Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!
ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
Προσοχή στην εγκληματική τρικλοποδιά της κυβέρνησης
… μέσω της τεστομανίας η κυβέρνηση βάζει τρικλοποδιά στους πολίτες και πάει να περάσει de facto (δηλαδή στη πράξη) την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων.
Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι de jure (δηλαδή νομικά) είναι σχεδόν αδύνατον να επιβάλλει την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων. Το τεράστιο και ανυπέρβλητο εμπόδιο είναι οι διεθνείς συμβάσεις (όπως του Οβιέδο) οι οποίες ορίζουν σαφώς ότι για κάθε ιατρική πράξη χρειάζεται η συναίνεση του ατόμου. Αυτές οι συμβάσεις, όταν ψηφιστούν από τα κράτη έχουν ισχύ μεγαλύτερη από το Σύνταγμα και από τις εκάστοτε ΚΥΑ. Η Ελλάδα έχει ψηφίσει όλες αυτές τις συμβάσεις και άρα εμείς οι Έλληνες πολίτες προστατευόμαστε από την αυθαιρεσία των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Όμως η τωρινή κυβέρνηση προκλητικά επιμένει στο εγκληματικό της σχέδιο να πάρει από εμάς αυτό το δικαίωμα και άρα την κυριότητα του σώματός μας. Έτσι πονηρά παρασύρει τον κόσμο στην υποχόνδρια μανία των τεστ. Αυτή αποσκοπεί στο να μας γίνει μόνιμη εμμονή η ψευδο-πανδημία και να περιστρέφεται όλη μας η ζωή γύρω από αυτό το θέμα. Μέσω του εθισμού σε μια επαναλαμβανόμενη συνήθεια, επιδιώκουν δόλια να κάνουν το άτομο να εξοικειωθεί με τη διαδικασία, να πάρει αψήφιστα το θέμα των ιατρικών πράξεων, να τις θεωρήσει ρουτίνα και κάτι «φυσιολογικό» και τελικά να τις αποδεχθεί και νομικά.
Δηλαδή η κυβέρνηση ως άλλος έμπορος ναρκωτικών πλασάρει τα ναρκωτικά στην πιάτσα και τα αφήνει να κάνουν το μακάβριο έργο τους που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο παρά η de facto καθιέρωση της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων.
Έτσι ο πολίτης χωρίς ποτέ να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την ιατρική πράξη, εμπλέκεται πλαγίως και παρασύρεται (δήθεν για την προστασία της υγείας του) να συμμετάσχει στο βρώμικο παιχνίδι που του έχουν στήσει. Και ιδιαίτερα με τα self test το πάνε ακόμα παραπέρα, βάζοντας ουσιαστικά το άτομο στο ρόλο του γιατρού.
Ας είμαστε λοιπόν υποψιασμένοι για αυτή την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης αλλά και συνολικά για την εγκληματικά ύποπτη εμμονή της στις συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις οι οποίες αν γίνουν υποχρεωτικές, τότε δεν θα ορίζουμε το σώμα μας και θα έχουμε τελειώσει ως ανθρώπινο είδος.
Οι Διεθνείς συμβάσεις μας καλύπτουν να μην συναινέσουμε στην τεστομανία και σε κάθε ιατρική πράξη, εμείς και τα παιδιά μας.
Το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και η Δημόσια Υγεία επιβάλλουν να λογοδοτήσει ΤΩΡΑ αυτή η κυβέρνηση για την συνολική επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον μας με το πρόσχημα της πανδημίας!
-------Γ. Χ. via Panos Lygeros------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους