Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Τούς έγινε συνήθεια! Νέα απόπειρα αντιγραφής σε εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
simata-odigisi

Μετά τους δύο αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν καλωδιωμένοι για να περάσουν τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, ένα ακόμα κρούσμα  σημειώθηκε στο Μαρούσι. Αυτή τη φορά ήταν γυναίκα αλλοδαπή, η οποία προσπάθησε να “κλέψει” στη διάρκεια των θεωρητικών εξετάσεων, αλλά έγινε αντιληπτή από τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Τομέα Αθηνών που επιτηρούσαν τη διαδικασία.
Η εξεταζόμενη υποψήφια οδηγός κίνησε υποψίες και αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου. Από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί, εντοπίστηκε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων. Ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης και των καταθέσεων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών του Βορείου Τομέα Αθηνών.
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Δεν εφησυχάζουμε αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Συγχαίρουμε τα στελέχη και στη Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την εγρήγορση και την υπευθυνότητά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ως Διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών. Βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση του πολίτη, βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης, διαφθοράς, σε κάθε περιθώριο παρανομίας».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι της σελίδας αυτής να μη χρησιμοποιούν Βωμολοχίες στα σχόλιά τους