Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

 ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

Απρίλιος 18, 2021 11  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
- 416 προβολές ( Μέτρηση έως 14:56:32 )

 

Ιάκωβος Τίγκας: “Αποκαλύφθηκε λοιπόν και αυτός, στον ρόλο της απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, που έχει προκαλέσει η Υγειονομική χούντα, με την ενοχή σιωπή και συνεργεία ακατάλληλων δικαστών, οι οποίοι παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, και ως εκ τούτου διαπράττουν Έσχατη προδοσία, βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.”

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

Ουδέν σχόλιο επί των απόψεων του αρθρογράφου για τον κ. Αντωνιάδη, εκτός από την παράθεση της άποψης του κ. Ιάκωβου Τίγκα, ο  οποίος είναι ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΕΙAΣ και από τους Ανθρώπους εκείνους που έχει διωχθεί για τις καθαρές και έντιμες απόψεις του.

Οφείλω όμως να επαναλάβω τις πάγιες θέσεις μου, για όσους είμαστε μπροστάρηδες στην αντίσταση , από όποιο μετερίζι κι αν είναι ο καθένας μας:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Οι καιροί, είναι πολύ δύσκολοι και ο καθένας μας δίνει εξετάσεις σε κάθε του βήμα.

Δοκιμάζει συνειδήσεις, συμπεριφορές, ακεραιότητα, χαρακτήρα, παιδεία.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή


 

Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό, με πιθανή συμμετοχή και των συλληφθέντων σε προβοκατορικες ενέργειες, και επειδή διαβάζω στο μακελειό του Χίου, προτροπές του κ. Αντωνιάδη, να ανεχθουμε την βία, που ασκείται με αντισυνταγματικες διατάξεις γιατί αλλιώς θα βρούμε τον μπελά μας, παραθέτω την πραγματικότητα.

Σύνταγμα Αρθρο 87: (Ανεξαρτησία των δικαστών)

1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.

3. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Eισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου.

Δεν τα γνωρίζει αυτά κ. Αντωνιάδης;

Αποκαλύφθηκε λοιπόν και αυτός, στον ρόλο της απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, που έχει προκαλέσει η Υγειονομική χούντα, με την ενοχή σιωπή και συνεργεία ακατάλληλων δικαστών, οι οποίοι παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, και ως εκ τούτου διαπράττουν Έσχατη προδοσία, βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Φυσικά θα είναι οι πρώτοι κατηγορούμενοι, με ποινές βαρυτατες.

Ήδη έχει μηνυθει ο Εισαγγελέας ΑΠ. και έχει ζητηθεί η αυτοφωρη διαδικασία.

Στην Χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, στην Χώρα την εκλεκτή του Χριστού, οι χοντρό χοντράδες του είδους, δεν γίνονται ανεκτές.

 

Πηγή


Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους