής στον καρδιακό μυ σε εμβολιασθέντες με το σκεύασμα της Pfizer κατά της covid-19, κυρίως νέους άνδρες, μια πάθηση που ενδέχεται να συνδέεται με το εμβόλιο.

Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer έχει ανακοινώσει πως δεν έχει παρατηρήσει αυξημένο ποσοστό εμφάνισης μυοκαρδίτιδας (τι άλλο να έλεγε) σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιό της σε σχέση με το αναμενόμενο στον γενικό πληθυσμό.

Στο Ισραήλ από τον Δεκέμβριο του 2020 ως τον Μάιο του 2021 εντοπίστηκαν 275 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ περισσότερων από 5 εκατομμυρίων εμβολιασθέντων, επεσήμανε το υπουργείο Υγείας δίνοντας στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνας που ζήτησε να διενεργηθεί για το θέμα.

 

Πηγή

 

Αφιερωμένο εξαιρετικά σ’ αυτούς που έχουν το θράσος να μ’ επικρίνουν…

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


 




 


 

 


Ετικέτες: 

 


09 July 2021

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)
Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Εκατόν εβδομήντα εννέα ημέρες εργαστήκαμε για να πληρώσουμε 71,9 δισ. ευρώ, ποσό που είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό που καταβάλλουν τα νοικοκυριά για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους. Αν συνυπολογιστεί το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2021, το οποίο αντιπροσωπεύει μελλοντικούς φόρους, τότε η ημέρα φορολογικής ελευθερίας για το 2021 θα έρθει σε 42 ημέρες και συγκεκριμένα τη 10η Αυγούστου.

Σύμφωνα με την έκθεση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), σχεδόν τον μισό χρόνο οι Ελληνες δουλεύουν για να συντηρούν το κράτος. Και δυστυχώς, όπως προκύπτει από την έρευνα, η έλλειψη εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με τις φορολογικές επιβαρύνσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 26 χώρων του δείγματος.

Και αν η φορολογική επιβάρυνση των Ελλήνων είναι αντίστοιχη με αυτή των Γερμανών και μεγαλύτερη από αυτή των Σουηδών, των Φινλανδών και των Ιταλών, ωστόσο η ικανοποίηση των Ελλήνων από τις κρατικά παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας, καθώς και από τη Δικαιοσύνη, είναι από τις χαμηλότερες μεταξύ των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Δηλαδή στις παροχές είμαστε μια βαλκανική χώρα.

ΚΕΦΙΜ ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2021: 179 από τις 365 ημέρες του χρόνου εργαστήκαμε φέτος για να πληρώσουμε φόρους και εισφορές

ΚΕΦΙΜ ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2021: 179 από τις 365 ημέρες του χρόνου εργαστήκαμε φέτος για να πληρώσουμε φόρους και εισφορές

Μαζί με την Ελλάδα στην ομάδα με τον χαμηλότερο βαθμό αποτελεσματικότητας των κοινωνικών μεταβιβάσεων και τις περισσότερες ημέρες εργασίας για το κράτος βρίσκονται η Γερμανία, η Ολλανδία, η Τσεχία και η Ιταλία. Στις χώρες με τον υψηλότερο βαθμό αποτελεσματικότητας των κοινωνικών μεταβιβάσεων και τις λιγότερες ημέρες εργασίας για το κράτος βρίσκονται η Ιρλανδία και η Λιθουανία.

Το ΜΙΣΌ 2021 δουλέψαμε 75 ημέρες για την πληρωμή έμμεσων φόρων, 60 ημέρες για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών, 43 ημέρες για την πληρωμή άμεσων φόρων και 1 ημέρα για την πληρωμή των φόρων κεφαλαίου.

Η συνολική επιβάρυνση πολιτών και επιχειρήσεων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές το 2021 ανέρχεται σε 71,9 δισ. και είναι σχεδόν διπλάσια από το ποσό που καταβάλλουν τα νοικοκυριά για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών (ενδεικτικά: 44,4 δισ. το 2019 για διατροφή, ένδυση, στέγαση, οικιακά αγαθά, μεταφορές και επικοινωνίες, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ.

Πριν εκλεγεί βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Κυρακάκης είχε επισημάνει, ότι πληρώνουμε ακριβά την βενζίνη, τότε που κόστιζε 1,458ευρώ/λίτρο, γιατί τα λεφτά πάνε στους μετακλητούς. Σήμερα η βενζίνει αγγίζει τα 1,70ευρώ/λίτρο, που σημαίνει ότι το επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη, έχει περισσότερους μετακλητούς golden boys.

Πληροφορίες: Καθημερινή

ΠΗΓΗ

No comments:

 

14 July 2021

Καναδάς : Καίνε καθολικές εκκλησίες μετά την αποκάλυψη ομαδικών παιδικών τάφων στα οικοτροφία

 

Καναδάς : Καίνε καθολικές εκκλησίες μετά την αποκάλυψη ομαδικών παιδικών τάφων στα οικοτροφία

Τουλάχιστον 14 Καθολικές εκκλησίες έχουν γίνει στάχτη ή στόχος βανδαλισμού με μπογιά στον Καναδά τις τελευταίες εβδομάδα και από πίσω κρύβεται μια μακάβρια αλήθεια: Γιατί σε καθολικά οικοτροφεία της British Columbia του Καναδά έχουν βρεθεί περισσότεροι από χίλιοι τάφοι μικρών παιδιών χωρίς όνομα.

Ο Καναδάς αντιμέτωπος με την Ιστορία: Γιατί καίγονται καθολικές εκκλησίες σε όλη τη χώρα;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ απο το 2020mag.gr
Η οργή ξεχείλιζε τον τελευταίο καιρό στις περιοχές των ιθαγενών Καναδών -επισήμως φέρουν την ονομασία των “Πρώτων Εθνών”- και ένα μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε το βράδυ και τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου, την “Ημέρα του Καναδά” (πρώην Επέτειος Συνομοσπονδίας, που μετονομάστηκε σε Ημέρα Κυριαρχίας πριν η αργία πάρει το σημερινό της όνομα), όπου κάηκαν 5 καθολικές εκκλησίες και συνολικά βανδαλίστηκαν περισσότερες από 10.
Αυτό μόνο την 1η Ιουλίου, γιατί συνολικά έχουν καεί 10 εκκλησίες, με τις 8 να βρίσκονται σε περιοχές των “Πρώτων Εθνών”.
Ακόμη εκβαραθρώθηκαν δύο αγάλματα, των Βασιλισσών Βικτώρια και Ελισσάβετ της ΙΙ. Το τρίτο, το άγαλμα του θαλασσοπόρου James Cook που αποίκησε/κατέκτησε τον Καναδά για λογαριασμό της Βρετανίας, λύθηκε και πετάχτηκε στο λιμάνι και την θέση τους πήρε ένα ξύλινο ομοίωμα κόκκινου φορέματος, όπου στο πίσω μέρος έχει δακτυλικά αποτυπώματα με αίμα, ως φόρος τιμής για τις ιθαγενείς γυναίκες που δολοφονήθηκαν ή εξαφανίστηκαν από τους άποικους.

Συνομωσία Σιωπής και ανείπωτης φρίκης 100 ετών

Ο λόγος είναι απλός όσο και αδιανόητος:

Εδώ και περίπου δύο μήνες ξετυλίγεται και αποκαλύπτεται μια αιματηρή συνωμοσία σιωπής 100 ετών, με επίκεντρο την δολοφονία, την κακοποίηση, τις αυτοκτονίες ή τον θάνατο εξ αμέλειας περισσότερων από 1.000 παιδιών αυτοχθόνων, που είχαν σταλεί για «αναμόρφωση και αφομοίωση» σε οικοτροφεία του Καναδά.
Αυτό μεταφράζεται ως ξυλοδαρμοί και βιασμοί παιδιών, υποσιτισμός, απαγόρευση της χρήσης των διαλέκτων των ιθαγενών, πολιτιστικός πόλεμος και παιδιά που αφήνονταν «στα χέρια του Θεού» όταν αρρώσταιναν.

Το 60% των 130 ιδρυμάτων «αφομοίωσης» ή Κοινοτικών Σχολείων όπως ονομάστηκαν λειτουργούσαν υπό τον έλεγχο της Καθολικής Εκκλησίας και η πολιτεία έπαιρνε τα παιδιά από την ηλικία των 6 ετών για να τα αφομοιώσει με τον πολιτισμό των τότε Καναδών. Ενίοτε και για να τα δώσει βορρά στους παπάδες για κακοποίηση κάθε μορφής.

Ο Πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό, καθολικός ο ίδιος, προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις, καθώς από την μία αναφέρει τα τωρινά γεγονότα ως κατανοητά «Understandable», αλλά ταυτόχρονα καταδικάζει τις πράξεις εμπρησμού καθώς στερούν από τους πολίτες μέρη να πενθήσουν και να γιατρευτούν από τις ψυχικές πληγές τους. Παρόλα αυτά εκ μέρους όλης της Κυβέρνησης ζήτησε δημόσια συγνώμη και κάλεσε τον Πάπα Φραγκίσκο να πράξει το ίδιο.
Μοιάζει λίγο με “thoughts and prayers”, αλλά σημαντικότερη είναι η στάση των Ιθαγενών Καναδών.

Οι ηγέτες τους κλήθηκαν να καταδικάσουν τα γεγονότα, χωρίς όμως να μπορούν να παραβλέψουν πως μιλάμε για μια εκατονταετή ηγεμονία φόβου και κακοποίησης πάνω σε μικρά παιδιά.

Μιλάμε συνεπώς για καταδίκη με πλήρη κατανόηση της οργής και χωρίς την χρήση σκληρής γλώσσας.

Το ζήτημα έγκειται στο ότι για όλο αυτό το διάστημα, ο χριστιανισμός ήταν η μόνη διέξοδος για τους λαούς τους (λαούς με έντονη πνευματικότητα) να πιστέψουν σε μια ανώτερη δύναμη, ενίοτε μέσα από τον μερικό μετασχηματισμό της πίστης τους στην μετάβαση από τον ανιμισμό προς τον χριστιανισμό.
Τις δε καθολικές εκκλησίες στα εδάφη αυτά, τις περισσότερες φορές τις έχτισαν οι ίδιοι οι Ιθαγενείς Καναδοί, οπότε σε ένα βαθμό το κάψιμο των εκκλησιών, έκανε κάποιους να θεωρήσουν πως μαζί κάηκε ο κόπος των προγόνων τους. Αυτή την στιγμή στον Καναδά είναι το νούμερο 1 θέμα πλην κορωνοϊού και φυσικά έχουν βγει όλες οι «ψύχραιμες» φωνές ακροδεξιών και Συντηρητικών και ζητούν «συλλήψεις» και «επαναφορά της τάξης και της ασφάλειας». Έπαθαν “Νέα Σμύρνη” με λίγα λόγια.

Η φρίκη των καθολικών οικοτροφίων

Το 1894 η φοίτηση στα οικοτροφεία του Καναδά, έγινε υποχρεωτική για όλα τα παιδιά των αυτοχθόνων. Οπότε σε έναν βαθμό τα παιδιά απάγονταν από τις οικογένειές τους καθώς τα Κοινοτικά Σχολεία, είχαν προγραμματιστεί να χτιστούν και χτίστηκαν μακριά από όλους τους καταυλισμούς των ιθαγενών.

Σκοπός να μειωθεί η οικογενειακή επιρροή αλλά προφανώς μειώθηκε και η προστασία των παιδιών αυτών. Οι οικογενειακές επισκέψεις έγιναν ακόμα πιο δύσκολες χάρη σε ένα σύστημα που διατηρούσε τους Ιθαγενείς γονείς τους εντός των ορίων των καταυλισμών.

Τα σχολεία αυτά τους στέρησαν την γλώσσα, τον πολιτισμό, την οικογένεια και σε πολλές περιπτώσεις την ζωή τους.

Αν οι τάφοι είναι περισσότεροι από 1.000 και οι μαθητές που παρακολούθησαν τα σχολεία αυτά 150.000, μιλάμε για ένα τεράστιο ποσοστό θνησιμότητας υπό την εποπτεία του Καναδικού κράτους ή της Καθολικής Εκκλησίας.

Το σύστημα πέτυχε διαταράσσοντας την επιρροή του πολιτισμού των Πρώτων Εθνών σε αυτά τα παιδιά, όμως το τίμημα ήταν μετατραυματικό στρες, αυτοκτονίες, αλκοολισμός και κατάχρηση ουσιών, που είναι πλέον βαθιά ριζωμένα στις κοινότητες αυτές (κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις ΗΠΑ)

Πολίτες και γνωστοί αυτόχθονες καναδοί μιλούν πλέον ανοιχτά για την εκδίωξη των καθολικών εκκλησιών από τις περιοχές αυτές.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν βρεθεί 182 ανώνυμοι τάφοι στην British Columbia στο Κοινοτικό Σχολείο St Eugene’s Mission από την Lower Kootenay Band (φυλή), 751 ανώνυμοι τάφοι βρέθηκαν από το Cowessess First Nation του Saskatchewan και 215 ανώνυμοι τάφοι από την φυλή Tk’emlups te Secwepemc.

Όλα αυτά μόλις τις τελευταίες 40 ημέρες.

Επιζώντες και επειρογνώμονες φοβούνται πως τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των τάφων που θα βρεθούν κοντά στα Καθολικά Σχολεία θα αυξηθεί δραματικά. Ήδη σε αυτές τις έρευνες συνδράμουν ραντάρ υπεδάφους και έτσι δεν χρειάζονται τυχαίες ανασκαφές σε κάθε σημείο υποψίας ή ενδιαφέροντος ξεχωριστά. Θα πρέπει να τονίσουμε πως μόλις σε ελάχιστες περιπτώσεις δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις στους γονείς σχετικά με τον θάνατο των παιδιών τους ή έγιναν έρευνες.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα δεχθεί ξεχωριστά εκπροσώπους από τα Πρώτα Έθνη, τους Μετίς και τους Ινουίτ τον Δεκέμβρη κάτω από ηχηρές πιέσεις για δημόσια συγγνώμη. Βέβαια οι ετεροχρονολογημένες συγνώμες έχουν συνήθως ως αποτέλεσμα την δικαιολογημένη οργή και το κάψιμο των εκκλησιών που πλέον συμβολίζουν 100 χρόνια κακοποίησης και φόνων από αδιαφορία μικρών παιδιών.
Δύο καθολικές θρησκευτικές ομάδες, οι Oblates (η λέξη αναφέρεται σε μέλη καθολικών κοινοτήτων), δήλωσαν πως θα αποδεσμεύσουν όλα εκείνα τα έγγραφα σχετικά με την δική τους δράση (σχολεία στις περιοχές Marieval και Kamloops), αρκεί να μην παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα
 
ΠΗΓΗ

 

15 July 2021

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 500.000€ ΧΡΗΜ/ΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. άρθρο 8, παρ. 3 του ν. 3213/2003

 

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;; … 

Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ;;; 

Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;;

άρθρο 8, παρ. 1 του ν. 3213/2003, ο πρωθυπουργός… «απαγορεύεται η συµµετοχή στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών που έχουν έδρα πραγµατική ή καταστατική στην αλλοδαπή είτε αυτοπροσώπως, είτε µε παρένθετα πρόσωπα». Στα παρένθετα πρόσωπα λογίζονται µεταξύ άλλων «οι σύζυγοι και οι εν διαστάσει σύζυγοι».

σύµφωνα µε την παρ. 3 του άρθρου 8, η «άµεση ή διά παρένθετου προσώπου συµµετοχή σε εταιρεία που έχει έδρα στην αλλοδαπή τιµωρείται µε φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και µε χρηµατική ποινή από δέκα χιλιάδες ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ».

Εκθετοι και παράνοµοι

[ … Οπως προκύπτει από το άρθρο 8, παρ. 1 του ν. 3213/2003, ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των πολιτικών κοµµάτων, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές είναι ορισµένα µόνο από τα πολιτικά πρόσωπα στα οποία «απαγορεύεται η συµµετοχή στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών που έχουν έδρα πραγµατική ή καταστατική στην αλλοδαπή είτε αυτοπροσώπως, είτε µε παρένθετα πρόσωπα»Στα παρένθετα πρόσωπα λογίζονται µεταξύ άλλων «οι σύζυγοι και οι εν διαστάσει σύζυγοι». ∆ιάταξη η οποία στην προκειµένη περίπτωση καθιστά έκθετο και παράνοµο το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Παράλληλα, σύµφωνα µε την παρ. 3 του άρθρου 8, η «άµεση ή διά παρένθετου προσώπου συµµετοχή σε εταιρεία που έχει έδρα στην αλλοδαπή τιµωρείται µε φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και µε χρηµατική ποινή από δέκα χιλιάδες ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ». Ακόµη, τα πολιτικά πρόσωπα καθώς και τα παρένθετα πρόσωπα αυτών που κατείχαν µετοχές σε εταιρείες µε έδρα στο εξωτερικό, βάσει του άρθρου 8, παρ. 5.α. «µέσα σε αποκλειστική προθεσµία εξήντα ηµερών από τη δηµοσίευση του παρόντος νόµου… οφείλουν να µεταβιβάσουν τα περιουσιακά στοιχεία που αναφέρονται στη διάταξη»… ]

…………………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ !!! ( ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ) … ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΑΪ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ …


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΤΛΟΥΣ …

Τέσσερα χρόνια μυστικά και ψέματα από τον Κυριάκο στο πόθεν έσχες documentonews

Ιδού το έγγραφο που εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ψευδές πόθεν έσχες

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016 καταθέτει ψευδές πόθεν έσχες. Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης που καταθέτει (όπως είναι υποχρεωµένος) µετά την εµφανιζόµενη ως επανασύνδεσή του µε τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραµπόφσκι, αφού δήλωσε ψευδώς πως η γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures την οποία κατέχει η σύζυγός του έχει µεταβιβαστεί σε άλλα πρόσωπα (τα οποία ουδέποτε αναφέρει) την εξαφανίζει τα επόµενα χρόνια από τις δηλώσεις πόθεν έσχες. Η πρωθυπουργική οικογένεια κάνει όµως κάτι ακόµη χειρότερο και ποινικά και ηθικά ελέγξιµο.

Αφού επί τέσσερα χρόνια την αποκρύβει, το 2020 περνά τη γαλλική εταιρεία σε µια ελληνική εταιρεία, την MGPG Consulting Investment ΙΚΕ, η οποία ανήκει επίσης στη Μαρέβα Γκραµπόφσκι και στον αδερφό της. Με τον τρόπο αυτό παρακάµπτει τον ελληνικό νόµο, που προβλέπει ότι οι πολιτικοί και οι οικογένειές τους δεν µπορούν να κατέχουν µετοχές εταιρειών στο εξωτερικό. Είναι αναµενόµενο στο νέο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού να εµφανίζεται η ελληνική εταιρεία-µπάµπουσκα και έτσι ο ίδιος να ισχυρίζεται πως είναι απολύτως νόµιµος. Η απόκρυψη των στοιχείων πόθεν έσχες από τον πρωθυπουργό δηµιουργεί σοβαρές ποινικές ευθύνες απέναντι στον νόµο, ενώ θέτει επί τάπητος το ερώτηµα τι κρύβει η εταιρεία την οποία κουβαλά το πρωθυπουργικό ζεύγος µε τέτοιο ρίσκο.

Ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες επί τέσσερα χρόνια. Το Documento αποκαλύπτει σήµερα έγγραφα που πιστοποιούν και µε… τη βούλα ότι εν γνώσει του το πρωθυπουργικό ζεύγος υποβάλλει τα τελευταία χρόνια αναληθείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αναφορικά µε τη γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures. Πρόκειται για εταιρεία η οποία ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού κατά 95% –το υπόλοιπο 5% των µετοχών κατείχε ο αδερφός της Γιώργος Παπαζήσης– από το 2006 και η οποία άρχισε να εµφανίζεται στις δηλώσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους µετά την επανασύνδεσή του. Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργικού ζεύγους του 2017 (φορολογικό έτος 2016) δηλώθηκε ότι η συµµετοχή της Μαρέβας Γκραµπόφσκι στη συγκεκριµένη εταιρεία µεταβιβάστηκε δωρεάν, ενώ η επίµαχη εταιρική συµµετοχή εξαφανίζεται από τις επόµενες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης. Αυτές οι δηλώσεις πόθεν έσχες όµως του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ψευδείς…

……………………………………………………………………….

Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2017 (φορολογικό έτος 2016) το πρωθυπουργικό ζεύγος δήλωσε ότι το 95% των μετοχών που κατείχε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures μεταβιβάστηκαν δωρεάν. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους είχε ψηφιστεί τροπολογία που είχε ενσωματωθεί στο νόμο 3213/2003, βάσει της οποίας απαγορεύεται η εταιρική συμμετοχή των πολιτικών προσώπων και των συγγενών τους σε εταιρείες με έδρα την αλλοδαπή.

………………………………………………………………………..

https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=196030

…………………………………………………………………………..

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2020 και όχι το 2016 –όπως είχε δηλώσει ψευδώς το πρωθυπουργικό ζεύγος στο πόθεν έσχες– μεταβιβάστηκαν τελικά οι μετοχές που κατείχαν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο αδερφός της Γιώργος Παπαζήσης στην εταιρεία SCI Personal Ventures. Οι μετοχές τους –πλην μίας που παρέμεινε στην κατοχή του Γιώργου Παπαζήση– μεταβιβάστηκαν στην ελληνική εταιρεία MGPG Investment Consulting ΙΚΕ, η οποία ιδρύθηκε δύο ημέρες πριν από την επίμαχη μεταβίβαση των μετοχών και ανήκει επίσης στη σύζυγο του πρωθυπουργού και στον αδερφό της 0Στη δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους για το 2016 (φορολογικό έτος 2015) εμφανίζεται η εταιρική συμμετοχή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στη γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures . Στη δήλωση πόθεν έσχες του 2017 (φορολογικό έτος 2016) το πρωθυπουργικό ζεύγος δηλώνει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μεταβίβασε δωρεάν το 95% των μετοχών που διέθετε στην SCI Personal Ventures .Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2018 (φορολογικό έτος 2017) η επίμαχη εταιρική συμμετοχή της συζύγου του πρωθυπουργού εξαφανίζεται, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη δήλωση πόθεν έσχες που κατατέθηκε την επόμενη χρονιά. Οπως αποκαλύπτει όμως σήμερα το Documento, αυτές οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν ψευδείς
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι που καταθέτει μαζί με τον σύζυγό της ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2016 επικαλείται ελληνικό νόμο που δεν υπάρχει προκειμένου να δικαιολογήσει την… καθυστερημένη μεταβίβαση των μετοχών
Μια μεταβίβαση που γίνεται σε μια εταιρεία που ιδρύθηκε δύο ημέρες πριν και η οποία προφανώς θα εμφανιστεί στα επόμενα πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους, ώστε αυτό να ισχυριστεί ότι όλα είναι νόμιμα.Το πρωθυπουργικό ζεύγος όμως γνωρίζει ότι, εξαιτίας τροπολογίας που ψηφίστηκε από το 2016 και απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα και στους συγγενείς τους να κατέχουν μετοχές σε εταιρείες με έδρα το εξωτερικό, εκτός από έκθετο είναι και παράνομο

ΠΗΓΗ

 

Ε.Ε.Δ. : απειλή για την Δικαστική Ανεξαρτησία και το Κράτος Δικαίου η πολιτική που ακολουθεί ο υπ. Δικαιοσύνης να αποκλείει τις Δικαστικές Ενώσεις…

 

«Οι Ευρωπαίοι Δικαστές θεωρούν απειλή για την Δικαστική Ανεξαρτησία και το Κράτος Δικαίου την πολιτική που ακολουθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης να αποκλείει τις Δικαστικές Ενώσεις από όλες τις Επιτροπές που αφορούν τη Δικαιοσύνη και τους Δικαστικούς Λειτουργούς και καλούν την ελληνική κυβέρνηση σε συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. 

Όπως σημειώνει η Ένωση, την περασμένη Παρασκευή (28 Μαΐου 2021) συγκλήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών (EAJ) στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Συζητήθηκαν ουσιώδη προβλήματα ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Ένα από τα κορυφαία θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε την κατάσταση στην Ελλάδα όπως διαμορφώθηκε μετά την στρατηγική επιλογή του Υπουργείου Δικαιοσύνης να αποκλείσει τις Δικαστικές Ενώσεις από όλες τις Επιτροπές που αφορούν τη Δικαιοσύνη και τους Δικαστικούς Λειτουργούς. 

«Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε στην EAJ από την Α’ Αντιπρόεδρο κ. Αικατερίνη Ντόκα και το μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων κ. Γεώργιο Κασίμη. Παραθέσαμε αναλυτικά συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν βάσιμα τους ισχυρισμούς μας», αναφέρει, συμπληρώνοντας ότι  «οι Ευρωπαίοι Δικαστές θεωρούν απειλή για την Δικαστική Ανεξαρτησία και το Κράτος Δικαίου την πολιτική που ακολουθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και καλούν την Ελληνική Κυβέρνηση σε συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της.

Το Ψήφισμα που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών ήταν ομόφωνο και δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις της Ένωσής μας. Καλείται πλέον ο Πρωθυπουργός της Χώρας, στον οποίο κοινοποιούμε το Ψήφισμα, να προβεί σε κάθε ενέργεια που θα επαναφέρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στις βασικές Αρχές του Κράτους Δικαίου ώστε να αποφύγουμε και στο μέλλον την διεθνή καταδίκη της Χώρας». 

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ:

«Το Κράτος Δικαίου είναι θεμελιώδης ιδρυτική αρχή της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρο 2 της Συνθήκης). Επομένως, όταν προωθούνται νομοθετικές μεταβολές που αφορούν ουσιώδη ζητήματα της κατάστασης των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών – όπως η προαγωγή, η αξιολόγηση και ο πειθαρχικός έλεγχος -, θεωρούμε ότι αποτελεί νομική υποχρέωση κάθε κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμπεριλάβει επισήμως τις δικαστικές ενώσεις στη νομοπαρασκευαστική διαδικασία.

Η μη συμμόρφωση ενός κράτους μέλους με αυτές τις βασικές αρχές είναι δυνατό να θεωρηθεί ως παραβίαση της αρχής του Κράτους Δικαίου. Πόσο μάλλον όταν οι νομοθετικές μεταβολές, που αφορούν την προαγωγή και αξιολόγηση των δικαστικών λειτουργών και ιδίως τον πειθαρχικό τους έλεγχο, δύνανται να αποτελέσουν απειλή για τη δικαστική ανεξαρτησία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών, ζητεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να διασφαλίσει αποτελεσματικά και άμεσα ότι οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων στην Ελλάδα θα συμμετέχουν χωρίς εξαιρέσεις σε κάθε νομοπαρασκευαστική διαδικασία που λαμβάνει χώρα ενόψει νομοθετικών μεταβολών που αφορούν το δικαστικό σώμα και ειδικά την επαγγελματική κατάσταση των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών».

………………………………………………..

Ομόφωνο Ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών – Καταδίκη της πρακτικής αποκλεισμού των Δικαστικών Ενώσεων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

 

Μητρόπουλος : «Δεν επιτρέπεται να απολύσουν τους ανεμβολίαστους ούτε να ...

 

(Έχει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ και λέει ότι θέλει Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ.) Σύψας: Η διασπορά στους μετανάστες δεν είναι επικίνδυνη

16 Ιουλίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 82 προβολές ( Μέτρηση έως 13:55:59 )

 

Ο Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ήταν καθησυχαστικός αναφορικά με τον κίνδυνο της διασποράς του κορονοϊού στους μετανάστες.

 

 

 

 

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ, ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Απορώ πως ακόμα υπάρχουν “ανθρωπάκια”, που παρακολουθούν τις τηλεοπτικές “πόρνες” και τα ψυχασθενή χρυσοπληρωμένα από τις φαρμακοΜΑΦΙΕΣ, γιατρουδάκια.


Ο Νίκος Σύψας για τον κορονοϊό στους μετανάστες

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής ξεκαθάρισε για τους μετανάστες ότι δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά.

Αναφορά Νίκου Σύψα μετά τα 35 κρούσματα στη Λέσβο

Η αναφορά του Νίκου Σύψα έγινε με αφορμή τα 35 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε μετανάστες στο νησί της Λέσβου και χαρακτηρίστηκαν “υγειονομική βόμβα”.

Σύψας: “Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά”

 

Πηγή


Ετικέτες: 

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ιάπωνας ηπατολόγος για τον καρκίνο του Χριστόδουλου: Αυτό το είδος καρκίνου το συναντάμε μόνο σε θύματα μυστικών υπηρεσιών

Τίποτα δεν έγινε τυχαία στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστόδουλου. Κάποιοι ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση, καθώς ο λόγος του και η παρουσία του ενοχλούσαν, όπως αποκαλύπτει το tilestwra.gr


Αν ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική. Ο Μακαριστός ήταν αγαπητός στους Έλληνες, επηρέαζε την κοινή γνώμη και ενοχλούσε το κατεστημένο.
Ο Χριστόδουλος ήταν ανεξέλεγκτος, δεν έμπαινε σε καλούπια». Με αυτή τη φράση ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, ένας από τους πιο στενούς και πιστούς συνεργάτες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, σχολιάζει στη «Δημοκρατία» το αποκαλυπτικό τηλεγράφημα του Οκτωβρίου του 2007 της αμερικανικής πρεσβείας για την ασθένεια του Χριστόδουλου και το Μακεδονικό.
«Αυτά που συμβαίνουν σήμερα με τα WikiLeaks» σημειώνει ο Σωτήρης Τζούμας, «τα έλεγα πριν από μια δεκαετία, ότι ο Χριστόδουλος ήταν στόχος των μεγάλων δυνάμεων και των ισχυρών, και δεν τον ήθελαν. Ιδού, λοιπόν! σήμερα επιβεβαιωνόμαστε επισήμως». «Ο Χριστόδουλος», λέει ο κ. Τζούμας, «από την αρχή είχε δείξει ότι δεν πρέπει να είμαστε ενδοτικοί στο θέμα της Μακεδονίας, διότι, αν αφήσουμε το όνομα, τότε είναι η αρχή του τέλους αυτής της κατάστασης. Είναι σαν να αρχίσουμε να δίνουμε κομμάτι της Ελλάδας μόνο και μόνο με την παραχώρηση του ονόματος».
Έξω φρενών ήταν οι Αμερικάνοι με την ανένδοτη στάση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στο Σκοπιανό, όπως προκύπτει από απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας που έχει δημοσιοποιήσει το Wikileaks!
Σε αμερικανικό εμπιστευτικό τηλεγράφημα στις 23-10-2007, που υπογράφει ο τότε Επιτετραμένος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα Thomas M. Countryman, περιγράφονται οι θετικές ανησυχίες για τη διαδοχή του Χριστόδουλου, που ετοιμαζόταν τότε να επιστρέψει από το Memorial Hospital των ΗΠΑ χωρίς να έχει γίνει μεταμόσχευση…


Η Αμερικανική Πρεσβεία περιμένει ότι μέσα σε έξι το πολύ μήνες θα έχει πεθάνει και ανοίγοντας εκ των πραγμάτων το ζήτημα διαδοχής σημειώνει, ότι η διαδοχή Χριστοδούλου κυρίως θα επηρεάσει το Σκοπιανό:«Ο καρκίνος του Χριστόδουλου δεν ήταν φυσιολογικός» – «Οι μυστικές υπηρεσίες έβαλαν το χέρι τους»
Στο ίδιο τηλεγράφημα αναφέρεται επίσης ότι ο άτυπος «Πρέσβης” των Σκοπίων στην Ελλάδα Blagoj Handziski, δήλωσε στις 24-10-2007 στους Αμερικανούς στην Αθήνα, ότι ήταν πεπεισμένος πλέον πως η Ελλάδα του Κώστα Καραμανλή θα ασκούσε Βέτο στην εισδοχή του κρατιδίου στο ΝΑΤΟ, κατά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής στο Βουκουρέστι (τότε που η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα έκανε την πρώτη νέα μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο «Αλεξάνδρειο – Παλαί ντε Σπορ”), ενώ συμβούλευε τους Αμερικάνους να ελιχθούν κατάλληλα ανάμεσα στους υποψηφίους διαδόχους του τότε ασθενούς Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ο οποίος θα έκανε – όπως τονίζεται στο τηλεγράφημα – εκστρατεία για τα εθνικά θέματα!

Ο Σωτήρης Τζούμας διηγείται στη «Δημοκρατία» την τελευταία δημόσια παρέμβαση του μακαριστού για τη Μακεδονία, στο τελευταίο ταξίδι του στην Εδεσσα, τον Μάιο του 2007, μόλις λίγες ημέρες πριν από την αδιαθεσία και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, που σήμανε την αρχή του τέλους. «Είχε πει ότι τυχόν παραχώρηση του ονόματος θα είναι σαν να δίνουμε τα “άγια τοις κυσί” [σ.σ.: από τα λόγια του Ιησού στην ομιλία του στο όρος. Ολόκληρη η σύσταση είναι: «Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων” (Ματθ. 7.6.)]. Ηταν τότε που ο Χριστόδουλος δάκρυσε και είπε ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα».


Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του μακαριστού, «ο Χριστόδουλος από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο Χριστόδουλος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων των πολιτικών. Δεν τον ήθελαν ισχυρό, δεν τον ήθελαν να έχει απήχηση στον λαό, κι όμως και με τον θάνατό του απέδειξε πόσο μεγάλη αγάπη τού είχε ο λαός. Τίποτα δεν διέρρηξε την αγάπη του με τον λαό».

Ο Σωτήρης Τζούμας εκτιμά ότι από την εποχή Σημίτη «είχαν αρχίσει να εφαρμόζονται τα σχέδια για τα οποία προειδοποιούσε ο Χριστόδουλος, όχι μόνο για τις ταυτότητες, αλλά και για τους γάμους των ομοφύλων και την αναγνώριση φύλου, τα οποία η κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί χωρίς εμπόδια, διότι δεν βγαίνουν οι άνθρωποι να αντιδράσουν στους δρόμους. Δεν κινείται τίποτα, διότι τα οικονομικά προβλήματα έχουν γονατίσει την Ελλάδα και ο Ελληνας έχει πάνω απ’ όλα την επιβίωσή του».
Δέκα χρόνια μετά την κοίμηση του μακαριστού Χριστοδούλου, έπειτα από σύντομη εξάμηνη, αλλά θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, τα ερωτήματα γύρω από την ασθένεια, αλλά και την ξαφνική «φυγή» του, συνεχίζουν να αιωρούνται… «Ο Χριστόδουλος έφυγε από αυτή τη ζωή και στη συνείδηση του κόσμου παραμένει μεγάλος και άγιος. Και θα μας δείξει ο Θεός ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει κάτι θαυματουργό» λέει ο Σωτήρης Τζούμας.


Τι πιστεύει, όμως, για την ασθένεια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου; «Ο Χριστόδουλος τεχνηέντως αρρώστησε, γιατί επιμένω ότι ο Χριστόδουλος δεν “έφυγε” με φυσικό τρόπο, αλλά κάποιος δάκτυλος επέσπευσε τη φυγή του.
Δεν θα ξεχάσω και αυτό που είπε ο Ιάπωνας ηπατολόγος, ότι αυτό το είδος καρκίνου το συναντάμε σε θύματα μυστικών υπηρεσιών, δηλαδή δεν είναι δυνατόν να έχει αυτός ο άνθρωπος δύο πρωτογενείς καρκίνους, οι οποίοι είναι ξαφνικά αυτού του διαστήματος και αυτής της ηλικίας.


Βεβαίως, είχε βεβαρημένο ήπαρ λόγω των κιλών, αλλά δεν ήταν για να δημιουργηθεί ένας καρκίνος στο ήπαρ και ένας καρκίνος στο έντερο». 

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

 

Ενημέρωση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες

15 Ιουλίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 213 προβολές ( Μέτρηση έως 09:48:31 )

“Αυτό που μου λέτε, δώστε το μου εγγράφως, με αιτιολογία, πού το βασίζετε, από ποιό συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται υποχρέωσή μου να εμβολιαστώ και σε ποιό σημείο της συμβασής μου αναφέρεται τέτοια υποχρέωση, και τέλος, παρακαλώ πολύ να αναφέρετε γραπτώς επίσης ποιές θα είναι οι συνέπειες για μένα αν δεν σας προσκομίσω πιστοποιητικό εμβολιασμού.”

 

 

 

 

Μπορείτε να ζητάτε ΕΓΓΡΑΦΩΣ από όποιον ΠΟΥΣΤΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας ζητά να μπολιαστείτε;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ενημέρωση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες

Το παρακάτω το έγραψα ως σχόλιο σε προηγούμενη δημοσίευση, αλλά κρίνω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, οπότε και αναδημοσιεύω το σχόλιο ως άρθρο πλέον, καθώς επιβάλλεται να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας.

Δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις…


Στην Ελλάδα, η καταγραφή των ανεπιθύμητων συμβάντων και των θανάτων, δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου, διότι:

  1. Οι ιατροί αρνούνται να κάνουν καταχώρηση στη σχετική πλατφόρμα (είτε την ελληνική, είτε την ευρωπαϊκή)
  2. Το Υπουργείο Υγείας, και η Κυβέρνηση, σαμποτάρουν την καταγραφή των δεδομένων και καταχωρούν αυτά που εκείνοι επιθυμούν
  3. Οι άνθρωποι αδιαφορούν για τα συμπτώματα, έχοντος πειστεί ότι αυτά είναι «φυσιολογικά»
  4. Υπάρχουν άνθρωποι που δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν σχετικές πλατφόρμες
  5. Υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούν το πώς μπορούν να κάνουν σχετική καταχώρηση

Για όσους επιθυμούν να κάνουν σχετική καταχώρηση, μπορούν να επισκεφθούν το addreports το οποίο αποτελεί την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καταγραφής παρενεργειών και θανάτων από φάρμακα και εμβόλια.

Το ελληνικό σύστημα καταγραφής δεδομένων από παρενέργειες φαρμάκων κι εμβολίων, ονομάζεται «Κίτρινη Κάρτα».

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα του ΕΟΦ όπου μπορείτε να κάνετε την καταχώρηση, ή να αποστέλλετε email στο:

yellowcard@eof.gr

Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Ανεπιθύμητων Ενεργειών, Μεσογείων 284, 155 62 ΑΘΗΝΑ ή στα τηλ. 213 2040380 και 213 2040337, Fax 210 6549585)

Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα βρείτε κάποιον πρόθυμο να καταγράψει παρενέργειες ή θάνατο από εμβόλια για covid.

Είναι προτιμότερο να αποστέλλετε email (αποτελεί απόδειξη αποστολής αναφοράς και είναι υποχρεωμένοι να την καταχωρήσουν) ή να κάνετε άμεση καταγραφή στην «Κίτρινη Κάρτα» (βλ. παραπάνω) ή στο addreports (βλ. παραπάνω) όπου η καταχώρηση γίνεται άμεσα.

Αυτά, διότι στην Ελλάδα, ΔΕΝ υπάρχει σκοπίμως ενημέρωση!


Το απόσπασμα που ακολουθεί, είναι από το ιστολόγιο «Διόδοτος» και το θεωρώ απόλυτα χρήσιμο στις ημέρες που ζούμε. Πρόκειται για ενημέρωση κίνησης προς επιχειρηματίες οι οποίοι απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό από τους υπαλλήλους τους.

 

Κείμενο προς εκτύπωσιν:

 

«Αυτό που μου λέτε, δώστε το μου εγγράφως, με αιτιολογία, πού το βασίζετε, από ποιό συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται υποχρέωσή μου να εμβολιαστώ και σε ποιό σημείο της συμβασής μου αναφέρεται τέτοια υποχρέωση, και τέλος, παρακαλώ πολύ να αναφέρετε γραπτώς επίσης ποιές θα είναι οι συνέπειες για μένα αν δεν σας προσκομίσω πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Σε περίπτωση που επιμένετε, θα μου υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνετε κάθε ευθύνη σε περίπτωση που επέλθει οποιαδήποτε παρενέργεια για την υγεία και τη σωματική μου ακεραιότητα μετά τον εμβολιασμό μου, όπως και την υποχρέωση να μου καταβάλετε νοσήλια και αποζημίωση.

Γνωρίζετε βέβαια ότι το εν λόγω εμβόλιο τελεί υπό προσωρινό καθεστώς έγκρισης και δεν έχει πάρει ακόμη τελική άδεια κυκλοφορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που σημαίνει ότι εγώ καθίσταμαι αυτομάτως πειραματόζωο και, επειδή έχω επιφυλάξεις (όπως άλλωστε με συμβουλεύει και ο προσωπικός μου ιατρός), εφόσον με πιέζετε εσείς, θεωρείται ότι υφίσταμαι και βασανιστήριο, που απαγορεύεται από το Σύνταγμά μας, άρθρο 7 παρ.1, όπως ίσως ξέρετε. 

Γι αυτό, γραπτώς παρακαλώ αναφέρετε τους λόγους για τους οποίους υποχρεούμαι σε ιατρική πράξη πάρα τη συναίνεσή μου, άρθρο 12 ν. 3418/2005, και από πού απορρέει η υποχρέωσή μου».

 

 

Πηγή


Ετικέτες: