Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

 

Σφακιανάκης για όσους είναι κατά του εμβολίου στο διαδίκτυο: «Να περιμένουν τον εισαγγελέα στο σπίτι τους»

29 Σεπτεμβρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Μοιράστε το

- 332 προβολές ( Μέτρηση έως 12:52:18 )
Μανώλης Σφακιανάκης: «Θέλει μία διαδικασία ερευνών, μία άρση απορρήτου επικοινωνιών για να δούμε ποιοί είναι οι διαχειριστές των σελίδων αυτών, που μένουνε, και στη συνέχεια ο εισαγγελέας με τη δίωξη θα τους επισκεφθεί στο σπίτι τους».
Σφακιανάκης για όσους είναι κατά του εμβολίου στο διαδίκτυο: «Να περιμένουν τον εισαγγελέα στο σπίτι τους»

Σφακιανάκη, είχε γράψει εφημερίδα, πως στον σκληρό σου δίσκο ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκληματος, είχες αρχεία με πολιτικους παιδεραστές.

Αυτούς δεν τους κυνήγησες ποτέ…

Προφανώς ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ αυτό, είναι αμελητέο μπροστά στο… “κακούργημα” όσων εναντιώνονται με στοιχεία, στην παγκόσμια και εγχώρια δικτατορία.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του ιερέα πατέρα σου… και Ο ΘΕΟΣ στους ουρανούς, όταν ΕΚΕΙΝΟΣ κρίνει, θα σου έχει μια κρατημένη κι εσένα θέση… υποθέτω πως γνωρίζεις που…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Αγριεύουν τα πράγματα!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την εντολή Θεοδωρικάκου για τους αντιεμβολιαστές ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Μανώλης Σφακιανάκης.


Ο ίδιος ερωτώμενος σχετικά από τον παρουσιαστή εξήγησε ποιό είναι το προφίλ των ατόμων που έχει βάλει στο στόχαστρό της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Σημείωσε μάλιστα πως είναι αρκετά εύκολο να διακρίνει κανείς ποιός μέσα στα social media είναι υπέρ ή κατά του εμβολιασμού, θεωρώντας ωστόσο ότι για να φτάσουν οι αρχές στα ίχνη τους θα χρειαστεί δουλειά καθώς «τίποτα δεν είναι εύκολο στο διαδίκτυο».


 

«Θέλει μία διαδικασία ερευνών, μία άρση απορρήτου επικοινωνιών για να δούμε ποιοί είναι οι διαχειριστές των σελίδων αυτών, που μένουνε, και στη συνέχεια ο εισαγγελέας με τη δίωξη θα τους επισκεφθεί στο σπίτι τους».


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή


Ετικέτες: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣΕΜΒΟΛΙΟΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους