Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

 

Προτεινόμενη θεωρητικά θεραπεία με φάρμακα για τον κορονοιό: Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2 (αντι-υπερτασικό) και Methotrexate (για αυτοάνοσα νοσήματα)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Επειδή η πρόληψη (κι όχι η θεραπεία) με το εμβόλιο κατά του κορονοιού, απεδείχθη μια ΑΠΑΤΗ (όπως τα φώναζα από την πρώτη στιγμή) κι επειδή, ο εμβολιασμός σε κάθε περίπτωση δεν «σκοτώνει» απευθείας τον ιό (γι` αυτό και δεν θεωρείται ως πραγματική θεραπεία, όπως αντίθετα είναι τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν απευθείας τα κοινά μικρόβια), γι` αυτό ΤΟΛΜΩ να προτείνω μια πραγματική θεραπεία  του κορονοιού, με δύο γνωστά και φθηνά φάρμακα (που δίνονται από το στόμα), το ένα εκ των οποίων δρά έμμεσα κατά του κορονοιού (δεν τον σκοτώνει απ` ευθείας)(οι αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2)  και το άλλο (η Μ
ethotrexate) τον σκοτώνει άμεσα κι απευθείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Η παρούσα "θεραπεία" με φάρμακα για τον κορονοιό: Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2 (αντι-υπερτασικό) και Methotrexate (για αυτοάνοσα νοσήματα), είναι μια δική μου ΙΔΕΑ, η οποία βέβεια στηρίζεται απόλυτα στους κανόνες της Ιατρικής, αλλά για να πάρει άδεια χρήσης της, απαιτούνται να ακολουθήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και τους κανόνες της ιατρικής ηθικής, ώστε να πιστοοποιηθεί η αποτελεσματικότητα  της θεραπείας αυτής, η δοσολογία της κλπ κλπ. Γι` αυτό την έχω προτείνει από πέρσυ στον ΕΟΔΥ και του Υπουργείο, τα οποία, ως συνήθως με έχουν αγνοήσει. 
ΠΑΝΤΩΣ, δύο ασθενείς με συμπτώματα κορνοιού, που πήραν από μόνοι τους την θεραπεία αυτή-εν αγνοία μου-εκ των υστέρων μου είπαν ότι "έγιναν αμέσως καλά"...!!

Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2: Το φάρμακο αυτό δίνεται ως Αντι-Υπερτασικό και μπλοκάρει (αναστέλλει) τους χημικούς υποδοχείς  (που δρούν σαν «κλειδαρότρυπα») των ανθρώπινων κυττάρων που υποδέχονται την  Αγγγειτονσίνη-2 (που δρά σαν «κλειδί»), η οποία είναι μια ουσία των επινεφριδίων που δρά πάνω στα κύτταρα των αγγείων κι αυξάνει την πίεση του αίματος.  Ο κορονοιός δρά με τον ίδιο τρόπο όπως η Αγγειοτενσίνη-2, δηλαδή, η πρωτείνη S (spike) του ιού, κλειδώνει» σαν κλειδή σε «κλειδαρότρυπα» πάνω στους υποδοχείς της Αγγειοτενσίνης-2 των ανθρώπινων κυττάρων, τα «ξεκλειδώνει» κι επιτρέπει την είσοδο στα κύτταρα του m RNA του εμβολίου (που είναι και το m RNA του ιού, με τα γνωστά καταστροφικά για τον ασθενή-κι όχι για τον κορονοιό!) αποτελέσματα. Συνεπώς, δίνοντας τους αναστολείς Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2, εμποδίζουμε την είσοδο του ιού στα κύτταρα.

Methotrexate: Aναστολέας του φυλλικού οξέως. Το mRNA του ιού αποτελείται από χημικές ουσίες που λέγονται «βάσεις», μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι Πουρίνη και Πυριμιδίνη, των οποίων όμως ασικό χημικό στοιχείο είναι το φυλλικό οξύ (μορφή βιταμίνης). Η Methotrexate λοιπόν, μπλοκάρει την σύνθεση της Φυλλικού οξέως κι έτσι εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό του m RNA του ιού και την σύνθεση κι άλλων ενζύμων και πρωτεινών, με αποτέλεσμα να  σκοτώνει τον ιό στην κυριολεξία, όπως τ` αντιβιοτικά τα κοινά μικρόβια. Για τους λόγους αυτούς, έδιναν την Methotrexate παλαιότερα ως αντι-καρκινικό φάρμακο, διότι σταματάει τον πολλαπλασιαασμό του DΝΑ και RNA των καρκινικών κυττάρων. Τώρα όμως η Methotrexate χορηγείται για την θεραπεία καλοήθων νόσωn, όπως τη Ψωρίασης, της Ψωριασικής Αρθρίτιδας, Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, της Νόσου του Crohn, του Ερυθηματώδους Λύκου, ατοπικής δερματίτιδας, Σαρκοείδωσης, Νεοανική Δερματομυοσίτης κι άλλων αυτοάνοσων νόσων.

(με τον ίδιο τρόπο, η Methotrexate) αναστέλλει και την σύνθεση του νουκλοσιδίου Θυμιδίνη, που χρειάζεται για την σύνθεση του DNA). 

Είναι φάρμακα γνωστά, ακίνδυνα και φτηνά. Τα έχω προτείνει στον ΕΟΔΥ και τις άλλες αρχές από πέρσυ….αλλά…ως συνήθως αγνοήθηκα, μπροστά στο μεγαλείο του Τσιόδρα και της Ασπασίας του Καραγκιόζη.

Με αγάπη, Καλό κουράγιο, η Αλήθεια δεν κρύβεται.  Αρκεί να μην πληρώνει η ανθρωπότητα τραγικό τίμημα μέχρι τον θρίαμβό της.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους