Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

 Κοινωνίαπριν από 1 ώρα

Short Url:
indobserver.gr/.5dR

 αυτα ειναι τα ασφαλη εμβολια

Αναμνηστική δόση Pfizer αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην αυτοψία και το πιστοποιητικό θανάτου 26χρονου, μετά την εντολή εμβολίου της εργασίας του
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Ιαν. 2022 | I12:58 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn

του Adan Salazar
12 Ιανουαρίου 2022, 12:22 μ.μ

«Θα νομίζατε ότι το CDC θα είχε επικοινωνήσει μαζί μας αμέσως μετά το θάνατο ενός παιδιού από αντίδραση σε ένα εμβόλιο για τον COVID, που έχει τεκμηριωθεί στο πιστοποιητικό θανάτου και την αυτοψία του»...
Η οικογένεια του 26χρονου Τζόζεφ Κίτινγκ εξακολουθεί να θρηνεί μετά από ένα αναμνηστικό εμβόλιο Pfizer Covid-19 που οδήγησε στον πρόωρο θάνατό του από μυοκαρδίτιδα τον περασμένο Νοέμβριο.

Η επίσημη έκθεση νεκροψίας του άνδρα από τη Νότια Ντακότα, που ελήφθη αποκλειστικά από το Children's Health Defense.org, δείχνει ότι έπασχε από «πολυεστιακή μυοκαρδίτιδα» λίγες μέρες μετά την τρίτη δόση του πειραματικού εμβολίου mRNA, το οποίο η οικογένειά του είπε ότι απαιτούνταν από το επάγγελμά του.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ένα θέμα για τον Keating, τον οποίο η οικογένειά του περιέγραψε ως υπέρ του εμβολίου.

Η κάρτα εμβολίου CDC του Keating τεκμηριώνει την πρώτη και τη δεύτερη δόση της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας της Pfizer στις 26 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2021, αντίστοιχα.

CHILDRENSHEALTHDEFENSE

αυτα ειναι τα ασφαλη εμβολια

 Περίμενε αρκετούς μήνες πριν πάρει μια τρίτη αναμνηστική δόση τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου.

Μέσα σε λίγες μέρες η υγεία του Keating επιδεινώθηκε και δεν ήταν πλέον σε θέση να εργαστεί λόγω δύσπνοιας.

«Τρίτη και Τετάρτη ήταν καλά», περιέγραψε η μητέρα του Keating, Cayleen, «αλλά το πρωί της Πέμπτης – 72 ώρες μετά το αναμνηστικό – τηλεφώνησε και είπε ότι είχε πονόλαιμο».

Η Μέγκαν Ρέντσοου του Defender αναφέρει πώς η οικογένεια δεν είχε ενδείξεις ότι η καρδιά του Κίτινγκ σύντομα θα καταρρεύσει και πίστευε ότι αντιμετώπιζε ήπιες παρενέργειες...

Η έκθεση της νεκροψίας σημειώνει ότι το Apple Watch του Keating κατέγραψε έναν εξαιρετικά υψηλό καρδιακό ρυθμό το πρωί του θανάτου του:

«Το Apple ρολόι του δεν κατέγραψε καμία καρδιακή δραστηριότητα μετά τις 1959 ώρες. Δεν απάντησε σε μήνυμα στις 21:00. Στις 13 Νοεμβρίου δεν έστειλε μήνυμα στη μητέρα του το πρωί όπως έκανε συνήθως και η οικογένειά του τον βρήκε στη συνέχεια νεκρό στην ανακλινόμενη πολυθρόνα του».

Ένα πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε από την Πολιτεία της Νότιας Ντακότα και ελήφθη από τον Defender αναφέρει την αιτία θανάτου του Keating από «πολυεστιακή μυοκαρδίτιδα που αφορά την αριστερή κοιλία και το διάφραγμα», με μια δεύτερη αιτία θανάτου να αναφέρεται ως «Πρόσφατο ενισχυτικό εμβόλιο Pfizer Covid-19».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους