Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

 Ιάκωβος Τίγκας

7 ώρ. 
Στο όνομα του Νόμου των ανθρώπων και του Νόμου του Θεού.
Οι κυρίαρχοι νόμιμοι πολίτες και νόμιμοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας, αποφασίζουμε.
1. Κυρησουμε εγκληματική οργάνωση με δομή και ιεραρχία, Αστυνομία, Εισαγγελείς και Δικαστές, και Ιατρούς, οι οποίοι εν γνώση τους, παραβιάζουν κατ εξακολούθηση τον νομο διεθνους και ενωσιακου δικαίου, τελωντας εγκλήματα δια παραλειψεως διώξεων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, βασανιστήριων , εσχατης προδοσίας, υποθαλψη εγκληματιών, και κατάχρηση εξουσίας.
Ειδικότερα, μετά την κατάθεση μου στην Εισαγγελία Χαλκιδικής στις 15 Σεπτεμβρη, και άλλων συμπολιτών μου στους κατά τόπους Εισαγγελείς για τα ανωτέρω, όχι μόνον δεν έκαναν τίποτα, αλλά με την σκανδαλώδη απραξία τους, ενθαρρύνουν τον εθνικο διχασμό του λαού , και την διάλυση του κοινωνικού ιστού, με βέβαιη έκβαση επικίνδυνων καταστάσεων βίας.
2. Απαγορεύουμε στο εξής, κάθε περιοριστικο μέτρο και οποιαδήποτε άνευ συναίνεσης επιβολή ιατρικής πράξης, (μάσκα τεστ εμβολια, πιστοποιητικα).
3. Θα συλλαμβάνεται οποιος κρατικός ενστολος η δημόσιος υπάλληλος η πολίτης, γίνει αντιληπτός, να επιβάλει σε πολίτες τα ανωτέρω, με βάση το άρθρο 275 Π.Κ.
4. Δρομολογειται από πυρήνες πολιτών, η συγκρότηση και λειτουργία κατάλληλων λαϊκών δικαστηρίων, με την αναγκαστική. συμμετοχή και δικαστών σε αυτά, και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αστυνομικών, δικαστών και εισαγγελεων και δημοσίων υπαλλήλων επίορκων.
5. Δρομολογειται η σύλληψη των διοικητών μονοπροσωπων οργανων των νοσοκομείων, που προέβησαν σε αυθαίρετες και ανίσχυρες και ουσιαστικά ανύπαρκτες αναστολές εργασίας προσωπικού, καθώς και η σύλληψη όσων διενήργησαν εμβολιασμούς με επικίνδυνα σκευάσματα υψηλού κινδύνου που κυκλοφορούν χωρίς νόμιμη άδεια.
Οποιαδήποτε ανυπακοή στα ανωτέρω, και εκτροπή στο εξής, θα πατασσεται αμείλικτα, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται.
6. Δρομολογειται η έρευνα και ο καταλογισμος ευθυνών, για τα πρωτόκολλα του θανάτου εντός των νοσοκομείων, και τις έντεχνες διασωληνωσεις ασθενών που εξελίχθηκαν σε δολοφονίες.
7. Τέλος, δρομολογειται η σύλληψη και η παραδειγματικη τιμωρία, των πολιτικών εντός και εκτός βουλής, και της ΠτΔ , καθώς και των κακοποιών κυβερνητικων τηλεγιατρων για εκ δολου διαπραξη των άνω εγκλημάτων κατ εξακολούθηση, και οποιουδήποτε άλλου, διαπιστωθεί, ότι στήριξε τα άνω εγκλήματα.
ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Οι επικυρηγμενοι θα συλληφθούν όλοι.
Εσείς και 144 ακόμη
5 σχόλια
28 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους