Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

 Dr Bhakdi - Dr. Burkhardt: Τα αποτελέσματα της παθολογίας δείχνουν ότι το 93% των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό πέθαναν από το εμβόλιο.


[To VIDEO ΕΔΩ] - Dr Bhakdi - Dr. Burkhardt: Τα αποτελέσματα της παθολογίας δείχνουν ότι το 93% των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό πέθαναν από το εμβόλιο.
https://rumble.com/

Περίληψη

Τα εμβόλια είναι κακά νέα. Εξετάστηκαν δεκαπέντε πτώματα (όλα πέθαναν από 7 ημέρες έως 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό- ηλικίες από 28 έως 95 ετών). Ο ιατροδικαστής ή ο εισαγγελέας δεν συσχέτισαν το εμβόλιο ως αιτία θανάτου σε καμία από τις περιπτώσεις. Ωστόσο, η περαιτέρω εξέταση αποκάλυψε ότι το εμβόλιο εμπλέκεται στους θανάτους 14 από τις 15 περιπτώσεις. Το όργανο που δέχτηκε τη μεγαλύτερη επίθεση ήταν η καρδιά (σε όλα τα άτομα που πέθαναν), αλλά και άλλα όργανα δέχτηκαν επίθεση. Οι επιπτώσεις είναι δυνητικά τεράστιες με αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους. Τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι αμφίβολο ότι θα συμβεί κάτι, επειδή η εργασία δεν δημοσιεύθηκε σε περιοδικό με κριτές, οπότε θα αγνοηθεί από την επιστημονική κοινότητα. Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα πράγματα.

Η μελέτη

Πρόσφατα έλαβα ένα email από τον Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, ο οποίος με προέτρεψε να δω αυτό το βίντεο. Μου έγραψε αυτό το email στις 24/12/21:

https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/
Steve, Αυτό είναι περίπου το χειρότερο 15λεπτο που έχω δει ποτέ.
Ο μαζικός εμβολιασμός με covid19 οδηγεί σε μαζικές δολοφονίες.
Mike 

Το βίντεο παραπέμπει σε αυτό το έγγραφο, που δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021, On COVID vaccines: Why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination by Sucharit Bhakdi, MD and Arne Burkhardt, MD. Το θέμα έχει λάβει μεγάλη προσοχή τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τον αριθμό των likes και των retweets... μόνο τις πρώτες 3 ώρες!!!!.

Οι συγγραφείς πραγματοποίησαν αυτοψία σε 15 ασθενείς που πέθαναν (από 7 ημέρες έως 6 μήνες) μετά τη λήψη του εμβολίου COVID. Αυτές ήταν όλες οι περιπτώσεις στις οποίες ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ΔΕΝ προκλήθηκαν από το εμβόλιο.

Ανακάλυψαν ότι σε 14 από τους 15 ασθενείς υπήρχαν εκτεταμένες ενδείξεις ότι ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν. Η καρδιά δέχθηκε επίθεση και στις 14 περιπτώσεις.

Ορισμένες εξέχουσες πτυχές κυριαρχούσαν σε όλους τους προσβεβλημένους ιστούς όλων των περιπτώσεων:

  1. φλεγμονώδη συμβάντα στα μικρά αιμοφόρα αγγεία (ενδοθηλίτιδα), που χαρακτηρίζονται από αφθονία Τ-λεμφοκυττάρων και απομονωμένα, νεκρά ενδοθηλιακά κύτταρα εντός του αυλού του αγγείου,
  2. την εκτεταμένη περιαγγειακή συσσώρευση Τ-λεμφοκυττάρων,
  3. μαζική λεμφοκυτταρική διήθηση των γύρω μη λεμφατικών οργάνων ή ιστών με Τ-λεμφοκύτταρα.
Η λεμφοκυτταρική διήθηση εμφανιζόταν περιστασιακά σε συνδυασμό με έντονη λεμφοκυτταρική ενεργοποίηση και σχηματισμό ωοθυλακίων. Όπου αυτά υπήρχαν, συνήθως συνοδεύονταν από καταστροφή των ιστών.

Ακολουθεί το βίντεο (DR SUCHARIT BHAKDI: ORGANS OF DEAD VACCINATED PROVES AUTO IMMUNE ATTACK - 22/12/2021) με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Το VAERS καθώς και άλλες ανεξάρτητες μελέτες (π.χ., δείτε αυτή τη δημοσίευση για τον τραυματισμό από τα εμβόλια) δείχνουν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους και ότι τα καρδιακά συμβάντα ήταν ιδιαίτερα αυξημένα. Αυτή η μελέτη είναι σύμφωνη με αυτά τα αποτελέσματα.

Η εργασία αυτή επικυρώνει ανεξάρτητα την ανάλυση του Peter Schimacher που έδειξε ότι τουλάχιστον το 30% έως 40% των θανάτων μετά το εμβόλιο οφείλονταν στο εμβόλιο.

Αντιδράσεις από έναν ορθολογιστή επιστήμονα (το όνομα δεν αναφέρεται για να προστατευτεί από επιθέσεις)

Αν τα ευρήματα της αυτοψίας επιβεβαιωθούν και από άλλους παθολόγους με πρόσθετα δείγματα και αν συνδυαστούν με τα ευρήματα του Dr. Hoffe (>60% των ληπτών εμβολίων έχουν αυξημένες εξετάσεις D-dimer και ενδείξεις πήξης) και του Dr. Cole (αύξηση των καρκίνων μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένης της εικοσαπλάσιας αύξησης του καρκίνου της μήτρας), τότε βλέπουμε μια καταστροφή αφάνταστων διαστάσεων.
Το συμπέρασμα (αν υποστηριχθεί από περαιτέρω δεδομένα) είναι ότι ουσιαστικά ΚΑΘΕ λήπτης εμβολιασμού υφίσταται βλάβη, με μεγαλύτερη βλάβη μετά από κάθε ένεση.
Δεδομένης της σοβαρότητας των τύπων των βλαβών (αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος, επανεμφανιζόμενες λανθάνουσες λοιμώξεις, θρόμβωση/εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακή βλάβη κ.λπ.), οι επιπτώσεις αυτές θα μεταφραστούν σε μείωση της διάρκειας ζωής, η οποία θα πρέπει να υπολογιστεί ως θάνατοι από τους εμβολιασμούς.
Έτσι, στις ΗΠΑ, όπου ~200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ο αριθμός των θανάτων δεν θα είναι οι 10.000 περίπου που αναφέρθηκαν στο VAERS ή οι 150.000+ θάνατοι που αναβαθμίστηκαν από το VAERS, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει τα δεκάδες εκατομμύρια όταν οι επιπτώσεις του εμβολιασμού θα αποδειχθούν!
Αυτό που δείχνουν τα παραπάνω τρία ευρήματα (Burkhart, Hoffe, Cole, και υποψιάζομαι ότι και πολλά άλλα που δεν έχουν ακόμη αναφερθεί) είναι ότι οι επιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό δεν είναι σπάνια γεγονότα (όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης - κυβερνήσεις), αλλά στην πραγματικότητα είναι συχνά γεγονότα. Μπορεί να είναι, στην πραγματικότητα, καθολικά, με τη σοβαρότητα και τη βλάβη να διαφέρουν για κάθε λήπτη. 
Το ερώτημα στο μυαλό μου είναι κατά πόσον είναι δυνατόν να αντιστραφούν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες που βασίζονται στον εμβολιασμό. Μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα; Μπορεί να αντιστραφεί η μικροπηκτικότητα; Μπορεί να αντιστραφεί η αυτοανοσία; Έχω δει ένα ευρύ φάσμα απόψεων σχετικά με το αν αυτό είναι δυνατό, καμία από τις οποίες δεν είναι ιδιαίτερα πειστική. 
Μήπως οδεύουμε προς την κατάσταση όπου το ~30% των μη εμβολιασμένων θα αφιερώνει τη ζωή του στη διαχείριση ό,τι έχει απομείνει από την οικονομική υποδομή και θα λειτουργεί ως φροντιστής των εμβολιασμένων;
Αντιλαμβάνομαι ότι τα παραπάνω ακούγονται ακραία, και ίσως όταν συγκεντρωθούν περισσότερα δεδομένα από μυριάδες αξιόπιστες πηγές τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα να αλλάξουν, αλλά αυτή τη στιγμή τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται να συγχρονίζονται με τους αποδεδειγμένους υποκείμενους μηχανισμούς βλάβης. Επιπλέον, φαίνεται να διπλασιάζουμε τους εμβολιασμούς, με τέταρτη αναμνηστική δόση να προτείνεται για το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο να προτείνει τριμηνιαίες αναμνηστικές δόσεις.

Η αντίδραση του Dr. Ryan Cole’s

Ιστορικό δύο εκ των επιστημόνων πίσω από τη μελέτη

Ο Dr. Bhakdi έχει περάσει τη ζωή του ασκώντας, διδάσκοντας και ερευνώντας την ιατρική μικροβιολογία και τις μολυσματικές ασθένειες. Ήταν πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg του Mainz, Γερμανία, από το 1990 έως τη συνταξιοδότησή του το 2012. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 ερευνητικά άρθρα στους τομείς της ανοσολογίας, της βακτηριολογίας, της ιολογίας και της παρασιτολογίας και διετέλεσε από το 1990 έως το 2012 αρχισυντάκτης του περιοδικού Medical Microbiology and Immunology, ενός από τα πρώτα επιστημονικά περιοδικά αυτού του τομέα που ιδρύθηκε από τον Robert Koch το 1887.

Ο Dr. Arne Burkhardt είναι παθολόγος και έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen. Έχει προσκληθεί για επισκέψεις ως επισκέπτης καθηγητής/επισκέψεις μελέτης στην Ιαπωνία (Πανεπιστήμιο Nihon), στις Ηνωμένες Πολιτείες (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), στην Κορέα, στη Σουηδία, στη Μαλαισία και στην Τουρκία. Ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen επί 18 χρόνια. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ανεξάρτητος παθολόγος με συμβόλαια συμβούλων με εργαστήρια στις ΗΠΑ. Ο Burkhardt έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 150 επιστημονικά άρθρα σε γερμανικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, καθώς και συνεισφορές σε εγχειρίδια στα γερμανικά, αγγλικά και ιαπωνικά. Επί σειρά ετών έχει ελέγξει και πιστοποιήσει ιδρύματα παθολογίας στη Γερμανία.



ΠΗΓΕΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους