Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

 Άλμπουμ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ο 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης
 πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία.

14 ώρ. 
*** 16 Μαρτίου: Η πρώτη “μαύρη επέτειος” των παγκόσμιων εχθροπραξιών εναντίον των λαών ***
Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Γάλλος Πρόεδρος κήρυξε τον “πόλεμο” στον νέο “αόρατο εχθρό” της ανθρωπότητας, τον κορωνοϊό (προηγούμενος “αόρατος εχθρός”: η Αλ Κάιντα), όντας ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που ξεκίνησε τις ε χ θ ρ ο π ρ α ξ ί ε ς εναντίον του ίδιου του λαού του. Μέσα στις επόμενες ημέρες ακολούθησε ν τ ό μ ι ν ο εχθροπραξιών από τους υπόλοιπος ηγέτες!
Ας θυμηθούμε τι είχε πει στις 16 Μαρτίου 2020 ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος απευθύνθηκε στον γαλλικό λαό σαν να έχει απέναντί του ν ή π ι α που μπορούν να τον καταλάβουν μόνο αν μιλήσει στην γλώσσα ενός αγοριού που ασχολείται με τα σ τ ρ α τ ι ω τ ά κ ι α του: Ελάτε να “π α ί ξ ο υ μ ε πόλεμο”:
«Βρισκόμαστε σε π ό λ ε μ ο. Σε πόλεμο κατά της δημόσιας υ γ ε ί α ς βέβαια, αλλά ο εχθρός είναι εκεί. Α ό ρ α τ ο ς! Α σ ύ λ λ η π τ ο ς! Ποτέ η Γαλλία δεν είχε λάβει τέτοιες αποφάσεις σε καιρό ειρήνης».
Ένας νηφάλιος παρατηρητής αναρωτιέται: Πόσο ε υ ή θ ε ι ς μπορεί να θεωρεί ένας ηγέτης τους πολίτες του, για να τους μιλά σε τέτοια γλώσσα;
Είναι ποτέ δυνατόν να σ υ λ λ η φ θ ε ί ένας ιός; Κι όμως ο κ. Μακρόν μίλησε για ιό-εχθρό που παραμένει α σ ύ λ λ η π τ ο ς!
Με αυτήν την ασύλληπτη “επικοινωνιακή μπούρδα” ο Γάλλος Πρόεδρος εξειδίκευσε τις εχθροπραξίες, ελέγχοντας απολύτως τους αιφνιδιασμένους πολίτες του:
«Οι συναντήσεις σε δημόσιους χώρους δεν θα επιτρέπονται, δεν θα είναι δυνατό να συναντήσετε τους φίλους σας: ο στόχος είναι να μειώσουμε στο μέγιστο τις επαφές μένοντας σπίτι».
«Παντού στη γαλλική επικράτεια, θα επιτρέπονται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις, ώστε να πραγματοποιούνται τα απαραίτητα ψώνια, με σεβασμό στις αποστάσεις, αλλά και μετακινήσεις για θέματα υγείας και εργασίας».
Παρά τον ιδιαίτερα δραματικό τόνο, ο κ. Μακρόν έκλεισε το διάγγελμά του για τον κορωνοϊό, συστήνοντας στο γαλλικό λαό «να μ η ν υποκύψει στον π α ν ι κ ό».
Αυτό ήταν ένα ακόμη “επικοινωνιακό τ ρ ι κ”, το οποίο στόχευε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο που υποτίθεται ότι επεδίωκε ο Γάλλος Πρόεδρος: να προκληθεί δηλαδή πανικός στον λαό, γιατί μόνο μέσω του πανικού θα μπορούσαν οι πολίτες να τηρήσουν τα δ ρ α κ ό ν τ ε ι α και π ρ ω τ ο φ α ν ή στην ιστορία της ανθρωπότητας μέτρα.
Και μόνο η λ έ ξ η “πανικός” ήταν αρκετή για να προκληθεί πανικός!
Φανταστείτε έναν α ε ρ ο π ε ι ρ α τ ή που φωνάζει μέσα σε ένα αεροπλάνο:
«Μη φοβάστε, ΔΕΝ έχω βάλει Β Ο Μ Β Α. Όλα θα πάνε καλά». Και αμέσως μετά, επιλέγει κάποιους επιβάτες για να τους κρατά ο μ ή ρ ο υ ς καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης!
Υπάρχει κάποιος από τους λοιπούς επιβάτες που δεν θα πανικοβαλλόταν σε μια τέτοια περίπτωση α ε ρ ο π ε ι ρ α τ ε ί α ς;
Αυτό ακριβώς έκανε ο κ. Μακρόν, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του γ α λ λ ο π ε ι ρ α τ ή: Άρθρωσε την μαγική λέξη και ταυτοχρόνως έθεσε σε ομηρεία τον γαλλικό λαό!
Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, είναι ότι αυτό δεν έγινε μόνο από τον κ. Μακρόν, αλλά και από όλους τους ηγέτες των λοιπών κυβερνήσεων. Σε αξιοζήλευτο σ υ ν τ ο ν ι σ μ ό όχι μόνο ως προς το είδος των ε χ θ ρ ο π ρ α ξ ι ώ ν αλλά και ως προς την χρησιμοποιούμενη ο ρ ο λ ο γ ί α!
Φανταστείτε, λοιπόν, τώρα πως ζείτε ακόμη στην Παλιά Εποχή, όταν ακόμη γίνονταν δεξιώσεις ή πάρτι και επικρατούσε η παραδοσιακή χειραψία διά της οποίας μεταβιβαζόταν (“επικίνδυνη”) ανθρώπινη ενέργεια:
Αν λίγο πριν σβήσει τα κεράκια ο οικοδεσπότης, διαπιστώνατε ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι σάς καλωσόρισαν με την ί δ ι α λέξη, σας έσφιξαν το χέρι τους με τον ί δ ι ο τρόπο, ενώ είδατε να έχουν όλοι το ί δ ι ο σύμβολο χαραγμένο στο πέτο τους, δεν θα καταλήγατε στο συμπέρασμα ότι η τριπλή αυτή ομοιομορφία συνδέει τους καλεσμένους με έναν ομφάλιο
λ ώ ρ ο; Δεν θα σχηματίζατε την εδραία πεποίθηση ότι όλοι αυτοί αποτελούν μ έ λ η μιας μεγάλης “βασιλικής οικογένειας”;
Έτσι, σέρνοντας ο κ. Μακρόν τον “χορό των εχθροπραξιών”, ενήργησε σαν να ήταν ο α ρ χ η γ ό ς αυτής της “βασιλικής οικογένειας”!
Επειδή, όμως, είναι προφανές ότι υπάρχουν άλλοι ηγέτες που στην οικογενειακή ιεραρχία έχουν πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τον δικό του, μένει εκκρεμές το ερώτημα για ποιον λόγο ανατέθηκε στον κ. Μακρόν η έναρξη των εχθροπραξιών σε βάρος των λαών.
Φυσικά, όποιος ασχοληθεί με αυτό το ερώτημα, θα πρέπει να λύσει και μια δεύτερη απορία:
Για ποιον λόγο ο δεύτερος ηγέτης που σηκώθηκε να χορέψει “π ε ν τ ο ζ ά λ η” τον λαό του ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκίνησε τις εχθροπραξίες εναντίον των Ελλήνων την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλ. στις 17 Μαρτίου 2020;
Ο Γάλλος Πρόεδρος έκλεισε το διάγγελμά του με τα εξής πολύ σημαντικά λόγια:
«Θα ν ι κ ή σ ο υ μ ε, όμως αυτή η περίοδος μας έμαθε πολλά. Πολλές αβεβαιότητες, ασταθείς πεποιθήσεις θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Δεν θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να γίνουν δέσμιοι. Θα αντιδράσομε δυναμικά. Την επόμενη μέρα, δ ε ν θα έχουμε ε π ι σ τ ρ ο φ ή στο π ρ ι ν».
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος και η νίκη αυτή δεν έχει καν φανεί ούτε καν ως αισιόδοξη προοπτική στην άκρη του κορωνο-τούνελ.
Απολύτως αναμενόμενο!
Διότι τον πόλεμο δεν τον διεξάγει ο νέος “αόρατος εχθρός” της ανθρωπότητας, δηλ. ο κορωνοϊός, αλλά ο “οικοδεσπότης” της “δεξίωσης” (το παρατσούκλι του: “αόρατος μαριονετίστας”), ο οποίος έχει στρέψει τους ομοιόμορφα ντυμένους και κινούμενους “καλεσμένους” του (δηλ. τις “μαριονέτες” του) εναντίον των αμέτρητων αθώων ψυχών που τους έλαχε να βρεθούν όλοι μαζί την λάθος στιγμή και τον λάθος χρόνο σε αυτό το αλλόκοτο πάρτι, στο οποίο τώρα επικρατεί το α δ ι α χ ώ ρ η τ ο.
Ήγγικεν, λοιπόν, η ώρα να αδειάσει ο τόπος!
Κι αν ο “οικοδεσπότης” δεν καταφέρει να θεραπεύσει το αδιαχώρητο επιβάλλοντας τ ά ξ η, δηλ. την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ίσως θελήσει να εν-τάξει στην οικογένειά του τους “α τ ί θ α σ ο υ ς παρευρισκομένους”, οι οποίοι πρέπει να μάθουν να χορεύουν στον ίδιο ρυθμό με εκείνον καθώς και με τα εκλεκτά μέλη της “βασιλικής οικογένειας”.
Εκτιμάται ότι το εγχείρημα αυτό θα πάρει χρόνο, ακριβέστερα: χ ρ ό ν ι α. Αν το σατανικό σχέδιο του “αόρατου μαριονετίστα” δεν ανακοπεί από κάποια αιφνίδια ε ξ ω τ ε ρ ι κ ή αιτία (π.χ. την ώρα του πάρτι αρχίζει να σείεται η γη, οπότε όλοι οι καλεσμένοι αναγκάζονται να το βάλουν στα πόδια, ή το πάρτι διαλύεται από την γνήσια πολεμική είδηση, λ.χ. ότι το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν) ή από κάποια απρόβλεπτη συντονισμένη αντίδραση των παρευρισκομένων “ε ξ ω τ ι κ ώ ν” (δηλ. όσων δεν αποτελούν μέλη της “βασιλικής οικογένειας”), οι εχθροπραξίες που ξεκίνησε ο Μ α κ ρ ό ν θα συνεχιστούν επί μ α κ ρ ό ν και άρα όλοι οι λαοί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα πρωτοφανές β α σ α ν ι σ τ ή ρ ι ο, το οποίο θα υπόκειται πότε στην “λογική της φ υ σ α ρ μ ό ν ι κ α ς” και πότε στην “λογική της κ λ ί μ α κ α ς”, πάντοτε υπό τους ήχους της “μελωδίας της δυστυχίας”.
Πάντως, ο κ. Μακρόν φάνηκε πολύ γενναιόδωρος απέναντι στον γαλλικό λαό, διότι τον προειδοποίησε ήδη από την ημέρα της έναρξης των εχθροπραξιών σε βάρος του λαού του.
Η φράση του «την επόμενη μέρα, δ ε ν θα έχουμε ε π ι σ τ ρ ο φ ή στο π ρ ι ν» έθεσε τις νέες συντεταγμένες.
Μπήκαμε ξαφνικά αλλά οριστικά στην Νέα Εποχή, σε μια εποχή όπου οι λαοί θα κυκλοφορούν, όσο τους το επιτρέπουν οι “μαριονέτες” του “αόρατου μαριονετίστα”, με φ ί μ ω τ ρ α και (ψηφιακά) δ ι α β α τ ή ρ ι α!
Ζούμε μάλλον το τέλος του ελεύθερου α ν θ ρ ώ π ο υ. Η επόμενη φάση θα είναι να ζήσουμε το τέλος της ελεύθερης β ο ύ λ η σ η ς. Διότι είναι άλλο πράγμα η ελευθερία σ χ η μ α τ ι σ μ ο ύ της βουλήσεως και άλλο η ελευθερία π ρ α γ μ ά τ ω σ ή ς της:
Όποιος κρατιέται δεμένος σε μια καρέκλα, μπορεί ακόμη να σκέφτεται ελεύθερα, π.χ. να λέει από μέσα του το “Πάτερ Ημών”. Το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσει η “βασιλική οικογένεια” να ελέγξει μια για πάντα την σκέψη του ανθρώπου και να του υποβάλει εκείνη τι θα λέει από μέσα του, σκεπτόμενος α ν ά π ο δ α:
– Η μάσκα είναι δώρο Θεού (ενώ είναι δώρο του διαβόλου)!
– Η εκστρατεία του εμβολιασμού είναι “επιχείρηση ελευθερία” (ενώ είναι “επιχείρηση σκλαβιά”)!
– Η “βασιλική οικογένεια” θέλει μόνο το καλό μας (ενώ θέλει το κακό μας)!
Μέσω της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου, ο “αόρατος μαριονετίστας” και οι “μαριονέτες” του βρίσκονται ομολογουμένως σε πολύ καλό δρόμο.
Ας κάνουμε ταμείο του χρόνου, στην δεύτερη “μαύρη επέτειο” – εφόσον βεβαίως θα έχουμε ακόμη την ελευθερία να το πράξουμε. Μέχρι τότε ελπίζω να μην έχει απομείνει ούτε ένας “ψεκασμένος” που να θεωρεί ότι θα επιστρέψουμε αργά ή γρήγορα στην Παλιά Εποχή.
Η εποχή αυτή παρήλθε ανεπιστρεπτί. Γυρίστε τους δείκτες των ρολογιών σας στην Νέα Ώρα! ΤΩΡΑ!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ "Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Σε πόλεμο κατά της δημόσιας υγείας βέβαια, αλλά o εχθρός είναι εκεί. Αόρατος! σύλληπτος!" 16 Μαρτίου: Î πρώτη "μαύρη επέτειος" των παγκόσμιων εχθροπραξιών εναντίον των λαών picture-alliance/abaca/E Blondet"
233
13 σχόλια
43 κοινοποιήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους