Τρίτη 12 Απριλίου 2022

 

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ το δόλιο σχέδιο του Μητσοτάκη και της Νέας Τάξης !!!

...του Παναγιώτη Τραϊανού

Λίγες ώρες μετά το «σώου» τού Ζελένσκι και των ΝΑΖΙ στη Βουλή των Ελλήνων, ο Μητσοτάκης βιάστηκε κι άνοιξε τα «χαρτιά» του και στην προσυνεδριακή συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στο Χαλάνδρι (11/04/22) είπε επί λέξει: ...«Στις εθνικές εκλογές δεν θα πάμε με το δίλημμα Δεξιά, Κέντρο ή Αριστερά, αλλά τι είναι σωστό και προοδευτικό. Η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή τής χώρας στο ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Την προηγούμενη ημέρα, στις (10/04/22),

σε κείμενο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των φίλων του Τραϊανού διαβάζαμε: …

«…Με την προκλητική αντιρωσική ρητορεία θα προσπαθήσουν οι Βενιζελικοί να εκμεταλλευτούν αυτούς, οι οποίοι αντέδρασαν στο έγκλημα του Μητσοτάκη με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Θα τους εμφανίσουν αυθαίρετα ως φιλορώσους. Θα προσπαθήσουν να τους δαιμονοποιήσουν, ώστε να «καβαλήσουν» τους φιλοευρωπαϊστές, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν πολιτικό ρόλο στη χώρα. Με τη χρήση τής εξουσίας —και παντελώς αυθαίρετα— θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μερίδα των Ελλήνων σαν «φιλοπουτινικούς» και άρα «κρυπτοκομμουνιστές», για να μπορέσουν «εξ αντανακλάσεως» να ταυτιστούν οι ίδιοι με την «ελευθερία» και τη «δημοκρατία». Σε συνεννόηση με τους δικούς τους ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να βάλουν νέο «κουστούμι» στην «Αριστερά», ώστε οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν οι ηγέτες τής νέας «Δεξιάς» …Οι «πολεμιστές» τής «ελευθερίας» …Οι τιμωροί των «κρυπτοκουμμουνιστών». Γι’ αυτόν τον λόγο υιοθέτησαν τον «σκληρό» λόγο απέναντι στον Πούτιν και στη Ρωσία…

…Με εντολή Βενιζελικών «αποχώρησε» προκλητικά από τη Βουλή το ΚΚΕ των χαφιέδων την ημέρα τής ομιλίας τού Ζελένσκι …Αποχώρησε, για να «χρωματίσει» όλους εκείνους, οι οποίοι διαφωνούσαν με το θλιβερό σώου των φασιστών …Αποχώρησε, για να «καπηλευτεί» όλους όσους είχαν πραγματικούς λόγους και πραγματικά επιχειρήματα απέναντι στην αθλιότητα Μητσοτάκη. Η «βαφή» τους, όμως, έγινε από το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ είτε το ήθελαν είτε όχι. Τα κομουνιστικά «κόπρανα» πετάχτηκαν, για να βρομίσουν την τεράστια κοινωνική «δεξαμενή» αυτών, οι οποίοι αντιδρούν στα εθνικώς επικίνδυνα παιχνίδια των Βενιζελικών. Ο σχεδιασμός τού διχασμού δρομολογήθηκε και πάλι με τη βοήθεια του ανθελληνικού και μονίμως προδοτικού ΚΚΕ …Του δικού τους ιδιόκτητου ΚΚΕ, το οποίο τους φύλαγε με τα ρόπαλα όταν υπέγραφαν το προδοτικό Μνημόνιο. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν τους σημερινούς «κάνουμε τα εμβόλια» σε αυριανούς «μένουμε Ευρώπη» …Στόχος αυτών, οι οποίοι «ταυτίστηκαν» δήθεν με την «επιστήμη», να ταυτιστούν και με τη «δημοκρατία» ...»

Όλα τα «δουλικά» τής Νέας Τάξης θα ασχολούνται τώρα με τη Γαλλία. Θα παριστάνουν τους φίλους τού Μακρόν και της Ευρώπης και τους διαφωνούντες θα τους παρουσιάζουν σαν φίλους τού Πούτιν !!!

Παναγιώτης Τραϊανού