Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

 


Είναι σε απόγνωση η εγκληματική Οργάνωση Εφιαλτάκη. Δεν βγαίνει με το 50% – 55%. Η προμήθεια δεν τον καλύπτει.

28 Ιουνίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 81 προβολές ( Μέτρηση έως 16:51:45 )

Πως θα τους πληρώσει όλους; Το συμβόλαιο λέει 70%.

Με το 50% – 55% δεν θα πάρει ούτε τα μισά.


 

Ποιος είναι τρελλός να εμπιστευτεί την Υγεία του και την ζωή του στις διαβεβαιώσεις των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΘΑΔΑΚΗΔΩΝ που είναι κατ επάγγελμα ψεύτες και κλέφτες

Ποιος είναι τρελλός να εμπιστευτεί την Υγεία του και την ζωή του στην γνωμάτευση Φακελάκηδων Επιστημονικών Νάνων που κάνουν πεζοδρόμιο για να βρουν πελάτη για το πτυχίο τους;

Ορισμένοι χαζοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ , νομίζουν ότι τους προστατεύει η κατάργηση της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ και η διαφθορά του Δικαστικού Σώματος.

Την Οργή των Νεκρών να φοβούνται και το Νόμο του Λίντς.

Πάντως περιμένω απάντηση από τους αρμοδίους που ισχυρίζονται ότι «αγωνιούν» για την Υγεία μας και ότι μας έχουν «θωρακίσει» αν γίνονται υποχρεωτικά τεστ PCR στους ανθρώπους, που εισέρχονται στην Ελλάδα από χώρες με διαδεδομένη την μετάλλαξη «Δέλτα».

Και εφόσον οι Μαυρογιαλούροι πιέζονται για για κατανάλωση τω πειραματικών σκευασμάτων γιατί δεν εμβολιάζουν υποχρεωτικά όλους του εισερχόμενους Λαθρομουτζεχεντίν και τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟ- Εποικιστών που φιλοξενούν!

Και εφόσον κόπτονται για τη ζωή μας γιατί δεν παραγγέλλουν αμέσως 2.000.000 κουτιά «Μονοκλωνικά» για να μην πεθάνει κανείς από τη μετάλλαξη Δέλτα τον Σεπτέμβριο.

 

ΥΓ. Κύριοι Μαυρογιαλούροι την Οργή των Νεκρών να φοβάστε! και το Νόμο του Λίντς

 

Πηγή


Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους